LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je fino potegao! [thumbsup]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Di je sad onaj koji mi je podijelio jedinice?

Tko umre u jesen za njega nema zime

Dotakli smo 1600, znači sutra priko kao normalno…

Što je sad ovo i ima li utjecaja na dionicu?
Vaš link

Samo pozitivnog, tu se piše o naftnom terminalima federacije(NTF) tvrtke u vlasništvu BiH!
Možda ih politika prikljući LKPC [pray]
[/quote]
Zar je to moguće?

Jel bi mogla LKPC preuzeti te terminale?

Jel bi mogla LKPC preuzeti te terminale?

Vrlo teško, jedino ako odu u stečaj i LKPC ih kupi, ali mala je vjerojatnost da će ih BiH samo tako prepustiti, njima su NTF od strateške važnosti.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bio sam realan ujutro, pa ću i sada. Mislim da je dionica odradila svoje odnosno dobra vijest je odradila svoje. Bilo bi mi drago da to ode i preko 1600,00, ali treba biti realan i objektivno gledati na stvari. Sjetimo se da smo u ponedjeljak bili i na 1400,00. Zar nije nerealno očekivati u jednom tjednu toliki skok? Pa šta će tek biti kad dođu one prave vijesti koje svi čekamo?

Bio sam realan ujutro, pa ću i sada. Mislim da je dionica odradila svoje odnosno dobra vijest je odradila svoje. Bilo bi mi drago da to ode i preko 1600,00, ali treba biti realan i objektivno gledati na stvari. Sjetimo se da smo u ponedjeljak bili i na 1400,00. Zar nije nerealno očekivati u jednom tjednu toliki skok? Pa šta će tek biti kad dođu one prave vijesti koje svi čekamo?

Kaj sad kad si ti svoje prodao sad je dionica svoje odradila. koji lik

Ajmo malo unazad pa pročitaj što sam u (mislim) ponedjeljak pisao o ovoj dionici, što sam pisao ujutro i što pišem sada. Shvati to kako hoćeš. Jedino mogu reći da sve što sam napisao je temeljeno na činjenicama, a ne na napumpavanju cijene niti rušenju. Doista, danas ujutro prognoziram 1600,00 jer je to bilo realno. Ne kažem da sutra neće ići dalje, ali se dobro sjećam što je bilo u ponedjeljak prije nego je objavljena vijest koja je sve promjenila. Bilo je spuštanje na 1400,00 sa hrpom naloga oko 1360,00. I šta bi ti sad? Da ovjde pričam da će sutra na 1700? Daj Bože da ode jer imam ja LKPC i novih, a i starih (onih po 5.400,00). Ali to nije baš moguće po mom mišljenju.

Mislim da treba biti objetkivan, i ne tražiti čuda. Zato polako, targeti dolaze kasnije. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Znači ujutro je realno 1.600 a popodne nerealno?ti si sigurno iz škole investiranja Prvi partizan

ma šta je vama,ina i nteršped će graditi terminal u lkpc,ili preuzeti postojeći od bosanaca…ovaj rast lkpc je neopravdan potpuno,to ono rekla kazala,ili ne daj bože da luka bebić veliča luku,kad su uništili potpuno državu,šta će tek onda biti sa jadnom lukom,pitajte-da li luka na vrijeme plaća vodu i struju?

New Report

Close