LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Peros
Nema problema, jedino ako ostanete u dionicama taj pad od S5 – GOLF- nastavite na do C3.
Što ide iza C3 vidjet ćemo

Dobar kolega [lol] odmah 100 tka! Iza c3 ide skuter a nakon toga izlazak s nulom [lol] Dobro je da imam nizak ulaz i namučio se sa skupljanjem i onda popi*dim kad ovo s vladom. Mene zaista brine da li može ići dokap ako imamo tehničku vladu? Mislim da ne i da ćemo na to malo pričekati-jedino što mi pada na pamet je izvanrednna skupština kasnije kada budemo imali konačno sposobnog dioničara (čitaj vladu)

Mean people suck and nice people swallow!

Kada je skupština?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

čemu žurba, zar ne vidiš da neki surfaju….A ja mislio da imam udio u firmi [lol]

Pa jeli sad bio dokap HPB-a, znači da to nema neke veze s vladom, pa neće valjda sad sve stati ako je Sanader otišao.
http://www.seebiz.eu/hr/banke/croatia-osiguranje-i-croatia-lloyd-dokapitalizirat-ce-hpb-sa-150-milijuna-kuna%3f,49762.html

Imam fantomske dionice

pa neće valjda sad sve stati ako je Sanader otišao.

U pravu ste, velika je vjerojatnost da ova neće ( i mnoge druge ) stati jer je g. Sanader otišao, već će nastaviti padati, iako je cjelokupna situacija u RH odlična.
Evo i crobex je danas nastavio padati. -2.09 %

Ali ipak se možemo tješiti kad vidimo amere danas, jer su pali više od nas.

svi su pali preko 2.50 %, ali ni to ne treba nikoga zabrinjavati, kao ni situacija u BIH.

Periculum in mora.

Koji je tebi interes da stalno crniš LKPC?

Imam fantomske dionice

jooojjj kako mi se ovo ne sviđa [undecid] stvarno peh!!! Evo kolege jedna pjesmica koja mi se jedina čini prigodna u ovom trenutku:http://www.youtube.com/watch?v=cJ9jzGbgkZc

Evo jedan interesantan podatak, od 05.05.2009 na razinama preko 1000 kn protrgovano je 21861 kom LKPC, što je odbivši državne i fondovske dionice s 3 i 4 mjesta iz SDA oko 1/3 svih dionica na tržištu.

Imam fantomske dionice

ja sam upozoravao kad je lkpc bila na 1400-1500 da je to u ovom trenutku puno,ali vas je zahvatila euforija,i niste mogli razumno razmišljati..sad vam se ne isplati prodavati,a i kad dođe ispod 1000,i onda vam se neće isplatiti prodavati,možda vas uhvati želja za prodajom oko 800,00..dakle,ja procjenjujem novo dno na 800-1000……..

Kolega alt333, na brodarima za vas nema problema, svi će kupovati njih a na ovom topiku predviđate potop LKPC…Čemu to, ja imam i jedne i druge i ne vidim razluku u ovoj situaciji..Čekam pa šta bude..Čak sam dokupio ATPL na 980 danas a LKPC juče na 1200….Ako nikako biću dugoročni investitor..

Kolega alt333, na brodarima za vas nema problema, svi će kupovati njih a na ovom topiku predviđate potop LKPC…Čemu to, ja imam i jedne i druge i ne vidim razluku u ovoj situaciji..Čekam pa šta bude..Čak sam dokupio ATPL na 980 danas a LKPC juče na 1200….Ako nikako biću dugoročni investitor..

pa nije to potop lkpc,ako padne za još 20%,i ja sam danas dokupio atpl po 982,00..lkpc je državna firma,a mislim da će pasti isto,i jedna i druga..od ovih razina maximalno 20%,ja imam još casha u slučaju da još zaroni…

Mislim da ta cijena može još nešto dolje, ali to je OK -prilika za dobar ulaz:) Mene brine dokap. Što mislite kolege da li je izgledno da u ovakvim uvjetima uprava predloži dokapitalizaciju. Po meni je problem jer imaju malo vremena a gs moraju održati do kraja 8 mjeseca, što znači da poziv moraju odaslati najkasnije do kraja 7 mjeseca (mora proći 30 dana, osim u slučaju 100% nazočnosti što mislim da je nemoguće). Ni sam ne znam argumente za i protiv dokapa u ovom trenutku. Logično bi mi bilo da ide kada se sve malo smiri-veće su šanse da dobro prođe (ako ništa drugo).Već sam o ovome pisao pa molim ako netko ima želje, volje, potrebe [lol] da ovo malo zajednički prokomentiramo. Stojte mi dobro i pozdrav. [thumbsup] A ja odoh na dobru zabavu(već sada) do sutra ujutro jerbo je bio tjedan pun iznenađenja i više ne znaš što sutra nosi tako da se ovaj vikend rukovodim onom "udri brigu na veselje", a i onom "zašta su pare nego da se piji, ije i trumpa" [lol]

New Report

Close