LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je došlo do grla, ili će utuči novce u BIH i tako smiriti tenzije ili ode sve u mp4

Realna opasnost od raspada BiH
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Izgleda da je došlo do grla, ili će utuči novce u BIH i tako smiriti tenzije ili ode sve u mp4

Realna opasnost od raspada BiH
Vaš link

Bolan tako je kolega. Jaranima treba pod hitno otvoriti gradnju koridora 5C i još nečega da se malo razmašu po baušteli pa da ne misle na politiku. Ako EU bude škrtarila račun može biti još veći.

who dares, wins

U jučerašnjem Novom Listu (04.01.2010.) je objavljen osvrt na Luku Ploče na dvije stranice. Nisam pretplatnik pa nisam u mogućnosti objaviti najzanjimljivije djelove teksta online izdanja, no ako nekog zanima neka pročita jučerašnji Novi List.

http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285C286328592863285A2858285928582863289628942898289428632863285C285E2860285C285B285C28632863286328582863V

halfte trinken, halfte Šarcu geben

očito su plavi i ekipa odlučili izaći iz lkpc [lol] [lol] [bye]ima malo aska puno [lol] [shocked]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Nemaj brige, to je ova druga ekipa drukera, koja želi kupit šta povoljnije. [wink]

hahahah opa bato sta je ovo bilo da se micu sekundu prije otvaranja ?!?!?

di su nestali ovi ispod 1600 ???

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Gospodo draga, dali se netko sijeća mojih postova od prije 20-ak dana. Ulaganje u znanje je puno vrijednije nego ulaganje u dionice ako neznate što radite [proud].Kao prema mojim prognozama cijena se spustila do 1500, a zatim kako vidimo evo nas opet u zelenom. Tko je htio mogao je "za burek", tko nije nisam mu ja kriv. Iako za dugoročne ovdje nema straha [cool].

Kad će onaj izvješataj o brodovima koji su uplovili u 11 mjesecu. Ako je uopće koji i uplovio?
I zašto Plavi prodaje Lkpc na 1.500 kuna. Više mi ništa nije jasno

Šote more šote, šote mašala, ova robna kuća kusur ne vraća

Gospodo draga, dali se netko sijeća mojih postova od prije 20-ak dana. Ulaganje u znanje je puno vrijednije nego ulaganje u dionice ako neznate što radite [proud].Kao prema mojim prognozama cijena se spustila do 1500, a zatim kako vidimo evo nas opet u zelenom. Tko je htio mogao je "za burek", tko nije nisam mu ja kriv. Iako za dugoročne ovdje nema straha [cool].

Kao sto kaze kolega Mesija da idemo prema zelenoj boji to je istina,a to ce se potvrdit u proljece kada bude pravi procvat ove dionice.
Sjetimo se zbog cega smo u ovoj dionici!

U prilogu promjene u top 10 od 18.01.2009. – 08.01.2010.
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. -14
6. PBZ D.D. -15
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. +107
8. PBZ D.D. +22
9. JAZIDŽIJA MARKO +74

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Ispravak:
U prilogu promjene u top 10 od 18.12.2009. – 08.01.2010.
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. -14
6. PBZ D.D. -15
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. +107
8. PBZ D.D. +22
9. JAZIDŽIJA MARKO +74

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

zanimljivo, puno više je top10 kupovao nego prodavao.
zato je teško je kupiti ovu dionicu na bidu, ja sam se danima lipario i uspio jedva skupiti 15-ak komada. sutra bismo konačno mogli preko 1600 kn

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close