LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo malo fundamenata

SAM PROTIV SVIH

Uf uf, djeluje mi malo preskupa, ali uzeti ću je u razmatranje………..

Samo ne znam kako će to pomoći Luci Ploče obzirom na loše forcaste!! i sa Bosnom u zaleđu, da ne kažem offsajdu??
Kolega Plavi, mogu li napokon vidjeti vašu FA za Lkpc na 2.600 kuna??

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega plavi, sad ja kao i Bandić, je jučer dokupio dio onoga što je prodao po 1780 na 1518.
Nadao sam se danas da ću još dokupiti ali nije išlo, nažalost pad se zaustavio.

Vidim da je kolega GERONIMO postao fundamente luke Hambour, pogledajmo malo, tamo su bili omjeri P/B i preko 9, sada su 3,5. Pa kako onda naša luka sa tako dobrim forcastima ( izložio sam ih prekjučer na ovoj temi ) nije perspektivna?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ali kolega Plavi ono nisu forcasti za poslovanje, ono su prastare vijesti i pisma namjera koje se mogu i ne moraju realizirati ( do sada se pretežno nisu realizirale )

Dajte vi nama forcaste za poslovanje Luke u idućoj godini???
Jer ja baš poslovanje luke Hamburg ni u snu ne bih uspoređivao sa lukom kojoj je država u bankrotu za leđima!! [bye]

Jer ja baš poslovanje luke Hamburg ni u snu ne bih uspoređivao sa lukom kojoj je država u bankrotu za leđima!! [bye]

Vi nama zelite reci da je drzava u bankrotu?
Koja je to država?
Na koju mislite?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

samo da Vas obavjestim da je brutalni kapital branio i ukrcao se u ovu dionicu na cca 1520kn.

ne morate se bojati.
mirno spavajte.

brutalni kapital vas cuva.
[smiley]

Vi nama zelite reci da je drzava u bankrotu?
Koja je to država?
Na koju mislite?
[/quote]

Kolega Deluks na Bosnu se misli, zar vi ne čitate temu?? Pa već vam je to pisano!
Dakle bilo je već objavljeno Bosna je pred bankrotom, a Luka Ploče najviše radi za gospodarstvo BiH.
Znači forcasti za poslovanje iduće godine su jako loši. Jedva čekam podatke za studeni. Nikako da ih objave??????
Da li sam vam uspio razjasniti nedoumicu??

Sve vam piše na temi…………….

A?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

..
Dakle bilo je već objavljeno Bosna je pred bankrotom, a Luka Ploče najviše radi za gospodarstvo BiH.
Znači forcasti za poslovanje iduće godine su jako loši. Jedva čekam podatke za studeni. Nikako da ih objave??????…

– BIH je pod međunarodnim protektoram i svakome je jasno da neće i ne može propasti jer je to multietnički i multivjerski projekt EU kojem je cilj pokazati da je suživot moguć i poželjan
– sve loše vijesti već su poznate tj. uračunate su u (ne)očekivanja ulagača i u ove cijene dionice LKPC
– ZSE je počela rasti pa ako se rast nastavi onda će i LKPC vrlo brzo opet na 1700-1800 kn bez obzira na priče o BIH, stečaju, forcastima itd., čak je moguće ako zeleni val potraje mjesec dana da LKPC ode na 2000 kn

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Zbog prosvjeda željezničara obustavljen promet između Ploča i Sarajeva
Vaš link

Ma neće BIH propast, to se oni samo malko svađaju međusobno zbog pišljive 3 neisplaćene plaće.
[bye]

never surrender

..
Znači forcasti za poslovanje iduće godine su jako loši. Jedva čekam podatke za studeni. Nikako da ih objave??????…

– BIH je pod međunarodnim protektoram i svakome je jasno da neće i ne može propasti jer je to multietnički i multivjerski projekt EU kojem je cilj pokazati da je suživot moguć i poželjan
– sve loše vijesti već su poznate tj. uračunate su u (ne)očekivanja ulagača i u ove cijene dionice LKPC
– ZSE je počela rasti pa ako se rast nastavi onda će i LKPC vrlo brzo opet na 1700-1800 kn bez obzira na priče o BIH, stečaju, forcastima itd., čak je moguće ako zeleni val potraje mjesec dana da LKPC ode na 2000 kn
[/quote]

Ali kolega mi ovdje ne govorimo o političkim ekperimentima nego o gospodarstvu BiH, koje je u očajnom stanju, a kolega Plavi priča lovačke priče kako će Lkpc iduće godine raditi dobro???

Nažalost još uvijek nisam vidio izračun kolege Plavog i njegovih pobočnika iz Druk doo o tome na osnovu čega misle da Lkpc vrijedi 1.850 kn, a kasnije i 2.600 kn, a da ne govorim da neki Lkpc uspoređuju sa Lukom Hamburg!!!
Kakve neznalice!!

Idu uspoređivati Luku Hamburg koja leži na estuariju rijeke Elbe!! sa hrđavom lukom u malom zaljeviću…………
Nevjerovatno!!
A o poslovanju gospodarskog okruženja LKHG sa okruženjem LKPC da i ne govorim.
To se uopće ne da uspoređivati, to je kao da uspoređujemo Optimu sa HTeom [bye]

evo malo fundamenata

LKPC usporedjujete s Hamburgom????????????????????????????? Pa ovo je ko da stojadina usporedjujete sa Starship Enterpriseom!!!

New Report

Close