LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakav dokap???
u situaciji kad nam slijedi dolazak mmfa i rezanje sve potrošnje
uz političku nestabilnost i gospodarsko stanje kakvo vlada razmišljati o privatizaciji je iluzorno
uskoro ćemo vidjeti lkpc troznamenkastu

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Nadaj se ti kolega Galeb00, jer kad dođe odluka o docapu malo ćeš škrgutati zubima.

Imam fantomske dionice

kolega zivko izuzetno mi je drago da ne gubite duh optimizma, ali nažalost okolnosti vam ne idu na ruku

živi bili i potop preživjeli [bye]

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Vidit ćemo tko će se zadnji smijat.

Imam fantomske dionice

Dobra stvar za optimiste je ta što postoji velika vjerojatnost da će moći dokupljivati po cijenama ispod 1000 ranije nego što su planirali.

Samo pravo je pitanje kad se uključivati ako krene ispod 1000, na 950 ili na 900, 850,800, 750 ,700.

Pozdrav,

Periculum in mora.

100 kn si zaboravio ili sve po 1 kunu

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tako je jedan kolega koji je imao dionice EIG-a govorio da je bolje da padnu na 1 kunu jer će mu bit lakše računat. [lol]

Imam fantomske dionice

Zar nam ne bi trebala Vlada za eventualni dokap-a koje sada "nema"-tako da mislim da je kolega jomii u pravu glede poziva za gs. i da neće tako skoro. Imaju na rapolaganju do kraja ovog mjeseca zbog roka od 30 dana i možemo se samo nadati da će se stvari iskristalizirati do onda. Ovo i nije neka utjeha jer je to dugo vremena, a u ovakvim uvjetima, po meni znači, da bi mogli i značajnije zaroniti. Da ne bi shvatili kao druk imam dionice LKPC-i najozbiljnije sam računao na dokap dok mi ovo jučer nije kompletno pomrsilo račune. Inače sam iz svega izašao na crobio 2200 osim iz ovoga i to zbog dokapa. Umjesto da dignem za S5 na ovoj dionici nisam zaradio niti za golf [lol] – bijesan sam ko pas

Mean people suck and nice people swallow!

@ Peros
Nema problema, jedino ako ostanete u dionicama taj pad od S5 – GOLF- nastavite na do C3.
Što ide iza C3 vidjet ćemo

Periculum in mora.

Koliko ja vidim usprkos svemu drži se na 1200…..Čim se situacija okrene evo nas na 1300 di smo i bili…Tu sam miran idem pratiti JDPL i ATPL…..

Zanima me šta bi se desilo s dionicom kada bi se napravila dokapitalizacija s npr. Kinezima (bez postojećih dioničara) po cijeni od npr. 2000 kn po dionici. Bi li cijena dionice skočila na 2000 kn?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Zanima me šta bi se desilo s dionicom kada bi se napravila dokapitalizacija s npr. Kinezima (bez postojećih dioničara) po cijeni od npr. 2000 kn po dionici. Bi li cijena dionice skočila na 2000 kn?

Vidi dokap na Janafu,ide po 2700 a cijena je bljek [tongue]Ili prodaja uljn po 300 a cijena je bljek….tako i ovo,sad je drži iščekivanje vjesti o dokapu a kad objave ,ako objave ikad ,onda malo gore i ljus dolje [embarass] Ali dobra je LKPC za surfing [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close