LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemojte se gurati na bidu,nek se spuste ovi koji žure s prodajom da ih se riješimo konačno [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@ golubv

O vremenima kad se pisalo i pričalo o docapu mnogo ( najviše ) više znaju oni koji su tih dana prodavali.

Ja nemam loših uspomena iz tih vremena, a vi ?

p.s. kad pogledam rast nekih dionica u zadnje vrijeme, s osobitim ću se zadovoljstvom jednog dana sjetiti i ovog svibnja

Sreća ?
[wink]

Periculum in mora.

šta ne valja s rastom dionica lkpc sa 660 na 1100+? [lol]

šta ne valja s rastom dionica lkpc sa 660 na 1100+? [lol]

meni ne valja to što nisam stigao uletiti na 660….nego oko 900 [lol]

"Day after yesterday"

Kad već pričamo o svibnju mjesecu vidjet ćemo da je dionica LKPC ( zadnjih deset dana 07.05.2009 – 20.05.2009 "pala" 2.78 % )

Ako vas veseli minus onda ok, meni je ipak ugodnije pogledati neke druge dionice koje su u istom razdoblju značajno porasle.

Periculum in mora.

odlično, znači da bi lkpc mogla u mjesecu lipnju napravit drastičan pomak prema gore! [thumbsup]

cezare ponestaje ti pjesama, a još uvijek vrtiš stari hit "sviri sviri suncu, sviri suncu…" [tongue]

Jako zanimljivo,ovo bi trebalo biti zadnje stopanje cjene,po mom sudu ovo ide ubrzo na 1500

Eura? [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa kak su se nekad luke tržile ne bi se ni tome čudio! [lol]

Ono kaj je meni čudno je da se u Biznisu piše kako Luka Rijeka utemeljeno raste a neke druge ne mrdaju iako imaju tri put bolje fundamente
Kakvo je to novinarstvo da te sačuva dragi bog [bye]

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Što mislite, koliko će Biden platiti stabilnost u BiH?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evo i ja danas ušao u Luku, prodao sam JDPL jer mislim da nam predstoji dokapitalizacija koja je nužna i koja će moždA i na skupštini biti izglasana. Bumo vidili.
Pozdrav

Imam fantomske dionice

New Report

Close