LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pih nisam izdržao pa uzeo još malo u ovom padu do 1180 [embarass]

Mean people suck and nice people swallow!

Ajmo ljudi još malo pa nestalo [thumbsup].

Imam fantomske dionice

nisam siguran kako će ovo proći, jer krdo obično uleti na šišanac…ali prodao malo IGH i uzeo LKPC jer me zaintrigiralo…

pozdrav svim optimistima [thumbsup]

"Day after yesterday"

Mislim da niste pogriješili.

Imam fantomske dionice

Nemam mnogo LKPC i nije mi od životne važnosti ali ipak me iritira zagljupljenost naših "investitora" .
LKRI raste zbog očekivanja da će promet postepeno rasti što je sasvim ok.Međutim kod LKPC je najmanje pet faktora zbog kojih se isplati uložiti .Idemo redom…prvi razlog isti kao kod LKRI,drugi ,vrlo izvjesna,za upučene sasvim sigurna dokapitalizacija,treći,privatizacija kroz dokap,črtvrti,enormna ulaganja od strane evropske i svjetske banke,peti,skoro dovršenje autoceste do ploča…….ima još ali pametnom je i ovo previše [smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Malo sam danas pretjerao s drukanjem međutim nevjerovatno je kako je cijena na ovim razinama pogotovo u usporedbi s LKRI. Prije 1,5 godinu bila je priča o dokapitalizaciji te se jasno sjećam kako se ekipa borila na razinama od 5000+ kuna a sad kad je ovako jeftino te se bliži dokapitalizacija i privatizacija cijena ovako nisko. Mislio sam da će u prvom kvartalu Luka imati gubitak kad ono 2 milje u plusu što je po meni super kad se zna da je LKRI u cijeloj 2008 imala toliko dobiti.
Mislim da će slijedeći tjedan nastupiti značajniji skok na razine oko 1400-1500 kn jer prodavatelj se valjda umorio.

Imam fantomske dionice

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80 Skrb. račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 4.402 1,98 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.244 1,46 Skrb. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.622 1,18 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.890 0,85 Skrb. račun
8. JAZIDŽIJA MARKO 938 0,42 Osnovni račun
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 897 0,40 Skrb. račun
Ukupno: 73,71

Izgleda da je jedan reiffeisen ispao a pojavio se ovaj na broju 10,PBZ ili…………

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Malo sam danas pretjerao s drukanjem međutim nevjerovatno je kako je cijena na ovim razinama pogotovo u usporedbi s LKRI. Prije 1,5 godinu bila je priča o dokapitalizaciji te se jasno sjećam kako se ekipa borila na razinama od 5000+ kuna a sad kad je ovako jeftino te se bliži dokapitalizacija i privatizacija cijena ovako nisko. Mislio sam da će u prvom kvartalu Luka imati gubitak kad ono 2 milje u plusu što je po meni super kad se zna da je LKRI u cijeloj 2008 imala toliko dobiti.
Mislim da će slijedeći tjedan nastupiti značajniji skok na razine oko 1400-1500 kn jer prodavatelj se valjda umorio.

Svakome iole normalnom investitoru je ovaj podatak sasvim dovoljan.

LKRI P/E 463,42

LKPC P/E 9,40

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

tko prodaje ove silne količine? Taj ima dionica ko na traci…

I'LL BE BACK

Rajfica, ali mislim da su jučer završili sa prodajom, što su imali to su i prodali, nema više.

Nevalja im LKPC ali im zato MAGMA odličana, koji su to luzeri ja bi volio sa njihovim stručnjacima popiti kavu, ne mogu vjerovati da tako retardinarih ljudi ima.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ja sam prodala malo manje od 200 komada, treba mi za auto.

Ja sam prodala malo manje od 200 komada, treba mi za auto.
[/quote]
Što nisi pričekala malo pa kupila 3 auta [lol] NHF [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close