LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Di je sad onaj koji mi je podijelio jedinice?

Ma samo nek oni djele, što više jedinica to veći target! [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

ma šta je vama,ina i nteršped će graditi terminal u lkpc,ili preuzeti postojeći od bosanaca…ovaj rast lkpc je neopravdan potpuno,to ono rekla kazala,ili ne daj bože da luka bebić veliča luku,kad su uništili potpuno državu,šta će tek onda biti sa jadnom lukom,pitajte-da li luka na vrijeme plaća vodu i struju?

Zašto neopravdan?
Svi mi znamo da trenutna situacija nije bajna, ali to je i uračunato u ovu cijenu dionice.
Sada LKPC radi male promete, može li još i manje…čisto sumnjam!
Mi sada kupujemo očekivanja a sa svim tim ulaganjima u LP očekivanja ne mogu izostati, koliko povečanje prometa će LKPC imati slj. god kada ova kriza popusti, opet će se svi čudom ćuditi, i ti to dobro znaš i zato mogu samo zakljućiti da ti možda nije pravo što se nisi ukrcao na vrijeme…još stigneš, dok ima ovakvih kao ovaj u 15:57

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zanimljivo kako se čovjeka napada na ovoj temi, a kad neki slastičari hvale svoje navlakuše onda nema primjedbi…………………..tipa do xxxx,xx ima još toliko i toliko [lol]

817 dionica je protrgovano danas a dohvaćena je sijena od 1600, zašto i sutra nebi bila toliko a crobi je danas bio u minusu..Očito postoji dobar interes za ovu dionicu, a vi koji ste se iskrcali budite korektniji…

Ovo izgleda dosta dobro, da ne kažem predobro. Ako dionica pređe 1530,00 nema je što zaustaviti do 1600,00. Takva je trenutno situacija na prodaji. Šuplje da ne može biti šuplje. Još kad bi se ovi nalozi od 1530 i 1528 podigli gdje bi nam bio kraj. Al dobro, nek samo taj prodaje na 1530,00, na +1600,00 će plakat.

Ajde bacite jednu pozitivnu činjenicu (po mogučnošću brojku) vezanu sa poslovanjem Luke Ploče.
Ovo sve dosad je bilo tipa "to je dobra firma pa je u redu da raste"… Ili, još gore, nekakvi pokušaji osobne tehničke analize.

ljudi,budite pametni..svaki put je luka rasla na osnovi novinarskog članka,isto kao npr ingr..ja sam za ovaj terminal znao prije mjesec dana,direktor tih nafnih terminala je digao kredu od 3 miliončeka i nije vratio ni lipe,sve na račun tih istih terminala,tko je dospustio takav kriminal,i tko mu je uopće odobrio kredu,o tome ne bih,jer mi ih je puna kapa..očito je da je firma visoko politizirana,a o namjerama naših političara,mislim da nemam šta reći,lkpc ne plaća ni struju ni vodu na vrijeme,ali to se prešućuje,direktor razmišlja o smanjenju plaća za najmanje 10%,situacija u bosni je očajna..rekao sam prije par mjeseci da je trenutna neka fer cijena 1200-1300 kn,sve preko toga je napuhavanje balona,velikih problema imaju i tvrtke kćeri,raste nelikvidnost..nama pothitno treba pomoć mmf-a,ali ovi nevjerovatni tipovi što nas vode,i dalje pjevaju hvalospjeve..pa kakva je ovo država,neka vani tržišta okrenu u crveno na malo duže razdoblje,tj mjesec i dva,i mi smo na koljenima….

već dugo vremena pada bdi,niska je cijena sirovina i roba,najam brodova je sve niži..pa na što bi to moglo vas asocirati?na rast lkpc?pa lkpc živi od tih brodova i bosne,a ne zna se tko je u većoj gabuli,ali dobro,vaša dionica će rasti na krilima izjave joce amsterdamke i njenog kolege barba luke…važno da je luka rekao da će lkpc biti najjača luka na sredozemlju,nažalost,ima još ljudi koji ozbiljno shvaćaju tog lika,pa to nema ni u maškarama…

ma šta je vama,ina i nteršped će graditi terminal u lkpc,ili preuzeti postojeći od bosanaca…ovaj rast lkpc je neopravdan potpuno,to ono rekla kazala,ili ne daj bože da luka bebić veliča luku,kad su uništili potpuno državu,šta će tek onda biti sa jadnom lukom,pitajte-da li luka na vrijeme plaća vodu i struju?

Zašto neopravdan?

[/quote]

Zato što je danas prodao na 1600 kn pa sad sraćka protiv ove dionice da opet kupi jeftinije. prodao sam i ja pola kad je već bio tako nagli rast pa i meni pad odgovara, ali imam toliko morala i kolegijalnosti da barem ne sraćkam u tanjur iz kojeg sam upravo jeo [angry]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

već dugo vremena pada bdi,niska je cijena sirovina i roba,najam brodova je sve niži..pa na što bi to moglo vas asocirati?na rast lkpc?pa lkpc živi od tih brodova i bosne,a ne zna se tko je u većoj gabuli,ali dobro,vaša dionica će rasti na krilima izjave joce amsterdamke i njenog kolege barba luke…važno da je luka rekao da će lkpc biti najjača luka na sredozemlju,nažalost,ima još ljudi koji ozbiljno shvaćaju tog lika,pa to nema ni u maškarama…

kakve veze ima bdi sa lukom ploče?

jel imate podatke koliko je količinski smanjen svjetski transport robe brodovima?

jel bdi pao zato što brodova ima previše, odnosno brodskog prostora ili zato što brodovi jednostavno nemaju što prevoziti?

Pa ti si momak definitivno zalutao kako na burzu tako i u ovu dionicu, pa nizak BDI odgovara proizvođačima, pa valjda ti je jasno ako je cijena prevoza robe jeftinija da je to za onoga tko kupuju sirovinu dobro a to što su cijene sirovina jeftine nevidim kako bi to bilo štetno za LKPC, jeftina sirovina za onoga tko je prerađuje je Bogom dana.

LKPC na vrijema plaća vodu i struju i prestani iznositi neistine i otiđi malo na ATPL pa tamo drukaj i poši bajke a cape će se ukoro iznajmljivati za 18 000$, a o panamaxu da i ne pričamo.

Sretno i sve najbolje ti želim ali ovakve insinuacije ti stvarno ne trebaju.

niste razboriti,ja nemam lkpc,i nisam nigdje zalutao,dobro znam šta radim,za razliku od 90% vas na burzi…lkpc itekako ovisi o svjetskim vozarinama,i o bosni..nije mi cilj nit blatiti vas,nit blatiti dionicu,ali vidite da pišem komentare samo kad dionica izađe iz nekog normalnog okvira,as na volatilnosti se može dobro zaraditi,nažalost,ja sam ovaj put falio enter na atpl,ali nije tragedija..eto vidiš,dosta će vas danas prodavati,a ja ću kupovati,naravno ne lkpc nego atpl…

New Report

Close