LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad će ova čađara do 2.600 kn kao što su neki najavljivali………kakvi su forcasti??

http://www.kucilooro.webs.com/

Kad će ova čađara do 2.600 kn kao što su neki najavljivali………kakvi su forcasti??

Da si pčrije pitao, prije bi krenulo.
Skupilo se kupnje, imaš do 1 600 104 komada, izgleda da bi to mogao biti triger?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa ne mislim sad prodavati, kolega što je vama???

Čekam da mi to malo podignete………..i pusti tu priču skupilo se kupnje. Od toga nema koristi, samo od udaranja po asku!
Naime zanima me zašto oni koji hvale ovu dionicu da vrijedi 2.600 kuna ne kupuju po 1.650kn???
Malo mi je to suspektno……… [rolleyes]

Pa ne mislim sad prodavati, kolega što je vama???

Čekam da mi to malo podignete………..i pusti tu priču skupilo se kupnje. Od toga nema koristi, samo od udaranja po asku!
Naime zanima me zašto oni koji hvale ovu dionicu da vrijedi 2.600 kuna ne kupuju po 1.650kn???
Malo mi je to suspektno……… [rolleyes]

Kolega, ja znam, pošto ste sami to rekli da ponekad znate malo popiti, nadam se da to nije slučaj sada, gledajući što i kako pišete.
Vidim kupili ste 20 komada, jučer tri i danas 17, i izložili to na 1 650.
Bravo, pa znate vi da ja sve znam i imam poznanstva tko mi je rekao ili ja to samo nagađam, pitanje je sada.

[rolleyes]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega ja vas lijepo molim da ne pišete što ja radim jer to ne znate i sve ste krivo napisali.

Mislim da je to krajnje nekorektno pisati drugima što rade i pri tome izmišljati.
Ja kad nešto pišem o vašim potezima, onda pogledam što se napisali, a ne bavim se izmišljanjem.

Dajte se malo ponašajte kulturnije i zagrepčanskije.

I svakako bi bilo u redu da odgovorite na pitanje vezano uz dionicu a ne uz privatne stvari.
Dakle forcaesti a ne prošlost??
Fundamenti a ne osobna prepucavanja ( to radimo na temi bez cenzure )

pozdrav

Evo jedan zanimljiv članak o lukama Ploče i Rijeka.

http://media.avidus.hr/post/Lucki-giganti.aspx

Neke važnije napomene, prije svega treba reči da je 2009. Luka Ploče završila s pretovarom od 3 milijuna tona :

" Iz kratkog pregleda financijske pozicije oba poduzeća vidljivo je da Luka Ploče efikasnije upravlja svojim poslovanjem, da je profitabilnija, te da se politikom zadržavanja dobiti i povećanjem rezervi priprema za veće buduće investcije kojima bi po količini imovine i kapacitetima sustigla Luku Rijeka. Naime, činjenica je da je Luka Rijeka mnogo bolje prometno povezana sa ostatkom Hrvatske (autocesta Rijeka Zagreb, željeznički čvor) i dalje sa srednjom europom, te da ima mnogo više imovine i time veći uslužni potencijal koji rezultira duplo većim prihodom od Ploča. No Luka ploče to kompenzira sa mnogo efikasnijim poslovanjem, velikom profitabilnosti i zadržavanjem dobiti zbog budućih investicija, neovisnosti o kreditima i zajmovima za potrebe redovnog poslovanja, te dobrom geografskom pozicijom zbog blizine granice sa tri države: BIH, Republike Crne Gore i Republike Srbije. Time se želi reći da Luka Ploče kroz sljedećih 10 godina ima priliku sustići Luku Rijeku i postati središte hrvatskog lučkog poslovanja. "

" U listopadu 2007 godine Uprava Luke Ploče najavila je početak velike obnove i praktički gradnju skroz nove luke koja bi se trebala završiti do kraja 2014. godine. Trebala bi se sagraditi tri nova suvremena terminala za prihvat najvećih brodova, nabaviti nova oprema, te sagraditi nova skladišta a u cijeli projekt će se uložiti po najavama direktora, gospodina Ivice Pavlovića oko 267 milijuna eura. U projektu po modelu javno privatnog partnerstva sudjeluju Luka Ploče, Lučka uprava Ploče, Vlada, te Svjetska banka i Europska banka. Cilj projekta je povećati pretovar robe na 15 milijuna tona robe godišnje i iskočiti ispred dva glavna inozemna konkurenta na Jadranu: Luke Kopar i Trst.[/u] Na projektu se već počelo raditi, a ranije spomenuto gomilanje zaliha gotovine ukoristiti će se za potrebe proširenja kapaciteta lučkog pristaništa. "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Neke važnije napomene, prije svega treba reči da je 2009. Luka Ploče završila s pretovarom od 3 milijuna tona :

" Iz kratkog pregleda financijske pozicije oba poduzeća vidljivo je da Luka Ploče efikasnije upravlja svojim poslovanjem, da je profitabilnija, te da se politikom zadržavanja dobiti i povećanjem rezervi priprema za veće buduće investcije kojima bi po količini imovine i kapacitetima sustigla Luku Rijeka. Naime, činjenica je da je Luka Rijeka mnogo bolje prometno povezana sa ostatkom Hrvatske (autocesta Rijeka Zagreb, željeznički čvor) i dalje sa srednjom europom, te da ima mnogo više imovine i time veći uslužni potencijal koji rezultira duplo većim prihodom od Ploča. No Luka ploče to kompenzira sa mnogo efikasnijim poslovanjem, velikom profitabilnosti i zadržavanjem dobiti zbog budućih investicija, neovisnosti o kreditima i zajmovima za potrebe redovnog poslovanja, te dobrom geografskom pozicijom zbog blizine granice sa tri države: BIH, Republike Crne Gore i Republike Srbije. Time se želi reći da Luka Ploče kroz sljedećih 10 godina ima priliku sustići Luku Rijeku i postati središte hrvatskog lučkog poslovanja. "

" U listopadu 2007 godine Uprava Luke Ploče najavila je početak velike obnove i praktički gradnju skroz nove luke koja bi se trebala završiti do kraja 2014. godine. Trebala bi se sagraditi tri nova suvremena terminala za prihvat najvećih brodova, nabaviti nova oprema, te sagraditi nova skladišta a u cijeli projekt će se uložiti po najavama direktora, gospodina Ivice Pavlovića oko 267 milijuna eura. U projektu po modelu javno privatnog partnerstva sudjeluju Luka Ploče, Lučka uprava Ploče, Vlada, te Svjetska banka i Europska banka. Cilj projekta je povećati pretovar robe na 15 milijuna tona robe godišnje i iskočiti ispred dva glavna inozemna konkurenta na Jadranu: Luke Kopar i Trst.[/u] Na projektu se već počelo raditi, a ranije spomenuto gomilanje zaliha gotovine ukoristiti će se za potrebe proširenja kapaciteta lučkog pristaništa. "

lp

Kolega Plavi da li smatrate da bez obzira na fundamente za koje svi znamo kakvi su iskreno vjerujete
u gore navedne forcaste i da li jos uvjek smatrate Luku Ploce kao jedno od najatraktivnijih ulaganja na burzi.
Da li mislite da dvije najvaznije spekulacije za ovu dionicu jos uvijek vrijede i u kojem time-frameu?

UVIJEK IMAM MODERNU FRIZURU!!!

lp

Kolega Plavi da li smatrate da bez obzira na fundamente za koje svi znamo kakvi su iskreno vjerujete
u gore navedne forcaste i da li jos uvjek smatrate Luku Ploce kao jedno od najatraktivnijih ulaganja na burzi.
Da li mislite da dvije najvaznije spekulacije za ovu dionicu jos uvijek vrijede i u kojem time-frameu?
[/quote]

Odgovori su da, dragi kolega, a što se vremena tiče oko vaših špekulacija to će biti ove godine, to je sigurno, kao i novac u Bank of America.

Pogledajte kolega malo o tome što se trenutno gradi u mojoj Luci

http://www.vjesnik.hr/Pdf/2008%5C05%5C28%5C22A22.PDF

http://www.nacional.hr/clanak/39118/krecemo-u-gradnju-nove-luke-ploce

Tu se nema što dodati, sve je jasno.

Kaže se – Vrata Ti mogu otvoriti, ali ući moraš – sam.
lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

da li ima itko info kad će taj famozni dokap? fakat me zanima onaj dio 3 za 1 …to bu ludilo…a više od tog me zanima jer bu to prije ili poslje neg kaj uđemo u EU

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

da li ima itko info kad će taj famozni dokap? fakat me zanima onaj dio 3 za 1 …to bu ludilo…a više od tog me zanima jer bu to prije ili poslje neg kaj uđemo u EU

Teško da će ove godine biti nešto od toga, policija ulazi u sve veće državne firme, USKOK hapsi rukovodstva, višemilijunske prijevare se otkrivaju….treba sačekati da se to raščisti pa tek onda može dokap ako sve bude čisto. Treba od tamo prije maknuti barba Luku i njegovu škvadru [wink]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Nikad neće biti dokapa.
Eto nadam se da sam pomogao svim investitorima koje muči to pitanje

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Niti ne treba biti dokapa. Bitno da se malo to spomene kao mogućnost i eto cijene na 4000.

Tko umre u jesen za njega nema zime

New Report

Close