Dali je ATH od LKPC onaj od neuspj. dokap., ja nebi računao njega za ATH…
To je to, ne bi ni ja jer dokap nije uspio i ne znamo još ath, znamo samo najvišu cijenu na prijedlog odluke o dokapu i to od cca 6500, eh a da je dokap uspio…………………. [lol] [thumbsup]
Problem je šta nema puno prodavatelja na ovim razinama pa ne ide jače gore, nitko nije lud dat po ovim smiješnim cijenama, samo poneki trejder i entuziast.
lizali smo 1500 [tongue]
@zivko…ma samo neka oni ruše, jednog dana (ubrzo) će se pokajati šta su uopće ovdje prodavali…očito je kakav sentiment vlada na burzi već neko vrijeme i sada prodavati je ludost…a sve više informacija stiže kako je najgore za nama….casha ima….u nove pobjede [thumbsup]
lizali smo 1500 [tongue]
@zivko…ma samo neka oni ruše, jednog dana (ubrzo) će se pokajati šta su uopće ovdje prodavali…očito je kakav sentiment vlada na burzi već neko vrijeme i sada prodavati je ludost…a sve više informacija stiže kako je najgore za nama….casha ima….u nove pobjede [thumbsup]
tako je nema prodaje prije 2000…… [thumbsup] [thumbsup]
očito je da se neko poigrava sa ovom dionicom………
Ma danas je trebala pošteno povući ali očito ne daju, vidio sam da čim dođu nalozi na kupnju, isti tren netko prodaje.
Ma danas je trebala pošteno povući ali očito ne daju, vidio sam da čim dođu nalozi na kupnju, isti tren netko prodaje.
stoji al neće to moć još dugo…..
Gledam u SDA prvih deset dioničara i vidim da prvih deset sve više i više skupljaju.
mislim da treba biti oprezan sa ovom dionicom,pogptovo na razinama preko 1500,00…puno ovisi od bih,a to mi se ne sviđa..vodstvo firme nije briga za dioničare,nego jačaju svoj interni utjecaj,i politički utjecaj,a to nije dobro..nema dividende,nema otkupljivanja vlastitih dionica–to je sve na klimavim nogama…nikakav odnos prema dioničarima nemaju,zato što je cijelo vodstvo politizirano…
čim vidim tvoj nick…niti ne moram čitat šta si napisao….odmah znam da je neko pluvanje po LKPC…dali to bilo lagano pljuvanje tek tako ili žestoko, nije bitno…uvijek je pljuvanje…koje su tvoje namjere nemam pojma, ali to ničemu ne vodi….cool down
SAMO SAM DOBRONAMJERAN,jer će opet netko za mjesec ili za koju godinu plakati kad se balon bude ispuhavao.sam direktor lkpc je 2006. godine kad je lkpc bila 1500,00 kuna priznao da je lkpc precijenjena,imao sam negdje taj članak,al ga sad ne mogu naći,možda je baš bio na poslovnom..cijena diuonice je skočila 130%,a ja ne vidim nikakve pomake u poslovanju ni aluminija,ni lukavca,ni zenice,ni birača..čak neke od njih nemaju ni za struju i vodu..ljudi,budimo realni..ali kad bi se odlučivao za lkpc ili lkri,izabrao bi uvijek lkpc,jer je ova druga bbbeeezzzooobbbrrraaazzznnnooo skkkkkuuuuuuppppaaaaaa….izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio što govorim istinu,…