Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ovakav bid nitko na zse nema.
Prodaju također. [thumbsup]
POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA
Ovakav bid nitko na zse nema.
Prodaju također. [thumbsup]
Ne kužim….Ali ne kužim čemu strah….Nismo mi INGRA
[/quote]
Nije valjda da ste se uplašili kolega pa prodali svoje? Mada kada razmislim sigurno vi niste prodavali -jer potrebno je prvo imati bar jednu dionicu da bi se moglo prodati [wink]
Mean people suck and nice people swallow!
[/quote]
Nije valjda da ste se uplašili kolega pa prodali svoje? Mada kada razmislim sigurno vi niste prodavali -jer potrebno je prvo imati bar jednu dionicu da bi se moglo prodati [wink]
[/quote]
Imam puno više od jedne, nebi bija na forumu da ih nemam…A inače pisao sam već tu sam u gubitku pa ne idem dok ne dođe u +++++
[/quote]
[/quote]
Imam puno više od jedne, nebi bija na forumu da ih nemam…A inače pisao sam već tu sam u gubitku pa ne idem dok ne dođe u +++++
[/quote]
Isprika kolega [thumbsup] -mislio sam da uopće nemate dionice pa da malo zezate [smiley]
evo kolege i kolegice, napokon smo dobili nešto od ove vlade i našeg doktora Iva….potopio nam je burzu i LKPC pa da možemo dokupiti još jeftinije….barem nešto! [thumbsup]
DOKUP!
Stvarno mi više idu na živce s tim pozivom za gs.-pa dokle?
Stvarno mi više idu na živce s tim pozivom za gs.-pa dokle?
Sad pogotovo….
Upravo sam popravio gornje ocjene jer je netko uporan s jedinicama, ne kužim zašto na svaki post lupiti jedinicu. Nema veze – nek sam ja to popravio [thumbsup]