LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

alt333@ LKRI-bezobrazno skupa ili ne ,potegla je 300% [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Baš bi svjetska banka Lučkoj upravi Ploče dala kredit na 116 mil dolara da cijela Luka vrijedi 40 mil Eura koliko je sad po ovim cijenama. Daj ne budi smiješan alt333.

Imam fantomske dionice

ko je imalo pratio trgovanje u proteklih par dana sve mu je jasno…..
tako se u top 10 ask vidjela cijena od 2800 kn a do te cijene bilo na raspalaganju samo 136 dionica….
što više reč…… [lol]

alt333 – ti si samo dobronamjeran, ovo je vic tjedna :)))))))))
Da tebe lkpc ne zanima ne bi ti uopce bio na ovoj temi!!!
Ovdje drukas prema dolje, a na atpl drugas up up up (1400 + dividenda).

Zasto mi se cini da zelis prvo zaraditi na atpl, pa se zatim prekrcati u lkpc, samo ne bi bilo dobro da lkpc ode gore prije tvog ukrcavanja, a kad se ukrcas onda ce sigurno biti lkpc ide up up up 😉

poanta mog posta je bila ta da se ne treba nabrzinu napumpavati cijena dionice i stvarati balon.nitko nije rekao da lkpc nema perspektivu,ali sve u svoje vrijeme..kažem vam-kasnije će opet neko gorko plakati za svojom lovom,ali tako je to na plitkoj burzi..ako se burza proda-bit će to puno drugačije i puno sigurnije..ovako mi zse liči na roulete ili bet…miro-slijedi lplh..

ja ne vidim nikakve pomake u poslovanju ni aluminija,ni lukavca,ni zenice,ni birača..čak neke od njih nemaju ni za struju i vodu..ljudi,budimo realni..ali kad bi se odlučivao za lkpc ili lkri,izabrao bi uvijek lkpc,jer je ova druga bbbeeezzzooobbbrrraaazzznnnooo skkkkkuuuuuuppppaaaaaa….izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio što govorim istinu,…

Jurica, ne talasaj…ako nemaš što pametno za reći onda rađe šuti i uživaj u ATPL

Također, kada smo več kod fabrike glinice "Birač" AD Zvornik…

01.04.2009.
U 2009. GODINI PLANIRANA PROIZVODNJA 120.000 TONA GLINICE I 70.000 TONA ZEOLITA

Fabrika „Birač“ potpisuje ugovore za prodaju gotovih proizvoda, a u planu je da se u 2009. godini proizvede oko 120.000 tona glinice, dok je za naredne godine planirano povećanje proizvodnje na 342.000 tona godišnje. Projektovani kapacitet Fabrike je 600.000 tona glinice godišnje.
„Fabrika će nastojati da pređe sa modela rada koji podrazumijeva pružanje usluge prerade, kroz koju je stvorena zavisnost od strateškog partnera, na princip kupovine sirovina, proizvodnju glinice i ostalih proizvoda kao i plasiranje proizvoda na svjetsko tržište“, objašnjava Vajega.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

KUPNJE (928) – LKPC-R-A PRODAJE (309) – LKPC-R-A

Normalno da je Bosna proradila pa neće Europa ni svijet dopustit da tamo ljudi budu gladni kad su već deset godina stvarali tu državu. Mislim da je najgore iza nas te da LKPC ima svijetlu budućnost.

Imam fantomske dionice

birač zvorniku je opština platila struju i vodu za prva tri meseca ove godine..ne talasajte vi..sreća što je mmf bosni dao milijardu dolara kredita..inače ne bi vidjeli broda u luci..sada se pretovara staro željezo iz zenice,ono što su romi skupili po duplo većoj cijeni…ali unatoč i usprkos,crobi probija danas 2222,22…juriš…

gledajte ask

1.590,00 8 12.720,00
1.600,00 21 33.600,00
1.610,00 16 25.760,00
1.650,00 9 14.850,00
1.699,00 3 5.097,00
1.798,00 8 14.384,00
1.900,00 7 13.300,00
2.000,00 30 60.000,00
2.800,00 3 8.400,00
2.900,00 2 5.800,0

SAMO SAM DOBRONAMJERAN,jer će opet netko za mjesec ili za koju godinu plakati kad se balon bude ispuhavao.sam direktor lkpc je 2006. godine kad je lkpc bila 1500,00 kuna priznao da je lkpc precijenjena,imao sam negdje taj članak,al ga sad ne mogu naći,možda je baš bio na poslovnom..cijena diuonice je skočila 130%,a ja ne vidim nikakve pomake u poslovanju ni aluminija,ni lukavca,ni zenice,ni birača..čak neke od njih nemaju ni za struju i vodu..ljudi,budimo realni..ali kad bi se odlučivao za lkpc ili lkri,izabrao bi uvijek lkpc,jer je ova druga bbbeeezzzooobbbrrraaazzznnnooo skkkkkuuuuuuppppaaaaaa….izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio što govorim istinu,…

šta smo sada u 2006. godini? ako da, onda se izvinjavam…promjenile su se stvari od onda…kod dionica kako svi znamo kupuje se budućnost…lkpc ima budućnost…ako to ne vidiš žao mi je…
dionica je trenutno tu gdje je jer ju netko štopa….neće za dugo jer nema puno….kad bi došla odluka o dokapu dionica bi odmah trgnula gore preko 2500kn…

DOKUP!

ja si još malo pokvario prosjek ulaska [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close