Tragedija je zaista velika je jer je izgubljen jedan mladi život, radi se o novom sredstvu i jednom od najboljih rukovaoca strojevima kojega LKPC ima, čovjek je radio na svim strojevima i bio je savršen rukovaoc, danas dolaze predstavnici koji su stroj isporučili jer ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi ali ipak se dogodili isključivi krivac za ovu tragediju je proizvođač stroja ali ni ova tragedija nekima nije smetala da optuže LKPC iako je krivac sasvim jasan.
Kolega alt333 ljut što mu ne raste ATPL sinoć je optužio da je krivac za ovu tragediju LKPC i njegov post nije izbrisan a moj u kome je bio demanti i stvarno stanje događaja je izbrisan.
danas sam vas napustio na 1740, mislim da smo dosta narasli i da bu croby posustao…možda se vidimo opet ako se odbijemo na dole…pozdrav svima 😉
E kolega, kolega. Pravi rast tek slijedi 😉
kolega Gates,
moguce, iskreno neka vam je sa srecom
meni je +40% bilo dosta u ovom trenutku, a bojim se da V izlaz iz recesije nebumo gledali kao sto ga i do sada kroz proslost nismo vidjeli…
lp
E kolega, kolega. Pravi rast tek slijedi 😉
[thumbsup]
buksa slozio bi se sa tobom nebu ovo v nego w ali si ipak malo prerano izasao
Ja bi ipak tipovao na U, što znači polagano up, sa kratkoročnim negativnim amplitudama, ne vjerujem u W, previše se ljudi želi vratiti na market i kod nas i u svijetu, pa će to "pogonsko gorivo" grijati burze neko vrijeme baš kao i kvartalni rezultati korporacija u USA. Ja sam ovdje isto kapitalizirao dobit i zauzeo defanzivnu poziciju, no nemam ništa protiv da LKPC ode na 2000, dapače, to bi značilo i rast Crobija.
Što se očekuje od FI 3Q sa LKPC?
LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80 Skrb. račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.402 1,98 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.628 1,63 Skrb. račun -102
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.539 1,59 Skrb. račun + 69
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.917 0,86 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.514 0,68 Skrb. račun +150
9. JAZIDŽIJA MARKO 979 0,44 Osnovni račun
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun
Ukupno: 74,60 +0,05
U, koliko će ovaj članak u slobodnoj o prekidu gradnje auto ceste oboriti cijenu….Ovaj tupan sam kaže da će biti u velikim gubicima jer grade terminal a nema ceste..
U, koliko će ovaj članak u slobodnoj o prekidu gradnje auto ceste oboriti cijenu….Ovaj tupan sam kaže da će biti u velikim gubicima jer grade terminal a nema ceste..
Većina tereta iz Luke Ploče se prevozi željeznicom, a ne cestom. A što se tiče koridora Vc, već sam pisao o tome u ovoj temi, on ionako može biti gotov za otprilike 8-10 godina tako da to nema veze s cijenom dionice.
Pa ljudi moji kada će te već jednom naučiti da iz LKPC cestom ide o,ooo1% tereta i kakvi koridori i kakve ceste imaju veze sa LKPC, nikakve.
Pa ljudi moji kada će te već jednom naučiti da iz LKPC cestom ide o,ooo1% tereta i kakvi koridori i kakve ceste imaju veze sa LKPC, nikakve.
[/quote]
Tip u slobodnoj piše da su gradili terminal u luci da bi prihvatili brodove koji inače putuju do luke rijeka i da bi autoputem se to prevozilo prema zagrebu i dalje…