LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemam mnogo LKPC i nije mi od životne važnosti ali ipak me iritira zagljupljenost naših "investitora" .
LKRI raste zbog očekivanja da će promet postepeno rasti što je sasvim ok.Međutim kod LKPC je najmanje pet faktora zbog kojih se isplati uložiti .Idemo redom…prvi razlog isti kao kod LKRI,drugi ,vrlo izvjesna,za upučene sasvim sigurna dokapitalizacija,treći,privatizacija kroz dokap,črtvrti,enormna ulaganja od strane evropske i svjetske banke,peti,skoro dovršenje autoceste do ploča…….ima još ali pametnom je i ovo previše [smiley]

Zna li tko kada se očekuje da bi trebala biti dovršena autocesta do Ploča?
[/quote]
…ma LKRI je iskorištena za dobro istresanje-bar ja tako mislim…
[/quote]

Investitori kalibra šef/direktor su preuzeli burzu… [lol] [lol] [huh]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Govoriti o nekakvom "rastu", kad dionica poraste 2,27 % je zaista zanimljivo.
Naime, u petak je dionica LKPC ( prosječna ) porasla samo + 2,27 ( CROBEX + 2.88 % )

Isto tako, govoriti o nekakvom oporavku i rastu cijene ove dionice dok se radnici šalju na prisilni godišnji odmor jer nema posla, kad se situacija u BiH svakim danom sve više pogoršava, kad je pad prometa je više nego očit ( npr. travanj – 60 % , a ni za svibanj ne treba očekivati bolje rezultate ) je malo preoptimistično.

Ako vas veseli taj skok od 2.27 % onda i dalje uživajte, jer kad (ako) dionica LKPC ponovo krene prema dolje sigurno neće biti tako spora.

p.s. Za kraj evo i ovaj podatak : P/E = 127,58

Pozdrav,

Periculum in mora.

Kompa kara kralj, copraš bez razloga

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

P/E ti je netočan podatak podijeli ga s 10 i ispričaj se korisnicima foruma [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovaj borac je neumoran! [lol]

Blokada.Sad je krenulo pumpanje ove dionice(bilo je i vrijeme).

Blokada.Sad je krenulo pumpanje ove dionice(bilo je i vrijeme).

Ali malo pripazi ako je nemas, da je previse NENAPUMPAJU

Naime, u petak je dionica LKPC ( prosječna ) porasla samo + 2,27 ( CROBEX + 2.88 % )

Isto tako, govoriti o nekakvom oporavku i rastu cijene ove dionice dok se radnici šalju na prisilni godišnji odmor jer nema posla, kad se situacija u BiH svakim danom sve više pogoršava, kad je pad prometa je više nego očit ( npr. travanj – 60 % , a ni za svibanj ne treba očekivati bolje rezultate ) je malo preoptimistično.

Ako vas veseli taj skok od 2.27 % onda i dalje uživajte, jer kad (ako) dionica LKPC ponovo krene prema dolje sigurno neće biti tako spora.

Pozdrav,

lega Cesar vama očigledno nije jasno kako funkcionira burza.
Da je stanje sjajno cijena ne bi bila na 1.2xx nego na 6.2xx
valjda je to o čemu vi govorite dovelo do toga da je cijena ovako nisko
a vi se rukovodite običnom svakodnevnom logikom koja na burzi ne kotira [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

Opet sam prodao, pa bi kupio jeftinije…

Ne moraš prijavljavati baš svaku svoju kupnju i prodaju, shvatili smo. Kad kupiš P/E je nizak, kad prodaš je visok. [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Najbolje ponude [ LKPC-R-A ] Kupnja Cijena
12 1.240,10
70 1.240,00
2 1.216,06
6 1.210,00
5 1.201,01
11 1.200,00
5 1.197,00
11 1.176,00
19 1.175,10
100 1.170,00
Cijena Prodaja
1.280,00 38
1.290,00 17
1.300,00 173
1.318,00 12
1.324,00 20
1.350,00 37
1.370,00 37
1.380,00 50
1.397,77 5
1.398,00 5

ovo ne kužim, lkpc je i dalje u blokadi a Lkri više nije???????? a trebalo bi biti obrnuto [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

Pozdrav,

bravo cezare naš….današnja pozitivna blokada pokazuje da si bio u pravu….daj nam posudi malo tih svojih vještina i znanja pa da se i mi možemo snalazit na burzi….hvala

DOKUP!

New Report

Close