LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dok oni docekaju radnicke dionice na burzi moje dijete bude punoljetno p.s ima sad 9mj,a u medjuvremenu lkpc moze tri put do mog targeta i dole pozdrav

Kolega snupy Vi ste kralj, a ovi jeftini provokatori neka Vas ne straše, kad bude docap vidit ćeš onda strke i buke.

O dokapu se prica ima 2 godine i ja sam taj koji je prico,ali okanite se vise drukanja up radi dokapa,kad bude bice,mene osobno vise vuce buducnost poslovanja ove firme vec dokap,nisam odavno piso na ovoj dionici,imam i nediram.

Nisam ni mislio forsirat docap nego samo spominjem perspektivu u kontekstu rasta lučkog prometa, a kojem će dokap bit izravni povod.

Imam fantomske dionice

Nema baš interesa za našu luku.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Nema baš interesa za našu luku.

strpljen – spašen

doć će i njenih 5 minuta

luke, brodovi...

dOBRO JE OVO, MIC PO MIC

ekipa kad bi komparirali luku bar i luku ploce koje su nam prednosti a koje nedostatci

Očito je LKPC ispala iz fokusa, sve manje se o njoj govori, možda je to i dobro?

Imam fantomske dionice

Ovo je katastrofa, LKPC pada skoro pa najviše na burzi, ne znam zašto je ovako jaka prodaja, ljudi kao da se boje da sutra ne postoji.

Ovo je katastrofa, LKPC pada skoro pa najviše na burzi, ne znam zašto je ovako jaka prodaja, ljudi kao da se boje da sutra ne postoji.

kolega,

nemojte se uzbudjivati. padovi su na stvarno malom prometu, mene bi brinulo da dnevni promet probiju 700.000 kn i da nastavi padati….ovako me samo vuce da nadokupljujem. sto cu i uciniti cim mi sjedne neka lovica.

pozz

"Day after yesterday"

Opet Luka pada najviše od svih dionica, duboko sam razočaran.

Opet Luka pada najviše od svih dionica, duboko sam razočaran.

nešto ti nije u redu sa gledalicom možda……………PBZ , KOEI, DDJH,…..ima ih još da ne nabrajam…

New Report

Close