Ja sam prodala malo manje od 200 komada, treba mi za auto.
[/quote]
Ajoj što uradi [cry].Ima tojota naprimjer aute na lizing bez učešća i bez kamata.Jednostavno ti podjele maloprodajnu cijenu na rate i voziš a keš ulupaš u LKPC [thumbsup] Nakon recimo 60 mjeseci baciš stari auto i kupiš dva nova,jedan sebi jedan punici [rolleyes]
Kolega golubv nas dvojica smo dobar tandem za drukanje, i drago mi je da Vam mogu pomoći, iako ovaj put mislim da nećemo trebati puno drukati jer će LKPC sama sve odradit, a Raiffeisen je prodao šta je morao.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?dat1=08.05.2009&dat2=15.05.2009&dat3=22.05.2009&sifSim=LKPC-R-A
tko prodaje ove silne količine? Taj ima dionica ko na traci…
Tko god da prodaje, to su zanemarive količine, pogledaj da su u top 10 trojica sa po samo 900 kom ili po oko milju kn a trojka skuplja još od 6400 kn kada su uzeli prvih 800 kom.
Još malo i slobodnih dionica LKPC neče biti, bar ne ispod 2-2,5k kn, tko god je mislio prodati prodao je zadnjih god. dana, a količine od 200 kom kao od kolegice tržište začas proguta
Ja sam zadna 3 dana čistio skoro sve do 1120 i nisam uspio skupiti ciljanu količinu pa sam se nadam da će možda doći do kakve korekcije da dokupim još
Kolega golubv nas dvojica smo dobar tandem za drukanje, i drago mi je da Vam mogu pomoći, iako ovaj put mislim da nećemo trebati puno drukati jer će LKPC sama sve odradit, a Raiffeisen je prodao šta je morao.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?dat1=08.05.2009&dat2=15.05.2009&dat3=22.05.2009&sifSim=LKPC-R-A
Ma drukaju svi od reda samo što licemjeri daju izjave poput "prerano sam prodao al nema veze ipak sam sretan što raste" Što sretan?? Što drugima raste? Ma hajte ljudi.Ako sam prodao a ono i dalje raste bjesan sam kao ris,to je prava istina.A kad kupim ima da raste,hoće-neće [lol] A pošto sam kupio LKPC znači da vjerujem da će rasti ,zar bi inače kupio?? Hoću reći,ako poznaješ materiju,pratiš dulje vrijeme,posložile se neke stvari koje su kočile razvoj firme i na osnovu toga daš do znanja da očekuješ rast vrijednosti neke dionice onda se to nebi trebalo zvati druk.Al nek se zove kak hoće važno da brutalno naraste [lol]
Imam osjećaj da će ovaj tjedan bit prekrcajiz JDPl, HDEL u druge dionice, bumo vidili koje. [thumbsup]
OSIGURANIM KREDITIMA ZA IZGRADNJU AUTOPUTA OTVARA SE MOGUĆNOST ZA RAZVOJ PRIVREDE I ZAPOŠLJAVANJE
Direktor Federalne direkcije za izgradnju, upravljanje i održavanje autocesta Federacije BiH Erdal Trhulj kazao je da su se konačno stvorili uvjeti da se krene s intenzivnijom izgradnjom koridora 5-C i prilika da recesiju iskoristimo u svoju korist.
Trhulj je podsjetio da je još u februaru 2007. napravljan program izgradnje autoceste na koridoru 5-C koji je usvojila Federalna vlada i koji danas postaje realnost. Potpisan je kredit s EBRD-om u vrijednosti 180 miliona eura, zatim s EIB-om 75 miliona eura, a u julu se nastavljaju pregovori s EIB-om u vezi s još 240 miliona eura i Trhulj očekuje da će se to pozitivno riješiti do kraja godine.
(Biznis.ba/Fena)
Da podsjetim, koridor 5C prolazi kroz:
* Mađarska
o Budimpešta
o Dunaújváros
o Paks
o Szekszárd
o Mohács
* Hrvatska
o Beli Manastir
o Osijek
o Đakovo
* Bosna i Hercegovina
o Bosanski Šamac
o Modriča
o Doboj
o Zenica
o Kakanj
o Visoko
o Sarajevo
o Konjic
o Jablanica
o Mostar
* Hrvatska
o Metković
o Ploče tj. Luka Ploče [smiley]
Osom pretovarom, izgradnjom prometne infrastrukture LKPC je postala interesantna i za turističke posjete, sada je to najbliža luka hodočasnicima za Međugorije
GUžVA U PLOčANSKOJ LUCI – UPLOVIO CRUISER „ARION“
Putnički brod "Arion" s tristotinjak putnika, najviše američkih turista, uplovio je u luku Ploče u organizaciji međunarodne Pomorske agencije Jadroagent. Riječ je o međunarodnom cruiseru, poput luksuznog plovećeg hotela, na kojem se na više brodskih paluba nalaze razni sadržaji. Brojni turisti s "Ariona" otišli su na jednodnevni izlet autobusima kako bi obišli povijesne, turističke i vjerske znamenitosti Međugorja te druge predjele susjedne Hercegovine i doline Neretve. "Arion" plovi na kružnim putovanjima po Jadranu i Sredozemlju.
Sutra najbrži prst ima šanse skinuti 99kom do 1200.Ovih 26 na 1199 je mojih i ja ću to maknuti a onda ostaje 99.Tako da robe još uvjek ima samo treba ono što Ivana nema [rolleyes]
Nemam mnogo LKPC i nije mi od životne važnosti ali ipak me iritira zagljupljenost naših "investitora" .
LKRI raste zbog očekivanja da će promet postepeno rasti što je sasvim ok.Međutim kod LKPC je najmanje pet faktora zbog kojih se isplati uložiti .Idemo redom…prvi razlog isti kao kod LKRI,drugi ,vrlo izvjesna,za upučene sasvim sigurna dokapitalizacija,treći,privatizacija kroz dokap,črtvrti,enormna ulaganja od strane evropske i svjetske banke,peti,skoro dovršenje autoceste do ploča…….ima još ali pametnom je i ovo previše [smiley]
Zna li tko kada se očekuje da bi trebala biti dovršena autocesta do Ploča?
Nemam mnogo LKPC i nije mi od životne važnosti ali ipak me iritira zagljupljenost naših "investitora" .
LKRI raste zbog očekivanja da će promet postepeno rasti što je sasvim ok.Međutim kod LKPC je najmanje pet faktora zbog kojih se isplati uložiti .Idemo redom…prvi razlog isti kao kod LKRI,drugi ,vrlo izvjesna,za upučene sasvim sigurna dokapitalizacija,treći,privatizacija kroz dokap,črtvrti,enormna ulaganja od strane evropske i svjetske banke,peti,skoro dovršenje autoceste do ploča…….ima još ali pametnom je i ovo previše [smiley]
Zna li tko kada se očekuje da bi trebala biti dovršena autocesta do Ploča?
[/quote]
…ma LKRI je iskorištena za dobro istresanje-bar ja tako mislim…