LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Komentariianalize/tabid/138/View/Details/ItemID/51293/ttl/Jadranske-luke-Ploce-imaju-najvisi-povrat-na-ulozeni-kapital/Default.aspx

Članak je od 13.05, pitanje šta bi danas autor rekao o podcijenjenosti LKPC…
[/quote]

vjerojatno isto…

"Povrat na uloženi kapital najveći je u Luci Ploče. Dionica Luke Rijeka trenutačno je precijenjena, a Luke Ploče podcijenjena. Luka Bar zbog niske operativne dobiti ima iznimno visoke EV/EBITDA i EV/EBIT pokazatelje."

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

idemo i danas up prema nalozima [lol]

Ne ide danas dalje ali mislim da će se kočnica otpustiti, gledam sve dionice na ZSE i stvarno ne nalazim povoljniju kupnju od lKPC.

Imam fantomske dionice

Samo da lagani vjetrić zapuše i već smo preko 1500, prodaja je šuplja, kupnja se gomila [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ne ide danas dalje ali mislim da će se kočnica otpustiti, gledam sve dionice na ZSE i stvarno ne nalazim povoljniju kupnju od lKPC.

polako trebaju se i ostali nakrcat…..
vidi se da se pokušava srušit cijena al im baš i neide………
do kraja dana smo na 1500 [thumbsup]

Namjerno je drže ovako nisko al mora jednom kočnica i popustit.

Imam fantomske dionice

izgleda da se kupnja sad natovarila na kraju dana….mogla bi nam sutra lkpc lizati razine 1500…nadajmo se

DOKUP!

Evo i ja danas uletio jer mi se čini da LKPC ne mrda dok drugi lete, recimo PTKM je skoro na 50% od ATH a LKPC na 20% od ATH.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Jedna od naših najboljih dionica, ulaganja ogromna, perspektiva sigurna, uprava ok i u ovim teškim vremenima posluje se pozitivno i još se radnicima plaće povećaju 10%.

Samo jedan primjer plaća u LKPC radnik na utovarivaču izađe i do 12 000 kuna, da dobro ste vidjeli nije greška.

Samo skupljati vrjeme je na našoj strani.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Evo i ja danas uletio jer mi se čini da LKPC ne mrda dok drugi lete, recimo PTKM je skoro na 50% od ATH a LKPC na 20% od ATH.

Kolega, razlika između PTKM i LKPC je ta da na LKPC nema All Time Hi
Na portalu luke PločeVaš link lijepo piše" the geteway of the corridor 5 c" , a kada zbrojimo nove terminale, koridor i ulazak u EU, luka Hamburg će biti mala beba za našu LKPC.[cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja bih bio presretan da jedan dan i dođemo na ATH, a krotkoročno barem 2000-2200. Skroman sam.

Imam fantomske dionice

LKPC na 21,5% od ATH
LKRI na 30% od ATH
PTKM na 44,2% od ATH
Nevjerovatno koliko je LKPC podcjenjena, a još uz ovako mali broj dionica na tržištu.
Da se pratila s LKRI bila bi sad na 2000 kn.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close