nije mi jasno kako sada nitko ne vidi svijetlu budućnost za lkpc,a vidili ste je na razinama od 1400-1600..a na 1100 lkpc nema nikakvu perspektivu..burza je 90% psihologija kratkoročno,a dugoročno na dionicu najviše utječu fundamenti..kako sada stvari stoje,lkpc će i ove godine ostvariti kakav takav dobitak,uprava će otkupljivati svoje dionice,a na nelikvidnoj dionici to daje veću sigurnost..p/e je u odnosu na druge luke kriminalno mali,to još nisam vidio,da postoje tolike razlike u istome sektoru..luka je trenutno puna brodova,što me je ugodno iznenadilo..nema nikakvog razloga za pad cijene..ali,o.k.ako padne,morat ću je i danas opet kupovati,nema mi druge…zar ste zaboravili članak da je lkpc najbolja investicija,večernji list..nevjerovatno je šta radi psihologija od ljudi..masa ne zna-rekao je kostolany…
Prodaja je izneneđujuće jaka, vjerovatno su se neki razočarali jer još nema dokapa.
Prodaja je izneneđujuće jaka, vjerovatno su se neki razočarali jer još nema dokapa.
Je al po kojoj cijeni…
Mene je uopće iznenadilo da ima ovoliki broj onih koji prodaju po ovim cijenama kad znam da je izuzetno maleni broj prošao ispod 1000 kn, tako da ovi šta prodaju misle da će ispod 1000 ili nisu normalni pa prodaju s gubitkom.
luka ploča odrzavanje i luka ploča gradnja su dvije firme u sastavu luke ploče i najvjerovatnije je da će se prodati.Molio bi nekoga da prokomentira sta to znači ili se luka rijesava kćeriju koje su joj teret?
ništa neobično,večini kompanija je jeftinje imat ugovor za vanjsko održavanje.sutra nastavljamo sa zelenilom.
luka ploča odrzavanje i luka ploča gradnja su dvije firme u sastavu luke ploče i najvjerovatnije je da će se prodati.Molio bi nekoga da prokomentira sta to znači ili se luka rijesava kćeriju koje su joj teret?
[/quote]
to bi bio odličan potez,i ja bi ih se riješio što prije,da se mene pita…još nek skinu pomorski servis,i na konju smo..onda ostaje samo zdravi i profitabilni dio…
ma kakvi dokap,nije prodaja uopće jaka,nego je kupnja slaba zato što je ljeto,pa nema puno likvidnosti..bikovi su na plaži,a medvjedi sjede za kompjuterom…mogli bi brzo na 1500..u nekih 10-ak dana..
ma kakvi dokap,nije prodaja uopće jaka,nego je kupnja slaba zato što je ljeto,pa nema puno likvidnosti..bikovi su na plaži,a medvjedi sjede za kompjuterom…mogli bi brzo na 1500..u nekih 10-ak dana..
znači, bikovi su na plaži, a medvjedi za kompom i ti od medvjda očekuješ da ti potjeraju LKPC na 1500? [lol]