kolega pravilima foruma je zabranjeno komentirati druge kolege osobno. lijepo napišiti neku argumentiranu repliku ako je imate. a bojim se da je nemate [lol]
inače me podsjećate na jednog bezobraznog a opravdano isključenog kolegu [bye]
kolega pravilima foruma je zabranjeno komentirati druge kolege osobno. lijepo napišiti neku argumentiranu repliku ako je imate. a bojim se da je nemate [lol]
Malo pogledaj na koliko se trže luke, pogledaj ostale luke u susjedstvu i molim te manji piši ljudi se smiju glupostima.
meni je 1,5 book previše. pogotovo za luku čije su komitenti pred bankrotom
ti kupuj tko ti brani [tongue]
eu neće dopustiti da bih propadne,evo prije neki dan su im dali 30-ak milijuna eura bespovratnog novca za obnovu gospodarstva,4 i 5 mjesec su bili katastrofa za lkpc,ali 6 i7 su me ugodno iznenadili,pa sam jupio lkpc kad je bila 1100,a da je bila na 1300-1400 onda je vjerovatno ne bi kupio,ali ja osobno smatram da su ove razine prihvatljive za kupnju..svatko ima svoje mišljenje,i treba ga poštivati,a to da je na 1.5 book-a,pa zar to nije povoljno,kad se uvidi prosperitet+sigurna diokapitalizacija,mada se ja ne oslanjam na to.–ja kad ugrabim 20%,ja bježim…bilo da je lkpc ili bilo koja druga..
meni je 1,5 book previše. pogotovo za luku čije su komitenti pred bankrotom
ti kupuj tko ti brani [tongue]
A ti prodaj ali nemaš šta pa sada letaš od teme do temi i drukaš na dole a ono ide gore [lol]
Da, gospon sampras je opet sa nama. Takvu neodgojenost je teško sakriti i pod drugim nickom
Joj da vi znate u kakvom je stanju Federacija BiH, ne bi Luku Ploče štapom dirali. [bye]
Da, gospon sampras je opet sa nama. Takvu neodgojenost je teško sakriti i pod drugim nickom
[/quote]
Šta je sa grafom za škver i ako može jedan za Luku, kako vas nije sramota uopće se javljati poslije onakvih postova na temi Tehničke analize, pa vi stvarno obraza nemate i da niste takvi danas bi škver bio bar na nuli a ne tamo di ste vi i takvi kao vi doveli.
Joj da vi znate u kakvom je stanju Federacija BiH, ne bi Luku Ploče štapom dirali. [bye]
Daj recite to ovima na bidu što se guraju tko će prije kupiti. [lol]
LKPC +6,5 [thumbsup]
Pa kupovali su je i po 6.000, samo čisto sumnjam da se sad time ponose [lol]
Ja stojim na kupnji na soma, sve iznad mi preskupo [yawn]
Pa kupovali su je i po 6.000, samo čisto sumnjam da se sad time ponose [lol]
Ja stojim na kupnji na soma, sve iznad mi preskupo [yawn]
Bojim se da bi ti bilo pametnije da legneš na 1000,00 kn, mogle bi te noge zabolit od stajanja. [lol]
evo baš sam preko jednog kolege provjerio stanje ekonomije u bih,i izgleda da je situacija krajnje dramatična..kaže čovjek da je bih u totalnom rasulu,kao i njihova ekonomija..mmf im neće posuđivati lovu zato što znaju da je bosanci ne mogu vratiti,jednostavno,sustav ne funkcionira..e pa,koliko će se to odraziti na poslovanje lkpc,pokazat će bliska budućnost..iste simptome financijskog kolapsa imaju i bih i hrvatska i srbija,a sjeme tog financijskog kolapsa nalaze se u velikoj nelikvidnosti koju generiraju najveći proizvođači,kao i potrošači..sličan problem imaju i baltičke zemlje..e sada,hoće li europa pomoći svim tim zemljama,to je već lutrija..vjerovatno će se nagristi dobiti banaka koje su svoje poslovanje bazirale na tim zemljama..postoji mogućnost da će se kriza iz tih zemalja preliti u matične zemlje tih banaka..to bi bio onda odbijeni val krize sa istoka,koji će zapad morati neutralizirati na vrijeme..inače…loše nam se piše…