eto ti ga vraže na… a upozoravali smo na vrijeme, no dobro… možda se malo izkorigira, taman za dokup..
dajte ljudi više nastavak trgovanja…kolko im treba u pm
[/quote]
ja dokupio na 1200….
ali želim jošššš !! [thumbsup]
p.s. neznam baš dali će biti najbrži prst…moglo bi to sad do 1300-1350…ljudi dobili hladan tuš ovom blokadom [wink]
[/quote]
koji najbrži prst kad nemaš ni kaj kupiti do 2800 kn samo 136 dionica na raspolaganju….. [lol]
[/quote]
ja dokupio na 1200….
p.s. neznam baš dali će biti najbrži prst…moglo bi to sad do 1300-1350…ljudi dobili hladan tuš ovom blokadom [wink]
[/quote] Hm vidicemo
Ne znam kako je vama, ali ja se u LKPC sasvim solidno osjećam. Obzirom da trenutno nema puno prodajnih naloga na vidiku neću se više previše zamarati dokupom, ostavit ću drugome da se tuče za ovo malo sirotinje, sada ću samo sjediti i gledati…
Priložit ću samo dugogodišnji graf pa nek svi bleje u njega dok ne skuže gdje leži dugogodišnja potpora (prije korekcije!).
O dugoročnim, strateškim mogućnostima luke je bespredmetno uopće raspravljati.
Ne znam kako je vama, ali ja se u LKPC sasvim solidno osjećam. Obzirom da trenutno nema puno prodajnih naloga na vidiku neću se više previše zamarati dokupom, ostavit ću drugome da se tuče za ovo malo sirotinje, sada ću samo sjediti i gledati…
Priložit ću samo dugogodišnji graf pa nek svi bleje u njega dok ne skuže gdje leži dugogodišnja potpora (prije korekcije!).
O dugoročnim, strateškim mogućnostima luke je bespredmetno uopće raspravljati.
gdje ti je graf? [kiss]
[/quote]
ja dokupio na 1200….
[/quote]
svi želomo još kolega, svi želimo još…
[/quote]
ja dokupio na 1200….
[/quote]
svi želomo još kolega, svi želimo još…
[/quote]
Neka se samo izkorigira, prodavatelji će proći kao onaj od jučer koji je prodavao na 1249,00, zbog njega mi ode cijeli HT.
Dionica LKPC baš i nema na tržištu, to nam govori i činjenica da u top 10 imamo trojicu sa po samo 900 komada, a tek kada se neki fond zaljepi, ili predlože dokapitalizaciju pa par dana zaredom u blokadi kao prije god. dana kada smo od 2600 kn za dva tjedna došli na 4300kn… [wink]
Nešto će se početi raditi. Ima vremena.