LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Luka Ploče je ušla u kredit i ulaže velike novce u gradnju novih terminala za prihvat kontejnera ?!?!?
Da li znate da 33% projekata Svjetske banke propadnu?
Da li znate da Svjetska banka najviše zaradi na projektima koji propadnu?
Da li bi projekt Luke Ploče mogao ući u onih 33% projekata Svjetske Banke koji propadnu a na kojima Svjetska banka najviše zaradi?
Ovo su neka od pitanja na koja je teško odgovoriti ali treba se s njima suočiti.

Koeficijent zaduženosti 0,29

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

po bidu ekipo dok još možete

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Bogami ja ću da te nakitim jer mi je minus mali na 1.550 a ti onda budi dugoročni nek ti je sa srećom. Pa ti čekaj kontejnere i kineze

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Bogami ja ću da te nakitim jer mi je minus mali na 1.550 a ti onda budi dugoročni nek ti je sa srećom. Pa ti čekaj kontejnere i kineze

to si ti bio? dobro si ga ubio…sad si cijeli u kešu…svaka čast majstore [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Sta ste se nagurali na prodaji,nedajte svoje dionice u bescijenje!Lukini dioničari su poznati po dobroj obrani.

Što će tek biti kad plavi i ivana počnu izlaziti,tamo gdje su oni tu ja ne idem.

Pa šta je ovo? Gdje su kolega plavi, kolega Ribič i Delux da brane ovaj biser na bidu?
Pa nije valjda da je Trio Fantastikus prodao na vrhu i zadržao samo manji dio? [rolleyes]
Ako dođe do odbijanca onda će im to biti najveći dio portfelja [rolleyes]
Ovdje je očigledno da cijena kreće prema booku.
Tamo negdje je i lokalno dno.
Tamo negdje je i moj nalog zajedno sa ražama,trpovima i morskim mačkama

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Kolega Plavi

Kako komentirate raspad ove dionice
Nema vas uopće na ovoj temi
Jel dokupljujete
Jel prodajete

Kolega plavi gdje ste zovu vas vaši pločaši

Kolega Plavi

Kako komentirate raspad ove dionice
Nema vas uopće na ovoj temi
Jel dokupljujete
Jel prodajete

Kolega plavi gdje ste zovu vas vaši pločaši

Trenutno zbrajam minuse i pregrupiravam se.
Dovodim i pojačanja, koja još nisu izložena na bojišnici.
Čeka se protuudar, ne boj te se.

Danas nakon dužeg vremena ovogodišnji prinos mi je pao ispod 100 %, nadam se da ste sretni.
A vi?
Čekate Crobex na 700 kako ste napisali početkom godine?
Užas jedan, vi ste primjer kako čovjek može izgubiti sve novce na burzi ili propustiti dobru zaradu.
I vi ste šesta liga, i to ona regionalna, tako da vam ja nisam pandan za raspravljati, malo ste mi smiješni u tim vašim provokacijama.
Vi bi htjeli u prvu ligu, e pa nejde to tako.
Ja sam ozbiljan investitor, a ne zajebant i provokator kao vi, prema tome molim da nas sve poštedite ovakvih glupavih postova.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Šta sad svi šutite, 4%+…. maca popala jezik, hi,hi…

Uhljebe na ulicu!!!!!

Baš se čudim da uvaženi kolega Plavi sad šuti umjesto da nam pusti par prastarih linkova??

Kolega Plavi kad će ona forcast analiza da Lkpc vrijedi 2.600 kuna???
Dajte se malo uključite……

http://www.kucilooro.webs.com/

Po ovome što pišete kolega Badman spominje nekakav raspad dionice sigurno nije unutra kad tako prica,a kolega plavi je po mom misljenju kupovao skupo pa je malo razočaran,a vidra se definitivno sprema ući jeftino-pa ljudi poštedite nas vaših cirkusa!

New Report

Close