Ja se uopće ne uzrujavam, hebiga još malo pokvario prosjek [lol]
plitko tržište….ljudi plitki u glavama….šta drugo reć?
danas rokamo ko da sutra ne postoji….
a sutra ćemo ponovo rasti…
ljudi koji su danas prodavali će lupat glavom u zid, a ovi ostali će im se smijati….
već viđeno tisuću puta….
by Crobex
a šta upisat,veliki pozdrav VIP-u i njegovoj mreži koja mi je onemogućila prodavanje po 1600 kn jučer u 10.05h,neka se gone u neku stvar jer im ovo nije prvi put da su mi sjebali transakciju,jedina je sreća što sam ušao na 1100,pa sam u plusu
alan_poh
13:06
03.06.09.
plitko tržište….ljudi plitki u glavama….šta drugo reć?
danas rokamo ko da sutra ne postoji….
a sutra ćemo ponovo rasti…
ljudi koji su danas prodavali će lupat glavom u zid, a ovi ostali će im se smijati….
već viđeno tisuću puta….
by Crobex
yep, nema se šta dodat
a šta upisat,veliki pozdrav VIP-u i njegovoj mreži koja mi je onemogućila prodavanje po 1600 kn jučer u 10.05h,neka se gone u neku stvar jer im ovo nije prvi put da su mi sjebali transakciju,jedina je sreća što sam ušao na 1100,pa sam u plusu
zato zoveš sa fisknog pa nećeš imat takvih problema….
ali mislim da ti je najbolje otvorit si brokerski računa kod nekoga kao što je abacus i onda lijepo preko interneta zadaješ naloge….a ne ovako…telefonski je užas (sjećam se šta je bilo one prve dane HT-a, majko mila, pa zvao sam po 2 sata konstantno dok ih nisam dobio)….osim toga, manja je naknada brokera putem interneta….telefon je prošlost [tongue]
zato zoveš sa fisknog pa nećeš imat takvih problema….
ali mislim da ti je najbolje otvorit si brokerski računa kod nekoga kao što je abacus i onda lijepo preko interneta zadaješ naloge….a ne ovako…telefonski je užas (sjećam se šta je bilo one prve dane HT-a, majko mila, pa zvao sam po 2 sata konstantno dok ih nisam dobio)….osim toga, manja je naknada brokera putem interneta….telefon je prošlost [tongue]
[/quote]
Zavisi kakav si investitor,meni je telefon naj naj,1 zazvoni kod MOGA broker i nalog je za 3 sekunde na burzi
nije telefonski nego preko interneta,držim laptop u autu dok radim
aha…znači nepokrivenost UMTS mreže te zahebava?