[/quote]
ja dokupio na 1200….
ali želim jošššš !! [thumbsup]
p.s. neznam baš dali će biti najbrži prst…moglo bi to sad do 1300-1350…ljudi dobili hladan tuš ovom blokadom [wink]
[/quote]
svi želomo još kolega, svi želimo još…
[/quote]
Neka se samo izkorigira, prodavatelji će proći kao onaj od jučer koji je prodavao na 1249,00, zbog njega mi ode cijeli HT.
Dionica LKPC baš i nema na tržištu, to nam govori i činjenica da u top 10 imamo trojicu sa po samo 900 komada, a tek kada se neki fond zaljepi, ili predlože dokapitalizaciju pa par dana zaredom u blokadi kao prije god. dana kada smo od 2600 kn za dva tjedna došli na 4300kn… [wink]
[/quote]
ništa se ti ne brini Barbarosa. primjetio sam da si trejder, al mislim da ti je pametnije držati luku do nekog svog targeta, to je samo moje mišljenje i moguće da sam u krivu i da ćeš više zaraditi na svoj način hvatajući valove, ja sam to probo pa sam ispušio pare…
ništa se ti ne brini Barbarosa. primjetio sam da si trejder, al mislim da ti je pametnije držati luku do nekog svog targeta, to je samo moje mišljenje i moguće da sam u krivu i da ćeš više zaraditi na svoj način hvatajući valove, ja sam to probo pa sam ispušio pare…
U silaznom trendu tržišta možeš opstati jedino ako si trejder, sada je sasvim obrnuta situacija i ne isplati se trejdati jer vrlo lako ispadneš a i solidno sam upoznat sa sitacijom oko LKPC te vjerujem u njenu dobru i profitabilnu budučnost tako da ću se sada kada sam uplovio ,napokon bez opterečenja i straha, posvetiti nekim drugim stvarima koje sam zapostavio prošlih god. dana
dokupio LKPC…
hvala prodavaču…
za mene je dokup završio…sada čekam i gledam…i uživam naravno [tongue]
dokupio LKPC…
hvala prodavaču…
za mene je dokup završio…sada čekam i gledam…i uživam naravno [tongue]
dokupio si po?
dokupio si po?
[/quote]
zar je važno?
takve stvari ne volim govorit na forumu…
ali o maloj količini se radi…
[/quote]
Pa da znam jesam li ti ja prodao 🙂 . No hard feelings
[/quote]
ma nema frke [smiley]
al rađe takve stvari na PM nego ovdje….
p.s. papci koji djele 1% svima na ovoj temi: šta je vama? može i objašnjenje putem kojeg posta, ne samo dijeljenjem keceva…ako se već ne slažete s onime šta se piše ovdje…hvala
Baltic Exchange Dry Index 3164 UP 222
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5308 UP 511
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2612 UP 243
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1825 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 868 DOWN 3
Evo malo podataka o vremenu kad je CROBEX zadnji put bio iznad 1900 bodova
Posljednji put je CROBEX bio iznad 1900 bodova 17.11.2008 g.
Tada je zadnja cijena dionice LKPC iznosila 1.450,00.
danas prosječna 1.104,75.
Odgovor na pitanje koliko ima dionica na prodaji do te razine (1.450,00 kn ) nije problem vidjeti, stoga onaj tko vjeruje da ova dionica vrijedi bar 1.450,00 kuna a ima novaca ovaj ask mu daje mogućnost da bez problema poveća broj svojih dionica i čeka dan kad će ponovo doći na te razine.Optimisti,
]RES NON VERBA[/[/b]i].
20.05.2009 14:14
Eto, vrlo brzo je došao taj dan kad je cijena cca. 1.450,00.
Sad je pravo pitanje kad će se ova dionica ponovo vratiti na te razine s kojih je krenula.
Možda neće biti tako brza kao prema gore ( pet-šest dana ), ali nikad se ne zna, uostalom to ćemo vrlo brzo vidjeti.
Članak je od 13.05, pitanje šta bi danas autor rekao o podcijenjenosti LKPC…