I dalje sam uvjeren da je 2000 min. koji moramo kratkoročno dosegnuti.
ako ne bude nekih većih korekcija crobexa…mi smo na 2000 jako brzo
Evo danas sam opet lagano dokupio jer je čekam na 2000+ kn. Ipak je velika većina kupovala na puno višim razinama kupovala, a još i dokapitalizacija.
Evo danas sam opet lagano dokupio jer je čekam na 2000+ kn. Ipak je velika većina kupovala na puno višim razinama kupovala, a još i dokapitalizacija.
ma sve ok kolega ali ja ću početi razmišlajti o prodaji negdje oko 6500 ( i to ako brzo dođe na to)[thumbsup], da sam zadovoljan sa 2000 kn ostao bi skroz u brodarima a ovo ne bi niti gledao. Kao što si rekao dokap, ako ju to ne katapultira onda neće ništa-prejeftino mi ju je dati za 2000 a namučio sam se skupljajući. Ne kažem da je loša zarada na 2000 jer mi je prisjek ulaza 1170 ali mislim da lukica vrijedi puno više [thumbsup]
Dokapitalizacija je izvjesna ali ne zna se točan rok tako da bi realna očekivanja za ovu dionicu bila kratkoročno 2000-2500 kn. Ako dođe do dokapa onda je sve moguće.
Danas sam skroz izašao iz LKPC ponajviše zbog ovakvih vjesti.Htio sam držati do 2200 ali strah je pobjedio [cry] [cry]
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4295523,00.html?maca=kro-TB_kro_seebiz-3796-html-cb
Vidi se da ste izašli danas kolega, a kako objašnjavate rast BDI indexa, znači brodari plove na mars a ne pristaju u luke.
Nema tu velike filozofije,uz sve pročitane knjige,uz konstantno pračenje svih dostupnih informacija u datom trenutku u čovjeku prevlada vučja narav-uplaši se i pobjegne.LKPC raste danima u velikim postocima a krdo sve više kupuje.A ja odlučio poslušati Buffetta i okrenuo krdu leđa.Vidjet ćemo [undecid]
Danas sam skroz izašao iz LKPC ponajviše zbog ovakvih vjesti.Htio sam držati do 2200 ali strah je pobjedio [cry] [cry]
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4295523,00.html?maca=kro-TB_kro_seebiz-3796-html-cb
jel ti znaš da BDI u zadnje vrijeme zna samo za rast i ništa drugo? jel ti ta stvar išta znači?
pusti te članke i razmišljaj logično, uz iskustvo i znanje, moraš se malo bacit i na razmišljanja, ne dopustit da te jedan ovakav članak obeshrabri….šta su sve govorili, kataklizme ove i one….a burza ih je sve zahebala i stavila im onu stvar u usta….
Nema tu velike filozofije,uz sve pročitane knjige,uz konstantno pračenje svih dostupnih informacija u datom trenutku u čovjeku prevlada vučja narav-uplaši se i pobjegne.LKPC raste danima u velikim postocima a krdo sve više kupuje.A ja odlučio poslušati Buffetta i okrenuo krdu leđa.Vidjet ćemo [undecid]
branio si ovu dionicu ovdje na forumu cijelo ovo vrijeme, pričao o dokapu i targetima preko 3000 i onda si se ustrtario i prodao na 1550?
a prekosutra ćeš ponovo ulaziti na 1800 jer nećeš moći podnjeti da vlak ide bez tebe.
zašto?
Mislim da je kolega golubv prerano prodao i da je prvi minimalni target 2000, međutim na burzi nikad ne znaš, a pogotovo s tim Amerima ne znaš šta im može past na pamet, odnosno koju priču mogu slijedeću prodat.