LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moje je mišljenje ako crobex padne na 1300 bodova da više neće postojati jer će biti toliko mali prometi da jednostavno će se firme povući s burze.

da, mali promet može dovesti dfo zatvaranja crobexa tj promjenu režima rada. sličnu su rusi stvar napravili. jednostavnok zatvori se burza svim danima osim npr utorkom i petkom i tih dana je promet cca 20 milijuna kuna.
nego, drugo mene mori.
nisam doma sa lukama, a mislim uletjeti u lkpc. prije svega trebam skupiti što više informacija.
jedna od osnovnih stvari je:
kako stoji bar vs luka ploče?
navodno grci zainteresirani za bar, uložili puste pare. ne znam kako stoje stvari u usporedbi kapaciteta pretovara, goegrafskog položaja i sl. beograd bar pruga je bitan faktor za istočnu regiju.
ima li netko volje nabaciti link?
ovo je gadna konkurencija.
[/quote]
Ovdje vam sve piše, pametnom dosta

Vaš link

Moje je mišljenje ako crobex padne na 1300 bodova da više neće postojati jer će biti toliko mali prometi da jednostavno će se firme povući s burze.

da, mali promet može dovesti dfo zatvaranja crobexa tj promjenu režima rada. sličnu su rusi stvar napravili. jednostavnok zatvori se burza svim danima osim npr utorkom i petkom i tih dana je promet cca 20 milijuna kuna.
nego, drugo mene mori.
nisam doma sa lukama, a mislim uletjeti u lkpc. prije svega trebam skupiti što više informacija.
jedna od osnovnih stvari je:
kako stoji bar vs luka ploče?
navodno grci zainteresirani za bar, uložili puste pare. ne znam kako stoje stvari u usporedbi kapaciteta pretovara, goegrafskog položaja i sl. beograd bar pruga je bitan faktor za istočnu regiju.
ima li netko volje nabaciti link?
ovo je gadna konkurencija.
[/quote]
Ovdje vam sve piše, pametnom dosta

Vaš link
[/quote]
stotka za trud i pejstanje korisnih info. međutim ipak to nije ono što me interesiralo…

ako pitaš za dno crobija-onda ti evo odgovor 1641,00…ah to je samo tehnička analiza,a ja sam svoju procjenu iznio za lkpc,do jeseni ili prije lkpc od 800-1000…vrlo povoljna kupnja..meni paše što cijena pada,evo danas sam još malo nadokupio,ako padne na 800,uzet ću još 50 komada..ali,zasad mi je ta lova u usd,to je joker sa klupe..ako si srednjeročan i dugoročan ulagač,lkpc na ovim razinama je primamljiva,a što više pada,sve je primamljivija i primamljivija..ako se desi deflacija,onda će biti slatki kolačić….kojem neću moći odoliti..da imam 130 milijuna kuna,kupio bi lkpc,otpustio 400 neradnika,i u roku od nekih 10 godina,kako sada stvari stoje bi vratio čitav ulog..p/e je po mmeni najboljim pokazatelj podcijenjenosti dionice,pa nek govori tko šta hoće.price/earning je stvarni pokazatelj dobiti na uložena sredstva…

Kako mogu biti kamioni novi kad su uvezeni stari iz njemačke i to preko posrednika jer nitko nezna njemački [tongue]

Momak prestani se prosipati kamioni su novi kiperi, a za vuču kontenjera su stari 2 godine stvarno se se isprosipao a i ljudi vide koliko pojma nemaš o dionici, drž se ti INGRE tamo ćete sunce ogrijati ide INGRA up hahahahahahaha
[/quote]

Momak lubanja,pa kako si samo znao što slijedi [shocked] Da nemaš ti slučajno insaidinfo?? Pogađaš ko švicarski sat…evo već dva dana LKPC i Ingra u suprotnom smjeru,svaka čast [thumbsup] [lol]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Je samo se ti veseli, LKPC je glavna opskrbna luka za Bosnu i glavni motor Neretvanskog kraja, dok je INGRA jedna firmica koja ovisi o državnim poslovima, a sve to šta radi vani je zato jer se strancima ne isplati, pa daju našoj firmi da radi. Tako da nisam siguran baš ko ima bolju perspektivu.

Imam fantomske dionice

krenila je prihvatizacija uljanika,hm..hm..šta je slijedeće na redu?hep…croatia osiguranje..ili možda lkpc…gori im pod nogama..moglo bi to brzo,čim u ovako nepovoljnim uvjetima prodaju uljanik,onda će rasprodati i sve ostalo..ali,pošto je vani oporavak,a u nas su ostale niske cijene,možda i nađu kupca…to je jedinstvena prilika..dakle,kad bi sutra prodavali lkpc,pravilo je prosječna cijena u zadnja 3 mjeseca+ premija od cca 30%,dakle..to bi bilo cca 1550 kn…ja bi ponudio kinezima dionice,a da zauvrat opreme lkpc do jaja,i dao bi im 51%,neka oni upravljaju kad mi ne znamo…

Dobar post kolega alt333, pogotovo ovo s Kinezima, Hrvati su oduvijek bili loši vladari, a izvrsne sluge.

Imam fantomske dionice

15.2.2006 1.550,00 1.630,00 1.550,00 1.605,00 1.599,99 3,55 42 1.076 1.721.584,3
Listanjem na burzi u 9 mjesecu 2005 godine LKPC je nakon samo nekoliko trgovinsih dana preskočila 1000 kn dok je već 15.02.2006 došla na razine 1600 kn. Znači da od početka listanja na burzi osim ovih nekoliko mjeseci u 2009 cijena nije išla ispod 1000 kn, tako da sami procijenite gdje će ići cijena u budućnosti.
POZDRAV

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ja samo pratim šta govori gligorov,a on je rekao da su hrvatske dionice potcijenjene,mada ne isključuje mogućnost da još malo padnu,ali su svakako jeftine…pa rekao sam-tko kupi po ovoj cijeni,i ostavi ih par godine,imat će prinos od 100-200%…zar je to malo,pa neka čeka i 5 godina…

ako su neke i podcjenjene, ova sigurno nije. pogledajte samo koliko im je pao promet u prvom polugodištu.
a gospodarstvo BIH je na izdisaju
i još se trži na jedan i pol book [shocked]

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

ako su neke i podcjenjene, ova sigurno nije. pogledajte samo koliko im je pao promet u prvom polugodištu.

Kolega toliko ste me uplašili da ću sve staviti na 1000 ako netko uopće hoće dati toliko…

Ti ćeš sigurno zaraditi velike novce kada si tako pametan i znaš koliko šta vrjedi, još kad bi znao šutiti da ti se ljudi ne smiju e to bi bilo odlično.

New Report

Close