SIlom nećeš ništa srušiti niti ćeš išta podići, mislim na dionice, naravno. 🙂
Također, dionice se ne kupuju na jedan dan, osim u slučaju nekog ekstremno visokog porasta pa prirodno slijedi prodaja.
U slučaju Luke Ploča "stvari" se nisu ni počele dešavati, ali pustimo to sad, ne mora svaki dan po 5%. [thumbsup]
slazem se !
dionice se ne kupuju na jedan dan!
dionice se kupuju na rok od 3 do 5 godina.
a ako ste stvarno duuugoorocni ulagac u neke se ulaze na 7 godina.
recimo, onaj tko je ulozio u ingru na 60000kn ce vjerojatno cekati 7 godina da izade s nulom i spasi zivu glavu…
[lol]
Onaj tko je uložio u Ingru na 60000 kuna je AZ mirovinski, a on ulaže na duži rok, znači očekuju tu cijenu opet, tako je i s Lukom, potpuno isto. [bye]
Bilo je i vrijeme da se ovdje nešto počne događati. Free float je dosta mali, a potencijal ogroman. Nemojte se zavaravati time što je BIH trenutno u klincu, sve ovo radi se i gradi da bi se BIH počela ubrzano razvijati jer je to strateški interes EU da ovo bure baruta ostane mirno i da firme koje EU tvrtke preuzimaju u Bosni počnu profitabilno poslovati.
Bit će ovdje jako lijepa priča, možda i bolja nego JNAF. Sad se treba nakrcati s LKPC i čekati. [smiley]
Cekati,cekati i ostariti cekajuci.
Ti bi htio preko noći?
Vi niste normalni, pa LKPC odrađiva ovaj rast točno po zakonitostima burze, jedina prava nakon što je stao HT…Bravo i idemo dalje….
Vi niste normalni, pa LKPC odrađiva ovaj rast točno po zakonitostima burze, jedina prava nakon što je stao HT…Bravo i idemo dalje….
odrađiva [lol]
ide to dolje još….neče tako brzo gore
prosjek na lkpc mi je 2800 kn… [sealed]
odrađiva [lol]
ide to dolje još….neče tako brzo gore
prosjek na lkpc mi je 2800 kn… [sealed]
Samo se ti nadaj, target je 2450 kuna. [bye]
Po ovoj otimačini za naftnim terminalima u Pločama se može vidjeti strateška vrijednost Luke Ploče.
Tko to ne vidi taj je slijep kod zdravih očiju.
Samo čuvajte svoje danas , sljedeći tjedan puno više će oni dati za nju….
SLIJEDECI TJEDAN UP UP UP…