tako je,zakazala je onda kada sam je najviše trebao,mislim ni 30 % nije loše u tjedan dana,ali mogloje biti 50% ,da je bar moja greška nebi mi bilo žao,već od njih,a znaju srat ako im kasni račun dan-dva
tako je,zakazala je onda kada sam je najviše trebao,mislim ni 30 % nije loše u tjedan dana,ali mogloje biti 50% ,da je bar moja greška nebi mi bilo žao,već od njih,a znaju srat ako im kasni račun dan-dva
ma znam…ali, umts nije baš najbolje riješenje…ok, ako je jedino pošto kažeš da si na poslu vani pa moraš tako….ali nepokrivenost je velika i nije pouzdano….tako da [wink]
Danas ja se pitam koji je fantom prodao po 1390 i 1360 kad ono moj prijatelj.
valjda ste sada shvatili da sam bio dobronamjeran..kada sam rekao da je kupnja preko 1500,00 u ovome trenutku veliki rizik?nema rasta lkpc dok ne krenu punom parom lukavac,zenica,birač i aluminij mostar…kupovati,onako u zanosu,i nije baš pametno..ipak je to vaš novac..ne bacajte ga uzalud…a za dokap sam vam rekao,da najvjerojatnije ide prije parlamentarnih izbora,cca za 2 godine..to je neka logika…
Vidi se da ne želiš dobro vlasnicima ove dionice već si obični provokator, jer da si upoznat s problematikom znao bi da će dokap ići po nominali. To ne odgovara radnicima i sindikatu već oni traže od vlade da im se dionice koje su u vlasništvu HFP-a daju po uvjetima iz 90 tih, a kako kažu maksimalno da im se prodaju po nominali od 400 kn. Koji bi interes bio prije izbora kazati da će postojeći dioničari ( po prijedlogu dokapa iz 2008) dobiti dodatno izdane dionice po 400 kn,a radnici šipak. Mislim da je prije interes vlade da što prije zaključi ovu problematiku dokapa (LKPC treba novac) a ne da čeka i upadne u još neke proteste. Mislim da je dokap ove godine jer sve govori tome u prilog (koncesija, kredit svjetske banke, početak oporavka svjetske ekonomije).
Ljudi ne nasjedajte provokacijama kolege alt333 koji Vam ne želi dobro.
ma šta imaju radnici-oni su dobili svoje,netko je to iskoristio,a netko nije..šta bi im trebalo dati još po 2 paketa od 63 kom..ako se to učini,ova dionica je mrtva..rekao sam to par postova prije,i iza toga stojim..ova lučka uprava nema nikakav odnos prema dioničarima,i previše je politizirana..lkpc ima budućnost,ali svaka firma u koju je ušla politika je uništena..pogledaj podravku,hž,hep,hac,inu…samo se krade,i zapošljavaju se ljudi koji su podobni vladajućoj garnituri..s druge strane pogledaj atpl,vindiju,ernt..to su prijatelju dobre firme,i nisu politizirane..razlika je očita..a u tebe je loša percepcija..ali,ako vam smetaju moji komentari,ja ću se povući na neko vrijeme,isto kao i veliki investitori…
Koje rušenje na malom prometu, ovo će sve vratit.
valjda ste sada shvatili da sam bio dobronamjeran..kada sam rekao da je kupnja preko 1500,00 u ovome trenutku veliki rizik?nema rasta lkpc dok ne krenu punom parom lukavac,zenica,birač i aluminij mostar…kupovati,onako u zanosu,i nije baš pametno..ipak je to vaš novac..ne bacajte ga uzalud…a za dokap sam vam rekao,da najvjerojatnije ide prije parlamentarnih izbora,cca za 2 godine..to je neka logika…
pričaš takve budalaštine da je to milina…kakve veze ima ova rasprodaja sa poslovanjem samo luke? ne govoirm samo za klpc, nego kakve ima veze rasprodaja i sa padom svih ostalih dionica, crobexa u cijelini? ok, nema nekih velikih naznaka oporavka situacije u hr, dapače govore da nas tek treba zadesit ta kriza…ali ovaj rast koji se desio u zadnje vrijeme jest niš drugo nego "dolazak" crobexa na fer razine gdje je i mjesto jer svi se slažemo da je padao i više nego što je trebalo, do je definitvno….ali ovo šta se dešava zadnjih 3 dana je kataklizma, kakve to veze ima sa poslovanjem? šta se to desilo u zadnjih 3 dana? jel netko nagovijestio pad meteorita u zagreb za četvrtak, petak? hoćemo biti napdanuti od turske? šta se dešava? NIŠTA, ljudi poblesavili, eto to je….prvi dan je počela rasprodaja odnosno kapitalizacija dobiti, odmah drugi dan kad su većima morona vidili kako je krenulo na dolje odmah su počeli paničariti (neki i prodavati u nadi da kupe još niže) i eto ti šta je nastalao….stampedo!!! naša burza je plitka i za svaki klinac će padati…psihlogija mase prevladava ovdje, a ne nekakvi fundamenti, odnosno fundamenti su dobri dok burza raste jer cijene idu na fer razine ali čim netko "prdne" prema dolje masa krene za njim….već viđeno tisuću puta….zato ne moraš pametovati, jer dobro ti znaš o čemu se ovdje radi….samo eto, voliš pametovati u prazno….
http://finance.yahoo.com/q?s=HHFA.DE
Evo Luka Hamburg probila 50% od ATH a mi čamimo u rupi, ovu našu burzu treba što prije prodati.