nisam danas nista stigao dokupiti [cry] shebali me na poslu
A ja zbog Luke uzeo kredit i godišnji da mogu u miru kupovati.
Kolege što mislite kada bi mogli očekivati skupštinu ?
Vjerojatno opet početkom kolovoza.
PS. zanima me sutrašnji dan, ako Europa krene ujutro kao Ameri danas, moglo bi bit skokovito [thumbsup]
A poziv bi mogao biti za koji tjedan-čini mi se da je prošli bio oko polovice lipnja.
Ameri fino zatvorili nakon izvještaja o povjerenju potrošača-unatoč GM-u, a i azija bigme pukla ko kokica [shocked] zbog japanskog izvoza. TAko da mislim da će biti zeleno-barem u jutro-a ako se bondholderi dogovore s GM-om zeleniti će se cijeli dan [thumbsup]
Dnevni limiti trgovanja za 27.5.2009
Prosječna 1.264,41
Minimalna 1.137,97
Maksimalna 1.390,8
KUPNJE (1.649) PRODAJE (550)
1.329,00 30
1.330,00 11
1.331,40 8
1.349,98 20
1.350,00 21
1.370,00 37
1.380,00 47
1.387,87 12
1.390,00 17
1.399,77 5
po top 10 ask smo u + blokadi vrlo vrlo brzo………….a nije isljučeno danas i do +20%
[thumbsup] [lol]
lijepo smo upozoravali kolege, ali zgleda da smo krenuli tek nakon kaj su se trejderi iskrcali
na njihovu žalost
al kaj možeš se la vie [lol]
Na području Dubrovačko-neretvanske županije, Vlada provodi četiri milenijska projekta: Jurica Prskalo, predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta d.o.o. s predstavnicima županijskih i općinskih vlasti potpisao je ugovor o građenju i početku radova na izgradnji dionice autoceste Dubrovnik – Doli na lokaciji budućeg čvora Osojnik,profila autoceste Ravča-Ploče, mosta kopno-Pelješac, dvaju terminala u luci Ploče i rekonstrukciju i izgradnju luke Gruž u Dubrovniku poručio je državni tajnik za more Branko Bačić .
Iz ove krize ćemo izići , vjerjem u roku god. dana, luka Ploče i prometna infrastruktura se izgrađuju, ugovorena je dugoročna koncesija, postoji velika mogučnost dokapitalizacije,… a BiH kao višeetnička država će se sasvim sigurno gospodarski oporaviti, možda i prije nego RH jer svaki narod ima svoga sponzora a EU i Ameri će dobro platiti BH stabilnost.
Sada se kupuje budučnost, sada se zauzimaju pozicije jer ovakvu mogučnost expanzije kakvu ima LKPC teško da ima neka druga tvrtka i RH.