LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postoi razlog zbog kojeg sam naveo 22.01.2010 jer će svi imaocima lkpc biti drago a možda će im biti drago ovi vaši datumi navedeni ali za nešto ko zna.Mislio sam da nema opravdanog razloga za neku rasprodaju i opravdan pad cijene.pozdravčić. altti

Evo što je kolega pisao 15.12.2009. pa ga sad molim neka svima objasni što se danas dogodilo u LKPC.

Tko umre u jesen za njega nema zime

Postoi razlog zbog kojeg sam naveo 22.01.2010 jer će svi imaocima lkpc biti drago a možda će im biti drago ovi vaši datumi navedeni ali za nešto ko zna.Mislio sam da nema opravdanog razloga za neku rasprodaju i opravdan pad cijene.pozdravčić. altti

Evo što je kolega pisao 15.12.2009. pa ga sad molim neka svima objasni što se danas dogodilo u LKPC.
[/quote]
Meni zaista je drago što ju imam, kako na gore navedeni datum tako i na bilo koji drugi [thumbsup]. Štoviše, evo danas je 23.01.2009.g., a ja sam recimo presretan što ju imam [lol] Iskreno ne kužim, možda je to stvarno do numerologije.

Mean people suck and nice people swallow!

[/quote]
Meni zaista je drago što ju imam, kako na gore navedeni datum tako i na bilo koji drugi [thumbsup]. Štoviše, evo danas je 23.01.2009.g., a ja sam recimo presretan što ju imam [lol] Iskreno ne kužim, možda je to stvarno do numerologije.
[/quote]

Znači kolega, vama je danas 23.01.2009.? E pa onda samo čuvajte svoje dionice jer do 23.01.2010. slijedi rast i samo rast. To vam garantiram.

LOl! Nisam se još uvijek privikao da je 2010. Zato sam greskom napisao 2009. Nemojte zamjeriti:)

Mean people suck and nice people swallow!

LOl! Nisam se još uvijek privikao da je 2010. Zato sam greskom napisao 2009. Nemojte zamjeriti:)

ma sta bi zamjerili
ja jos uvije mislim da je nemacka marka nacionalna valuta
pofuk

možda je mislio na 22.01.2011.ako ste vi pobrkali godine,možda je i kolega.meni je drago što je imam,a bit će mi još draže,jer ću je imati još više idući tjedan,i povoljnije..vrlo vjerovatno…

i ja bi je imao idući tjedan po 1550,00, ali po 1650,00 ne!

[bye] [bye] [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Dajte pustite temu na 16. stranicu, vidite da se skuplja u miru i tišini.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ili neko izlazi u miru i tišini

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

ili netko stoji u miru i tišini [huh]

23% od ath..povoljno..još malo…tek će iduća godina biti godina lkpc,tako da ima razloga zašto se skuplja u tišini..nema potrebe za dizanjem,ali ni za spuštanjem cijene,konsenzus je usvojen,i to je o.k.mada nema baš nešto prodavača,ja bi volio da ih je malo više–

New Report

Close