LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji je to menđerčić u 14:07 lupio s 45 dionica po kupnji kad za to nema baš ni jedan razlog. Jel to sam sebi prodavao?

pogledaj bilancu tvrtke pa onda lupetaj

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Koji je to menđerčić u 14:07 lupio s 45 dionica po kupnji kad za to nema baš ni jedan razlog. Jel to sam sebi prodavao?

pogledaj bilancu tvrtke pa onda lupetaj
[/quote]
sad sam i ja na bidu pa neka slobodno opet s razlogom grune po bidu

Ja bih rekao da se neko zeznuo, jer nakon poskidanih 400 komada s Aska, moraš biti glup da prodaješ po Bidu i to 5% niže. Ili imaš neki drugi razlog :-). IMHO

kaj se tu događa?

Ništa važno, zaigrala ekipa igricu "tko zadnji-magarac"
LKPC je na repertoaru, mali ff i velika očekivanja pa je ekipa sa milju -dve kn pokušava strejdati kao JNAF, LEDO, KRAS, KABA …
Izvješće će biti pozitivno uz povečane rashode, ništa vrijedno večega porasta cijene dionice dok o dokapitalizaciji trteba razmišljati na proljeće, najkasnije u jesen 2010.god.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

cudo majke ti uvijek isti likovi na dionici koja treba grunut, i normalno 5, 6 majstora koji su njoj vec 4 mjeseca pa se bune jer su prodali …. [lol] [lol] [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

opet se spominje famozni dokap, valjda mu vrijeme polako stvarno istječe pa želi to obaviti dok još ima utjecaja Vaš link

"Najavio je dokapitalizaciju Luke Ploče provesti u interesu zaposlenika, s tim da će država zadržati kontrolni paket dionica."

Kakav bi to model mogao biti i dali bi to dioničarima išlo na ruku? …da se nebi ponovila situacija kao sa DDJH… :/
[/quote]
Mislim da o dijeljenju dionica nema više uporišta u zakonu jer je privatizacija LKPC završila a i Svj. banka budno promatra.
Jedino ako se na skupštini donese odluka da radnici pod nekim uvjetima mogu kupiti dionice HFPa ili sudjelovati u mogučoj dokapitalizaciji ali tada bi bili podložni tužbama dionočara jer ih na taj način dovode u neravnopravan položaj prema radnicima!
LKPC je izlistana na ZSE i svako je slobodan kupiti dionicu na burzi i tako steći prava i obaveze koje idu sa dionicama!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja bih rekao da se neko zeznuo, jer nakon poskidanih 400 komada s Aska, moraš biti glup da prodaješ po Bidu i to 5% niže. Ili imaš neki drugi razlog :-). IMHO
[/quote]
Definitivno ljudskoj gluposti nikad kraja, ali zahvaljujem!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Svečano objavljujem da sam isplovio iz Luke Ploče-opet [cool]. Ulazim ponovo ispod 1500….po ko zna koji put [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovo nije ništa se šta će se događati na ovoj dionici, mi bi u dalmaciji rekli da je ovo maštral a prava bura treba tek doći a vi se hvalite kako ste prodali i kako ćete opet jeftino ući, budemo vidili rekli bi slijepci.

cudo majke ti uvijek isti likovi na dionici koja treba grunut, i normalno 5, 6 majstora koji su njoj vec 4 mjeseca pa se bune jer su prodali …. [lol] [lol] [lol]

tako je kolega. Nemaju znanje. Uf… sva sreća zadnji čas asm pročitao jednu knjigu u kojoj piše da se luke trže na po preko 5 ili barem nekoliko bookova(ako su loše, a ova je dooooobra). Već sam zaboravio da ju imam, a kad ono uljepšala mi dan. [smiley]

I'LL BE BACK

Lijepo je vidjeti da ste danas svi prodavali a nitko nije kupovao to znači samo jedno da netko veliki kupuje i riješava se burek investitora a šta slijedi iza toga moglo bi se pretpostaviti.

Lijepo je vidjeti da ste danas svi prodavali a nitko nije kupovao to znači samo jedno da netko veliki kupuje i riješava se burek investitora a šta slijedi iza toga moglo bi se pretpostaviti.

bilo bi dobro da sad nekoliko dana bude crvenilo pa da mali sve rasprodaju po bidu velikima te da nam ne smetaju kasnije na većim razinama. uf… što bi to bilo dobro, jelda Sampi druže stari?

I'LL BE BACK

New Report

Close