LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma daj budi ozbiljan, na temu dokapitalizacije se ovdje raspravljalo već 16 puta.
I nitko ne zna po kojem modelu će ići i da li će ići. Pavlović hoće jedno, Država drugo a Svjetska banka treće. Bosanci četvrto.
Vidi se da si novi na temi.

Lp

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Ma daj budi ozbiljan, na temu dokapitalizacije se ovdje raspravljalo već 16 puta.
I nitko ne zna po kojem modelu će ići i da li će ići. Pavlović hoće jedno, Država drugo a Svjetska banka treće. Bosanci četvrto.
Vidi se da si novi na temi.

Lp

Padobranac na temi si ti, a ne ja.
Ja sam Luku Ploče imao još 2007. kada je trebala biti prva dokaptializacija, prema tome nemoj pisati gluposti molim te.
I nije se raspravljalo 16 puta, barem ne u novije vrijeme.
Poanta priče je da je 2007. dokapitalizacija trebala ići po – 400 kuna.

hi,hi,hi.
[rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

slažem se sa Predatorom, ta tema je prežvakana sto puta i to na forumu, politika vodi glavnu riječ i to je žalosno

pa prodajte onda [cool]

slažem se sa Predatorom, ta tema je prežvakana sto puta i to na forumu, politika vodi glavnu riječ i to je žalosno

Kolega ajde dokažite da je prožvakano sto puta, kako pišete, možete podastrijeti dokaze?
Ali iz 2009. naravno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što zar ćeš je žvakati svake godine iznova? Ono 2005. pa 2006. pa 2007. pa 2008. pa 2009. pa 2.010. pa 2.011……………….????
Užas

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Što zar ćeš je žvakati svake godine iznova? Ono 2005. pa 2006. pa 2007. pa 2008. pa 2009. pa 2.010. pa 2.011……………….????
Užas

Što je užas?

Užas je kad netko kao ti napiše da je danas prodao LKPC, iako nikada nije niti napisao da ju je kupio.
Tj. napisao je prošli tjedan, pa je onda rekao da se zabunio.

PA onda odmah obmanjuje čitatelje foruma sa tekstom iz novinskog članka kojeg interpretira na suprotan način od onoga kako stvarno piše.
Totalna konfuzija.

Užas jedan, da.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Članke treba znati ispravno tumačiti, to je stara stvar.
Recimo npr, kad netko hvali dionicu obično je prodaje. Eno Hrvoje Stojić svaku koju je hvalio ta je ošinula debelo u minus nakon njegovih napisa.
E sad je li to slučajno ili ne, neka svatko odluči sam za sebe.

Kad će Lkpc na 2.600 kn???
Imaš kakav link za dokapitalizaciju iz 2009.g???

U principu se ne slažem sa Predatom jer je i više nego očito da mu ne odgovara sadašnja kotacija dionice LKPC, međutim tema dokapitalizacije je stvarno prožvakana previše puta, također, eventualnu dokapitalizaciju treba gledati kao mogući bonus a ne je postavljati kao cilj…ako je bude super, a ako ne opet dobro jer je LKPC i tako dobra tvrtka sa velikim potencijalom.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Užas

Što je užas?

Užas je kad netko kao ti napiše da je danas prodao LKPC, iako nikada nije niti napisao da ju je kupio.
Tj. napisao je prošli tjedan, pa je onda rekao da se zabunio.

PA onda odmah obmanjuje čitatelje foruma sa tekstom iz novinskog članka kojeg interpretira na suprotan način od onoga kako stvarno piše.
Totalna konfuzija.

Užas jedan, da.

lp

[/quote]
evo jacu jos jedanput prozvakat :PUNO KAPITALA USLO A PREMALO IZASLO OVDJE [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Imaš kakav link za dokapitalizaciju iz 2009.g???

Imam:

http://www.slobodnadalmac…icleId/59582/Default.aspx

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako ti je sad dobar tekst gdje se u naslovu govori………..kinezi ulažu!……..a u tekstu……..kinezi BI MOGLI uložiti……
Jel ulažu ili bi mogli uložiti?

Nhf ali to mi je malo neozbiljno

New Report

Close