LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SIlom nećeš ništa srušiti niti ćeš išta podići, mislim na dionice, naravno. 🙂
Također, dionice se ne kupuju na jedan dan, osim u slučaju nekog ekstremno visokog porasta pa prirodno slijedi prodaja.
U slučaju Luke Ploča "stvari" se nisu ni počele dešavati, ali pustimo to sad, ne mora svaki dan po 5%. [thumbsup]

slazem se !
dionice se ne kupuju na jedan dan!

dionice se kupuju na rok od 3 do 5 godina.
a ako ste stvarno duuugoorocni ulagac u neke se ulaze na 7 godina.

recimo, onaj tko je ulozio u ingru na 60000kn ce vjerojatno cekati 7 godina da izade s nulom i spasi zivu glavu…
[lol]

Onaj tko je uložio u Ingru na 60000 kuna je AZ mirovinski, a on ulaže na duži rok, znači očekuju tu cijenu opet, tako je i s Lukom, potpuno isto. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Bilo je i vrijeme da se ovdje nešto počne događati. Free float je dosta mali, a potencijal ogroman. Nemojte se zavaravati time što je BIH trenutno u klincu, sve ovo radi se i gradi da bi se BIH počela ubrzano razvijati jer je to strateški interes EU da ovo bure baruta ostane mirno i da firme koje EU tvrtke preuzimaju u Bosni počnu profitabilno poslovati.
Bit će ovdje jako lijepa priča, možda i bolja nego JNAF. Sad se treba nakrcati s LKPC i čekati. [smiley]

Cekati,cekati i ostariti cekajuci.

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

Ti bi htio preko noći?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vi niste normalni, pa LKPC odrađiva ovaj rast točno po zakonitostima burze, jedina prava nakon što je stao HT…Bravo i idemo dalje….

Vi niste normalni, pa LKPC odrađiva ovaj rast točno po zakonitostima burze, jedina prava nakon što je stao HT…Bravo i idemo dalje….

odrađiva [lol]

ide to dolje još….neče tako brzo gore

prosjek na lkpc mi je 2800 kn… [sealed]

DOKUP!

odrađiva [lol]

ide to dolje još….neče tako brzo gore

prosjek na lkpc mi je 2800 kn… [sealed]

Samo se ti nadaj, target je 2450 kuna. [bye]

Danas probijamo 1.600 [thumbsup]

Po ovoj otimačini za naftnim terminalima u Pločama se može vidjeti strateška vrijednost Luke Ploče.
Tko to ne vidi taj je slijep kod zdravih očiju.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/naftni-terminali-u-plocama-heco-zeli-prodaju-lukoilu,56978.html

Samo čuvajte svoje danas , sljedeći tjedan puno više će oni dati za nju….

Samo čuvajte svoje danas , sljedeći tjedan puno više će oni dati za nju….

SLIJEDECI TJEDAN UP UP UP…

New Report

Close