ajde,ako budu vodili računa o ekologiji,možda mi barem prestane alergija..od ovog petrokoksa i koksa…neka se lkpc proširi i na područje gdje je bio kartonplast,da utopim tih 10 dionica,za koje niko nikad nije čuo..osim miličevića,popovca i žderića…ajde,možda zaposlim ženu,što je teži slučaj,pošto nemam nikakve veze..ipak-volio bih i ja vidjeti te kineze u pločama,..a to što je lkpc na zse,mislim da je to pozitivno,da se sa 300 000 dionica digne 11% u jednom danu,na račun rekla-kazala..
… dečki, ajmo pomalo. da se nešto kreće u +smjeru, činjenica je! i budimo zadovoljni. bili ulagatelji ovog, ili onog tipa čini se da je prilika za ulaz. ja sam novi u ovoj dionici (onaj koji je prije 10-tak dana bio "heroj" koji je pokušao u komadu kupiti ca 260 kom po 1265), a što primjećujem je da je mentalitet dioničara formiran oko lkpc tvrd i ne-elastičan, ali TO MI SE OSOBNO JAKO SVIĐA! za razliku od npr. dioničara okupljenih oko ulpl, i sl. prodaje idu teško, kupnje također, nema napucavanja, panike i sl. nakon mjeseci "treniranja" živaca na atpl, jdpl, ulpl, ovo mi dođe kao relaksirajuća muzika … :))
planiranih 400k kn nisam utopio, tek 1/3 od toga. možda sutra, iako nisam baš raspoložen za kupnje
>1350 … vidit ćemo.
poslovne vijesti pokreću burze i iako je to nekima s vezom, ili bez veze, činjenica je da smo jučer svjedočili +blokadi u inače mlitavom danu (s par -blokada!) i to upravo zbog zadnjih vijesti vezanih za lkpc. danas opet imamo malo sreće da nas ne kači negativa wall street-a/eu burzi. a po već pomalo uhodanoj shemi za ovo nestabilno razdoblje, današnje ispuhavanje bi sutra mogla biti podloga za nešto rasta – pri čemu mislim opet na wall street prvenstveno. međutim, kao i u protekli utorak zse će prije po inerciji imati umjereni minus, bez obzira dali svjetske burze odrade u plusu … i tu će biti trenutak testiranja trenutnog trenda oko lkpc – ako se i sutra održi u nekom plusu, ili značajnije manjem minusu od ostalih likvidnih izdanja, onda bi to mogao biti dodatni znak u kojem smjeru ide ova dionica u narednom razdoblju. ipak, treba čekati veće promete i ulaze krupnijih investitora. oni su u pravilu sporiji i oprezniji, pa zato pričekajmo malo, ali ne predugo – da nam se ne desi ono što se desilo nekima koji su propustili 3.+4.+dobar dio 5. mjeseca, pa onda uletili kad su debele korekcije već bile izvjesne …
uspješno trgovanje svima!
… eto što su ti burze … tek što sam završio pisanjem prethodnog posta, pogledam na kretanja na wall streetu i gle, nakon početnog minusa sve ode u zeleno. kratki komentar cnn-a: ulagači zanemaruju izvješće o povećanom broju nezaposlenih, okrenuti skorom izvještaju fed-a o poslovanju najveće us banke … i "najinteresantnije" – odmah za wall street-om eu burze iz debelog minusa idu ka nuli …
ajmo s nadom da ćemo i mi sutra završiti sedmicu u plusu i da će lkpc postati novi favorit na zse ;))
btw, na razumijem animozitet koji neki ovdje pokazuju prema ovoj dionici!? zašto? da nije u pitanju podcjenjivački stav na osnovu … bolje-da-ga-ne-imenujem "razloga"? hvala B, nemam takav problem.
Kolega razgovor sa generalnim direktorom nije rekla kazala, brodovi koji su trenutno u luci su isto stvarni kao i oni koji su u najavi ali opet kažem ovo je ZSE i sve je moguće pa čak i to da jedna luka ima
LKPC p/e 10
LKRI p/e 421
a LKRI je rasla u ovome zadnjem rastu duplo više od LKPC e neka mi netko sada to objasni kako i zašto?
ja moram priznat da uopće ne razumijem kako se neko može veseliti padu cijene dionica na crobexu…
ajde da kod nas ima šortanja il nečeg još bi kužio!
ovako je tak svejedno kolko je ak kupiš jeftinije prodaš skuplje!
i to je cijela igra!
Kolega razgovor sa generalnim direktorom nije rekla kazala, brodovi koji su trenutno u luci su isto stvarni kao i oni koji su u najavi ali opet kažem ovo je ZSE i sve je moguće pa čak i to da jedna luka ima
LKPC p/e 10
LKRI p/e 421
a LKRI je rasla u ovome zadnjem rastu duplo više od LKPC e neka mi netko sada to objasni kako i zašto?
[/quote]
LKPC p/e 10
LKRI p/e 421
[/quote]
e moj sampy na to pitanje neces dobit odgovor….probaj kupit malo jedne malo druge pa su ti sanse 50-50 [cool]
po meni je luka rijeka bezobrazno skupa,ja ne znam tko kupuje njihove dionice?i nemaju prostora za širenje.u tom slučaju je lkpc svakako favorit..
po meni je luka rijeka bezobrazno skupa,ja ne znam tko kupuje njihove dionice?i nemaju prostora za širenje.u tom slučaju je lkpc svakako favorit..
ja kupujem….i nije mi skupa… [cool]
ja kupujem….i nije mi skupa… [cool]
Burza ti ne radi još.
Burza ti ne radi još.
[/quote]valentine ,ja sam mislio da si ti odrastao momak
@ [yawn] molim moderatore da ovo puste ,ako je mogao proc gornji post.zasto nemoze proc odgovor…..????????
što se ljutiš, šala [thumbsup]