LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nadzorni odbor Glavnoj skupštini Luke Ploče predlaže da se u zakonske rezerve raspodjeli 1.371.295,92 kune, a ostatak u rezerve i zadržanu dobit, i to 13.027.311,32 kune u rezerve, a 13.027.311,33 kuna u zadržanu dobit.
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja umro od stra kas sam vidija ……
http://www.investa.hr/

Najveći optimisti i zagovaratelji LKPC odjednom postali malodušni, iskrcali se…A mi sa strane čekamo i skupljamo..Ajmo zivko..ajmo jomiii

Ja sam tu kolega [smiley] Priznajem pobjegao sam dobrim dijelom van jer sam ocijenio da dokapa neće na ovoj gs biti. Ostavio sam jednu manju količinu i dalje radim sačekušu [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

A čemu se veseliti? Nema dokapa a pa nema ni špekulacija ni špekulanata.I ja sam vjerovao da će lkpc poskočiti solidno kad objave dokap.Luka polu prazna ,kriza će trajati i trajati i trajati….valjda završiti nekim globalnim ratom [embarass] Nije ni velika depresija prošla dok nije zaratilo,tek nakon drugog svjetskog je krenulo…..ti kristuša i životu [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nisam prodao i mislim da neće ispod 1000, a ako sama LKPC bude kupovala to je jako dobra stvar.

Imam fantomske dionice

Nisam prodao i mislim da neće ispod 1000, a ako sama LKPC bude kupovala to je jako dobra stvar.

Moje se kisele na poziciji u sda već skoro 2 mj. a kako mi nisu na oku tako i često zaboravim na njih.

Što se tiće dokapa, sada definitivno nije vrijeme za njega, a kada će doći vrijeme za to, sigurno se neće odlučuvati na redovitoj, nego će se sazvati izvanredna skupština sa samo jednom točkom dn. reda.

a zašto bi išla ispod 1000, čini se da će biti ovo lito akumulacije dionica jer bi na jesen tribalo malo duže u up..

Čemu plakanje za dokapom? Država će po meni totalno odustati od njega nema para za takvo što, po meni je jedina realna opcija privatizacija LKPC i to jako brzo. Jeste li svjesni da državi treba 15 milijardi kuna da NE kolabira!! PETNAEST MILIJARDI! Oni mogu srezati 1-2 milijarde rashoda, ali to je ništa. MORAJU prodavati državnu imovinu da država preživi. LKPC će uskoro na bubanj, a to će biti bomba kad se na tender jave Kinezi, Koreanci itd.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Čemu plakanje za dokapom? Država će po meni totalno odustati od njega nema para za takvo što, po meni je jedina realna opcija privatizacija LKPC i to jako brzo. Jeste li svjesni da državi treba 15 milijardi kuna da NE kolabira!! PETNAEST MILIJARDI! Oni mogu srezati 1-2 milijarde rashoda, ali to je ništa. MORAJU prodavati državnu imovinu da država preživi. LKPC će uskoro na bubanj, a to će biti bomba kad se na tender jave Kinezi, Koreanci itd.

LKPC je strateška firma i sumnjam da će bilo koja vlast dozvoliti da izgubi kontrolni paket, tako da ne vjerujem u neku rasprodaju.
Evo ti primjer što su učinili sa LKRI, HFP je prenio na Kapitalni fond 72.068 dionica Luke Rijeka, tako da je udjel Hrvatskog fonda za privatizaciju pao ispod praga od 25 %.!
Kako mirovinci i tako ne mogu sudjelovati u dokapitalizaciji, a ne mora niti država, bar ne u cijelosti, tako sve ostaje na nama, s time da ne znam da li je Kapitalni fond vezan istim zakonom kao i mirovinci .

Ove godine sam se prijavio na skupštinu da procjenim smjer kojim će ići luka.

Imam fantomske dionice

smjer je jasan,ide prema gore..samo će trebati dosta vremena i strpljenja…ne treba nam rast od 105 na dan,to nikako nije dobro..neka raste 1% tjedno-to je dovoljno…meni je odluka kojom se odlučuje o kupnji vlastitih dionica prevagnula u korist bida,i kupio sam 50-ak kom,nek se kisa,dan,dva,možda 5,možda mjesec,a možda i koji mjesec..vidjet ćemo..uglavnom,ne bi trebala pasti ispod 1000,00 kako sada stvari stoje..

New Report

Close