LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam da li je ovaj pad prometa LKPC ( – 72 % !! ) veliki ili mali pad ?

Ne može gore ?

Ubrzo će izvješće i za lipanj pa ćemo vidjeti, a ako je suditi prema trendu i cjelokupnoj situaciji ne treba biti veliki optimist

Periculum in mora.

Luka stoji prazna, a dionice bi trebale rast??? Da su neke investiceije na vidiku to stoji, ali trenutno stanje u luci je blago rečeno katastrofalno. Tek toliko nek ljudi čuju nešto i od nas koji smo na licu mjesta.

Ma da baš ti vjerujem da si na licu mjesta, lako je sakrivat se iza nicka i pokušat rušit dionicu, kao da je nekoliko mjeseci lošijeg prometa katastrofa, stari budućnost se kupuje na burzi ako nisi znao.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Luka stoji prazna, a dionice bi trebale rast??? Da su neke investiceije na vidiku to stoji, ali trenutno stanje u luci je blago rečeno katastrofalno. Tek toliko nek ljudi čuju nešto i od nas koji smo na licu mjesta.

ma hajde mislio sam da je situacija ok.kaj baš radiš u luci ???

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ne ne radim u luci, ali sam dosta često dole, a i razgovaram sa ljudima koji rade dole tako da znam stanje… A što se tiče rušenja dionice, nemam ovu dionicu i nemam je baš u planu uzimati, ali hoću da "mali" znaju kakvo je stanje, jer sam i sam sitna riba. Da se razumijemo, stvari za neku dalju budućnost nisu tako crne,ali trenutno je stanje loše, a treba imati i na umu da ovdje veliku ulogu igra država (čitaj mafija).

Ma da baš ti vjerujem da si na licu mjesta, lako je sakrivat se iza nicka i pokušat rušit dionicu, kao da je nekoliko mjeseci lošijeg prometa katastrofa, stari budućnost se kupuje na burzi ako nisi znao.

Mene su jednom navukli da kupim "budućnost" rezultat ne trebam ni spominjati, od tada kupujem ono što vidim oko sebe. A i neće moj post srušiti dionicu ne brini, eventualno nekome od "smrtnika" uštedjeti (ili uzeti tko zna) 10-20 ili 50 tisuća kuna.

Ne znam da li je ovaj pad prometa LKPC ( – 72 % !! ) veliki ili mali pad ?

Ne može gore ?

Ubrzo će izvješće i za lipanj pa ćemo vidjeti, a ako je suditi prema trendu i cjelokupnoj situaciji ne treba biti veliki optimist

Toliko sam u minusu s lukom….Čekam i dalje dokap i bolju budućnost pa makar se vratila ispod 1000

dokaz da luka ne stoji PRAZNA

Brodovi u luci / završeni brodovi

IZVJEŠĆE za 12.06.2009. god
Navis Mini / 6 Profile 1 200 t
Doganay / 2 Al-trupci 2 300 t
Alianca / 5 Građa 2 500 m3
Hohesand / 13 Ctn 72 / 62=134
Msc Sariska Ctn 86 / 104=190
Omskiy-125 St. željezo 2 200 m3
Mahmod Z / 5 Građa 1 500 m3
Akturus / 2 Konstrukcija 628 t
Liparit/13 Glinica 5 800 t

Najava brodova

Pegasus / 1 12.06. u 12.00
Globalhera / 13 12.06.
Sutla 13.06.
Vossborg 15.06.
Celtic Carrier 19.06.
Blue M. I 19.06.
Sider Genova 20.06.
Venus 22.06

ETO KOLIKO "BUSH" ZNA O LUCI PLOČE !!!
SIGURNO NE VIŠE OD MENE KOJI SAM DO 14 SATI BIJA NA POSLU U TOJ ISTOJ LUCI !!!

Ma nemojte se sekirati kolega YOHNNY jer svima je jasno kakva je to vrhunska firma i koja je budućnost pred njom.

Imam fantomske dionice

Pa normalno da nije u potpunosti prazna, ali mi samo nemojte reć da promet nije pao cca. 50% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ako radite u luci onda i znate da su ovo skoro sve mali brodovi (konkretno znam za ove brodove što krcaju al trupce,impresivni brodovi nema šta, Sutla je koliko se sjećam također grdosija od broda [lol] ) . Znate i koliko se ugljena prekrcavalo lani, a koliko ga se prekrcava u zadnje vrijeme. PAD PROMETA JE VIŠE NEGO OČIT.

Kolega zivko evo 100%.
Ne sekiram se vec je iritirajuce kad neinformirane osobe daju informacije na temelju "REKLA-KAZALA"

Ova dionica ima potencijal to nije dvojbeno, ali me ljuti kad svi pišu kao da je sve savršeno. Osobno poznajem čovjeka koji je prije ovog velikog pada imao više od milijun kuna u dionicama luke, i nije ih prodavao samo zbog priča o dokapitalizaciji i sve ostale priče koje se pričaju i danas, izračunajte koliko te dionice vrijede danas i pogledajte što toliki gubitak pretstavlja za običnog radnika [cry] .

New Report

Close