LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidis samo treba biti strpljen [cool]

Ovo je stvarno lijepo vidjeti. Crobex okrenuo u plus, a luka u blokadi [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Da je sad puste s lanca otišla bi još danas na 1500 [proud] Ali gospodi treba dva sata da napišu "nema nikakvih novih činjenica pa nam prema tome nije poznato zašto cijena LKPC raste" [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Šta je razlog ovog rasta…..!!!!

Kinezi???????? Dokap???????????? bezveze????????? Ma nevalja????????ma valja???????????? hahahahahahahahahahahahahahahaha, Koce to znat dragoga ti sveca Ivana,hahahahaha

Lkpc pustila u rad novi terminal tekućih tereta.

… ovaj se čudi odkud rast? pa valjda na račun poziva predsjednika kineskim gospodarstvenicima
da ulažu u luku ploče (račun pokazuje 2 dana skraćenog puta od kine do evropskog tržišta). a što drugo
pokreće dionice ako ne ovakve vijesti. nije li wall street non-stop u očekivanju ovih/onih vijesti da bi se stvari pokretale!?
e sad, +blokada na 40-tak transakcija i uz promet cici/mici po par komada, ukupnog volumena 370k kn
– to može samo na maaaaaaaloj baby burzici kakva je ova naša ;)))
p.s.
a di je sad onaj katastrofičar? hoš-neš dionica ima potencijal, pa ko’ voli nek’ izvoli!

ja i danas kupio [thumbsup] više mi na uši ide van [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Rekao sam Vam, evo danas sve dobre vijesti, a možda već sutra budu loše, mafija je to, ove burze su leglo kriminala i prevare a očito je to vani najlakši način za pokupit novac, što i naši pokušavaju kopirati. Međutim da je jedna LKPC vrijedi 35 mil eura je nedopustivo te stoga cijena mora značajnije narasti.

Imam fantomske dionice

Izgleda da je Cezar na vrijeme dokupio………………..a moguće već stoji na prodaji [smiley]

Nije dala mafija da naraste.

Imam fantomske dionice

Mislim da je prerano bilo šta reći, da je poziv Kinezima uticao na ovo ne virujem, mogla je tada i jučer rasti a drugo premali promet…Ovo su nestrpljivi nošeni zelenilom po svitu…

… itekako naznaka mogućeg ulganja od strane kineza ima +utjecaj, povezano s općim +trendom koji je označio današnji dan. međutim, kako je već pomenuto, radi se o nestrpljivima, ali i "upućenima", jer tako se stvari i odvijaju na burzi. lako je moguće da se radi o proljetnim (prvim) lastavicama … da bi svjedočili većim prometima potreban je ulet krupnijih investitiora, a ti će se pojaviti kad (i ako!?) unutar sistema stigne potvrda o mogućoj stvarnoj realizaciji … kina ima love, voljna je ulagati, ali su cro partneri slabi i inertni, s genetski urođenom predispozicijom da prvo opskrbe sebe. kako to s kinezima neide baš kao s ostalim dijelom svijeta – zaključak je da bi sve ovo moglo završiti kao još jedna fina mogućnost koja se nemože realizirati jer "u lijepoj našoj žive svjetski prvaci u potkradanju vlastite države" …

New Report

Close