@ Peros
Nema problema, jedino ako ostanete u dionicama taj pad od S5 – GOLF- nastavite na do C3.
Što ide iza C3 vidjet ćemo
Dobar kolega [lol] odmah 100 tka! Iza c3 ide skuter a nakon toga izlazak s nulom [lol] Dobro je da imam nizak ulaz i namučio se sa skupljanjem i onda popi*dim kad ovo s vladom. Mene zaista brine da li može ići dokap ako imamo tehničku vladu? Mislim da ne i da ćemo na to malo pričekati-jedino što mi pada na pamet je izvanrednna skupština kasnije kada budemo imali konačno sposobnog dioničara (čitaj vladu)
Kada je skupština?
Pa jeli sad bio dokap HPB-a, znači da to nema neke veze s vladom, pa neće valjda sad sve stati ako je Sanader otišao.
http://www.seebiz.eu/hr/banke/croatia-osiguranje-i-croatia-lloyd-dokapitalizirat-ce-hpb-sa-150-milijuna-kuna%3f,49762.html
pa neće valjda sad sve stati ako je Sanader otišao.
U pravu ste, velika je vjerojatnost da ova neće ( i mnoge druge ) stati jer je g. Sanader otišao, već će nastaviti padati, iako je cjelokupna situacija u RH odlična.
Evo i crobex je danas nastavio padati. -2.09 %
Ali ipak se možemo tješiti kad vidimo amere danas, jer su pali više od nas.
svi su pali preko 2.50 %, ali ni to ne treba nikoga zabrinjavati, kao ni situacija u BIH.
jooojjj kako mi se ovo ne sviđa [undecid] stvarno peh!!! Evo kolege jedna pjesmica koja mi se jedina čini prigodna u ovom trenutku:http://www.youtube.com/watch?v=cJ9jzGbgkZc
Evo jedan interesantan podatak, od 05.05.2009 na razinama preko 1000 kn protrgovano je 21861 kom LKPC, što je odbivši državne i fondovske dionice s 3 i 4 mjesta iz SDA oko 1/3 svih dionica na tržištu.
ja sam upozoravao kad je lkpc bila na 1400-1500 da je to u ovom trenutku puno,ali vas je zahvatila euforija,i niste mogli razumno razmišljati..sad vam se ne isplati prodavati,a i kad dođe ispod 1000,i onda vam se neće isplatiti prodavati,možda vas uhvati želja za prodajom oko 800,00..dakle,ja procjenjujem novo dno na 800-1000……..
Kolega alt333, na brodarima za vas nema problema, svi će kupovati njih a na ovom topiku predviđate potop LKPC…Čemu to, ja imam i jedne i druge i ne vidim razluku u ovoj situaciji..Čekam pa šta bude..Čak sam dokupio ATPL na 980 danas a LKPC juče na 1200….Ako nikako biću dugoročni investitor..
Kolega alt333, na brodarima za vas nema problema, svi će kupovati njih a na ovom topiku predviđate potop LKPC…Čemu to, ja imam i jedne i druge i ne vidim razluku u ovoj situaciji..Čekam pa šta bude..Čak sam dokupio ATPL na 980 danas a LKPC juče na 1200….Ako nikako biću dugoročni investitor..
pa nije to potop lkpc,ako padne za još 20%,i ja sam danas dokupio atpl po 982,00..lkpc je državna firma,a mislim da će pasti isto,i jedna i druga..od ovih razina maximalno 20%,ja imam još casha u slučaju da još zaroni…
Mislim da ta cijena može još nešto dolje, ali to je OK -prilika za dobar ulaz:) Mene brine dokap. Što mislite kolege da li je izgledno da u ovakvim uvjetima uprava predloži dokapitalizaciju. Po meni je problem jer imaju malo vremena a gs moraju održati do kraja 8 mjeseca, što znači da poziv moraju odaslati najkasnije do kraja 7 mjeseca (mora proći 30 dana, osim u slučaju 100% nazočnosti što mislim da je nemoguće). Ni sam ne znam argumente za i protiv dokapa u ovom trenutku. Logično bi mi bilo da ide kada se sve malo smiri-veće su šanse da dobro prođe (ako ništa drugo).Već sam o ovome pisao pa molim ako netko ima želje, volje, potrebe [lol] da ovo malo zajednički prokomentiramo. Stojte mi dobro i pozdrav. [thumbsup] A ja odoh na dobru zabavu(već sada) do sutra ujutro jerbo je bio tjedan pun iznenađenja i više ne znaš što sutra nosi tako da se ovaj vikend rukovodim onom "udri brigu na veselje", a i onom "zašta su pare nego da se piji, ije i trumpa" [lol]