SIlom nećeš ništa srušiti niti ćeš išta podići, mislim na dionice, naravno. 🙂
Također, dionice se ne kupuju na jedan dan, osim u slučaju nekog ekstremno visokog porasta pa prirodno slijedi prodaja.
U slučaju Luke Ploča "stvari" se nisu ni počele dešavati, ali pustimo to sad, ne mora svaki dan po 5%. [thumbsup]
niste razboriti,ja nemam lkpc,i nisam nigdje zalutao,dobro znam šta radim,za razliku od 90% vas na burzi…lkpc itekako ovisi o svjetskim vozarinama,i o bosni..nije mi cilj nit blatiti vas,nit blatiti dionicu,ali vidite da pišem komentare samo kad dionica izađe iz nekog normalnog okvira,as na volatilnosti se može dobro zaraditi,nažalost,ja sam ovaj put falio enter na atpl,ali nije tragedija..eto vidiš,dosta će vas danas prodavati,a ja ću kupovati,naravno ne lkpc nego atpl…
tebe luka žulja već duže vrijeme, nikada nisi u njoj naravno, jer je smeće, ali uvijek nađeš vremena pisati besmislice….
niste razboriti,ja nemam lkpc,i nisam nigdje zalutao,dobro znam šta radim,za razliku od 90% vas na burzi…lkpc itekako ovisi o svjetskim vozarinama,i o bosni..nije mi cilj nit blatiti vas,nit blatiti dionicu,ali vidite da pišem komentare samo kad dionica izađe iz nekog normalnog okvira,as na volatilnosti se može dobro zaraditi,nažalost,ja sam ovaj put falio enter na atpl,ali nije tragedija..eto vidiš,dosta će vas danas prodavati,a ja ću kupovati,naravno ne lkpc nego atpl…
Kolega nemojte se ljutiti ali ja stvarno mislim da ste zalutali na burzu kupili ste ATPL jer ste mislili da se trži debelo ispod booka, mislili ste da joj je p/e pet puta manji već što je stvarno kako to drugčije nazvati već zalutao na burzu.
Onaj tko kupuje dionice a ne zna kakvi su joj fundamenti po meni je zalutao.
Nemam LKPC ali ti vaši drukovi me smetaju jer su neargumentirani i imaju potpuno suprotan učinak od onoga što vi želite naglasiti kao manu ustvari to su prednosti pa sam vam morao replicirati evo obećajem da neću više.
pozdrav
ma dobro,neću više ništa komentirati,oprostite što sam zalutao na burzu,i oprostite što uvijek upozorim na upuhavanje balona na pojedinim dionicama,kasnije će opet netko plakati za svojim novcem,a ovi što napuhuju će i tada trljati ruke,a šta ćeš,takva je sudbina maloga čovjeka,lubanja,argumenti su ti o.k.,ali skini tu lubanju,i stavi neki drugi simbol,to ti nije pametno…
ma dobro,neću više ništa komentirati,oprostite što sam zalutao na burzu,i oprostite što uvijek upozorim na upuhavanje balona na pojedinim dionicama,kasnije će opet netko plakati za svojim novcem,a ovi što napuhuju će i tada trljati ruke,a šta ćeš,takva je sudbina maloga čovjeka,lubanja,argumenti su ti o.k.,ali skini tu lubanju,i stavi neki drugi simbol,to ti nije pametno…
ako smijem zamoliti, neka se to obecanje odnosi i na INGR jer i tamo imas isti pattern
Ne znam da li ovi iz LKPC plaćaju račune, ali znam da su mi zadnji put kad sam bio dolje pričali da je gotovo sav promet stao. U tom trenutku se još jedino prevozio ugljen i nešto drvne građe iz Bosne u Italiju, a da jje sve ostalo stalo. Čini mi se da je u međuvremenu i glinica malo krenula jer se sjećam da sam čitao negdje da je Aluminij opet pojačao proizvodnju. Ali sve je to još jako daleko od nivoa kako je bilo prije. Uostalom imate statistike na sajtu firme pa pogledajte.
@lubanja: Nisi u pravu što se tiče BDI-a. BDI je pao kao posljedica manjeg prometa. To da li će niske vozarine potaknuti veći promet pa i bolje poslovanje luka zasada spada u domenu "wishful thinking"…
Pustite priče za malu djecu, to neka pišu pisci kao Grimm i slično.
Svatko neka svojom glavom mučne, pa će i rezultati biti bolji.
A sada cijena dolje +-10% ne znači puno, a laganje pojedinaca je i više nego očito na mnogim temama.
hm, prodaja je nakon dužeg vremena nadjačala kupnju. čini se da će i ovdje lagana korekcija, ali ne očekujem pad ispod 1400 kn, osim ako vani ne zareda par crvenih dana [smiley]
K: 514
P: 528
Previše ste se zanijeli dnevnim oscilacijama, ali što ćeš tako je to kada potreba čestog trgovanja je iznad pravih vrijednosti. [bye]
Izgleda da nema probijanja na dole…čak je moguće da se ovi nalozi na 1530,00 progutaju….hm?