LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Direkore, nemojte odmah tuci kolegu….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Anonimno, 25.07.2009. u 14:17
Imam podatak da direktor želi skresati plaće za 30%, LKPC ne plaćaju na vrijeme ni struju ni vodu,ni kamen što se nasipavao.

Odakle ti ovaj podatak, ovo je tolika laž koliku nisam vidio odavno, plaće se neće kresati, sve obaveze se podmiruju na vrjeme, drugi kvartal će biti pozitivan i bolji od prvoga, a šta luka ima sa kamenom koji se nasipava pa nije luka investitor već lučka uprava daj naučite neke osnove pa onda šaljite ljudima na privat poruke i plašite ih, a ovo jedan forumaš šalje ljudima na privat, ne znam koji je ali je stvarno sramota da ovakvi ljudi pišu na forumu i još usput plaše ljude šaljući im lažne poruke na privat.
[/quote]
Kolektivni ugovor 09.02.2009.

PLOČE: VEĆE PLAĆE-LUKA MORA OSTATI HRVATSKA

Djelatnicima Luke Ploče d.d. u ovoj će godini osnovna plaća porasti deset posto. Stoji to u Kolektivnom ugovoru kojega su potpisali:
kap. Ivan Pavlović, direktor Luke Ploče d.d.,
Zoran Glavinić, povjerenik većinskoga Samostalnog sindikata i
Miro Medak, čelnik Nezavisnog sindikata.

Sindikalni predstavnici potpisali su kolektivne ugovore s tri lučka d.o.o-a, Luka Ploče gradnjom, Luka Ploče održavanjem i Pomorskim servisom.

koliko sam primjetio većina velikih se orjentirala na razinu od 1300,00 kn,i tu je kupljeno najviše dionica lkpc..p/e od 8.5 je izrazito povoljan…cijene roba na svjetskim burzama rastu,hrvatska je u banani,što će se sigurno odraziti i na dionice..međutim fundamentalno je lkpc trenutno povoljna,rekao bi i vrlo povoljna..pa bi dao ocjenu za kratkoročno negativno,srednjeročno neutralno,a dugoročno-vrlo dobro ulaganje…ja sam počeo kupovati,a i dalje ostajem pri svojoj procjeni da bi dno u ovom valu do jeseni bilo od 800-1000 kuna…to bi bilo odlično ulaganje…ali neće biti jak promet na tim razinama,ali za male ulagače,bi to bilo izrazito povoljno….

Fundamentalno podcijenjena??Kako to misliš fundamentalno podcijenjena?Kakve fundamente ima LKPC? Da nije to velika redovna dividenda koja će vremenom još rasti?.Da nisu to vrijedne nekretnine?Da nije keš na računu? Ili onaj traktor iz vremena Edvarda Kardelja……od čega se sastoje ti čvrsti fundamenti? [pray]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Pa recimo Bosna i južna Hrvatska nemaju neku alternativu, a uz pametno ulaganje i šira regija što bi moglo donositi dobit od oko 50 mil kuna godišnje. E sad jedino ako recesija bude vječno trajala, Israel napadne Iran i izbije treći svjetski rat, onda nema perspektive.

Imam fantomske dionice

Fundamentalno podcijenjena??Kako to misliš fundamentalno podcijenjena?Kakve fundamente ima LKPC? Da nije to velika redovna dividenda koja će vremenom još rasti?.Da nisu to vrijedne nekretnine?Da nije keš na računu? Ili onaj traktor iz vremena Edvarda Kardelja……od čega se sastoje ti čvrsti fundamenti? [pray]

LKPC ima 500 kuna zadržane dobiti po dionici malo je takvih na našem tržištu u biti siguran sa da nema niti jedna .

Što se tiče opreme u LKPC vidi se da pojma nemaš sva mehanizacija je nova, imaju dvi najveće pokretnu dizalice na Balkanu, svi utovarivači, viljuškari, traktori , kamioni su novi i drugi puta provjeri informaciju da nebi ispadao smješan kao sada.

Drž se ti INGRE tamo su ti fundamenti jaki, cash na računu ogroman hihihihihi

Kako mogu biti kamioni novi kad su uvezeni stari iz njemačke i to preko posrednika jer nitko nezna njemački [tongue]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Kako mogu biti kamioni novi kad su uvezeni stari iz njemačke i to preko posrednika jer nitko nezna njemački [tongue]

Momak prestani se prosipati kamioni su novi kiperi, a za vuču kontenjera su stari 2 godine stvarno se se isprosipao a i ljudi vide koliko pojma nemaš o dionici, drž se ti INGRE tamo ćete sunce ogrijati ide INGRA up hahahahahahaha

moja je procjena da je trenutno za lkpc,kad uzmemo sve u obzir,realno dati cca 1300 kn po dionici,to je baš objektivna procjena,1100 je za mene povoljna kupnja,ali ne znači da će biti još povoljnija..lkpc ima zemljište,nekretnine i opremu koja se nalazi na strateški važnom području..slažem se da je ne treba vinuti u visine,i pjevati hvalkospjeve..ali trenutno je ta dionica podcijenjena,u svakom slučaju..što ne znači da će biti još podcijenjenija..kažu da je omjer p/e za budale?ne znam,ali ja se po njemu ravnam….

problemi lkpc su isključivo političke naravi,dakle,loša politika,loše i radi za firmu..velik broj ljudi je u upravnoj zgradi..luci ne treba 1000 tzv. radnika..radnika ima samo oko 300-400..sve ostalo su džabalebaroši koji su došli "raditi" u luku samo zato što su bili politički podobni ili ako su rodbina..to mora prestati..onda se svi čude što je dionica nisko,i svi me pitaju:kada će dionica rasti?a ja im kažem,isto kao i onima iz ine:rasti će onda,kada se prestane krasti,i kad se uhvatite motike,a ne kemijske olovke..ovakva politika nas je dovela na rub ponora,i ako se sad ne otrijeznimo,zauvijek ćemo ostati glupi,nazadni i siromašni..jesi me čuo luka bebiću?

Moje je mišljenje ako crobex padne na 1300 bodova da više neće postojati jer će biti toliko mali prometi da jednostavno će se firme povući s burze.

da, mali promet može dovesti dfo zatvaranja crobexa tj promjenu režima rada. sličnu su rusi stvar napravili. jednostavnok zatvori se burza svim danima osim npr utorkom i petkom i tih dana je promet cca 20 milijuna kuna.
nego, drugo mene mori.
nisam doma sa lukama, a mislim uletjeti u lkpc. prije svega trebam skupiti što više informacija.
jedna od osnovnih stvari je:
kako stoji bar vs luka ploče?
navodno grci zainteresirani za bar, uložili puste pare. ne znam kako stoje stvari u usporedbi kapaciteta pretovara, goegrafskog položaja i sl. beograd bar pruga je bitan faktor za istočnu regiju.
ima li netko volje nabaciti link?
ovo je gadna konkurencija.

(možda) nema veze ni sa čim pa ni sa strukturom ove države, no iznosim ovaj podatak:
trenutna tržišta kapitalizacija lkpc, jedne od okosnica privrede rh je 246.099.777

država je prošle godine izdvojila za katoličku crkvu 383.000.000 kuna.
ova sva halabuka oko poreza dodatnih, pdv23 i slično su samo 1/6 problema koji nas čeka i to ove godine.
tko će predvidjeti refleksiju na tk??

New Report

Close