Prodaš LKPC kupiš LKRI razlika 20%
ono šta danas burza pokazuje je da su investitori shvatili da je LKRI precijenjena a LKPC podcijenjena….
a ovime šta si napisao ne razumijem šta si htio reč….
ono šta danas burza pokazuje je da su investitori shvatili da je LKRI precijenjena a LKPC podcijenjena….
a ovime šta si napisao ne razumijem šta si htio reč….
[/quote]
Interes kupaca najbolje pokazuje zainteresiranost investitora za LKRI
Najbolje ponude [ LKRI-R-A ]
Kupnja Cijena
20-266,08
100-262,36
38-250,00
100-230,01
50-230,00
100-211,01
50-210,00
27-182,01
5-140,00
9-126,50
Prodaš lkpc zaradiš 12 %
Kupiš Lkri koja je po diskontu pala 10% u dva dana
i imaš Lkri koja je puno bolja dionica od LKPC…
Prodaš lkpc zaradiš 12 %
Kupiš Lkri koja je po diskontu pala 10% u dva dana
i imaš Lkri koja je puno bolja dionica od LKPC…
[lol]
SAMO SAM DOBRONAMJERAN,jer će opet netko za mjesec ili za koju godinu plakati kad se balon bude ispuhavao.sam direktor lkpc je 2006. godine kad je lkpc bila 1500,00 kuna priznao da je lkpc precijenjena,imao sam negdje taj članak,al ga sad ne mogu naći,možda je baš bio na poslovnom..cijena diuonice je skočila 130%,a ja ne vidim nikakve pomake u poslovanju ni aluminija,ni lukavca,ni zenice,ni birača..čak neke od njih nemaju ni za struju i vodu..ljudi,budimo realni..ali kad bi se odlučivao za lkpc ili lkri,izabrao bi uvijek lkpc,jer je ova druga bbbeeezzzooobbbrrraaazzznnnooo skkkkkuuuuuuppppaaaaaa….izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio što govorim istinu,…
ko da on zna šta je precjenjeno,a šta podcjenjeno. On nek pretovara robu a dal je nešto precjenjeno ili podcijenjeno odlučit ću ja, burzovni špekulant a.k.a investitor.
btw… izakumulirano ti je ovo, uzalud urlaš.