Članak je od 13.05, pitanje šta bi danas autor rekao o podcijenjenosti LKPC…
[/quote]
vjerojatno isto…
"Povrat na uloženi kapital najveći je u Luci Ploče. Dionica Luke Rijeka trenutačno je precijenjena, a Luke Ploče podcijenjena. Luka Bar zbog niske operativne dobiti ima iznimno visoke EV/EBITDA i EV/EBIT pokazatelje."
Ne ide danas dalje ali mislim da će se kočnica otpustiti, gledam sve dionice na ZSE i stvarno ne nalazim povoljniju kupnju od lKPC.
Samo da lagani vjetrić zapuše i već smo preko 1500, prodaja je šuplja, kupnja se gomila [thumbsup]
Ne ide danas dalje ali mislim da će se kočnica otpustiti, gledam sve dionice na ZSE i stvarno ne nalazim povoljniju kupnju od lKPC.
polako trebaju se i ostali nakrcat…..
vidi se da se pokušava srušit cijena al im baš i neide………
do kraja dana smo na 1500 [thumbsup]
izgleda da se kupnja sad natovarila na kraju dana….mogla bi nam sutra lkpc lizati razine 1500…nadajmo se
Evo i ja danas uletio jer mi se čini da LKPC ne mrda dok drugi lete, recimo PTKM je skoro na 50% od ATH a LKPC na 20% od ATH.
Jedna od naših najboljih dionica, ulaganja ogromna, perspektiva sigurna, uprava ok i u ovim teškim vremenima posluje se pozitivno i još se radnicima plaće povećaju 10%.
Samo jedan primjer plaća u LKPC radnik na utovarivaču izađe i do 12 000 kuna, da dobro ste vidjeli nije greška.
Samo skupljati vrjeme je na našoj strani.
Evo i ja danas uletio jer mi se čini da LKPC ne mrda dok drugi lete, recimo PTKM je skoro na 50% od ATH a LKPC na 20% od ATH.
Kolega, razlika između PTKM i LKPC je ta da na LKPC nema All Time Hi
Na portalu luke PločeVaš link lijepo piše" the geteway of the corridor 5 c" , a kada zbrojimo nove terminale, koridor i ulazak u EU, luka Hamburg će biti mala beba za našu LKPC.[cool]
Ja bih bio presretan da jedan dan i dođemo na ATH, a krotkoročno barem 2000-2200. Skroman sam.