Evo malo podataka o vremenu kad je CROBEX zadnji put bio iznad 1900 bodova
Posljednji put je CROBEX bio iznad 1900 bodova 17.11.2008 g.
Tada je zadnja cijena dionice LKPC iznosila 1.450,00.
danas prosječna 1.104,75.
Odgovor na pitanje koliko ima dionica na prodaji do te razine (1.450,00 kn ) nije problem vidjeti, stoga onaj tko vjeruje da ova dionica vrijedi bar 1.450,00 kuna a ima novaca ovaj ask mu daje mogućnost da bez problema poveća broj svojih dionica i čeka dan kad će ponovo doći na te razine.
Optimisti,
RES NON VERBA.
Evo malo podataka o vremenu kad je CROBEX zadnji put bio iznad 1900 bodova
Posljednji put je CROBEX bio iznad 1900 bodova 17.11.2008 g.
Tada je zadnja cijena dionice LKPC iznosila 1.450,00.
danas prosječna 1.104,75.
Odgovor na pitanje koliko ima dionica na prodaji do te razine (1.450,00 kn ) nije problem vidjeti, stoga onaj tko vjeruje da ova dionica vrijedi bar 1.450,00 kuna a ima novaca ovaj ask mu daje mogućnost da bez problema poveća broj svojih dionica i čeka dan kad će ponovo doći na te razine.
Optimisti,
RES NON VERBA.
Znači ovih 50 kom. na asku ………………to je tvoje?? [rolleyes]……………makni to [angry]
I dalje lkpc stoji u mjestu, dok neki (vidi HDEL) odrađuju laganih 150%… eh što nemam sreće s izborom dionica
ispravite me ako griješim, ali kako sam uspio shvatiti, očekuje se popriličan pad prihoda u odnosu na 2008? Da li je to točno? može i na PM, hvala.
ispravite me ako griješim, ali kako sam uspio shvatiti, očekuje se popriličan pad prihoda u odnosu na 2008? Da li je to točno? može i na PM, hvala.
Prošle godine 20.05. bila je točno 4000kn.Pad vrijednosti dionice 75% vjerojatno pokriva pad prometa od recimo 30tak%.Uostalom-dobro izvješče…..cijena dolje…….loše izvješče…….. cijena gore
[thumbsup]
Istina, očekuje se loše izvješće za 1Q i zato cijena ni ne raste, nego je zakopana i to je jedina istina. No, treba gledati naprijed i priznati samom sebi, da nakon što prođe dan izlaska izvješća, cijena će se mijenjati. Kamo? Neka svatko procijeni kamo za sebe.
Spominjem docap zato jer je to u kombinaciji s smanjenjem udjela države na 20% glavni razlog za ulaganje u ovu dionicu.Špekulacija oko toga ko će se dočepati gotovo 50% firme svakako će (opet)golicati maštu svih malih dioničara.Od prije cca.dvije godine ne sjećam se nikakvog CAESARA na ovom topiku pa tako nisam siguran da si si dao truda i pročitao sve te silne stranice.Ako jesi znao bi da je već bila održana skupština s dnevnim redom DOCAP ali nije bio odobren od strane države zbog prekratke koncesije – (do 2017).To je bila jedina zapreka a sad je više nema.Koncesija je prijevremeno produžena samo zbog sigurnosti planiranih ulaganja.Inaće bi to rješavali puno puno kasnije obzirom da je stara vrijedila još 10 godina (onda 12).Dakle docap ide a kad bude objavljeno u n.n.bit će malo skuplije………….pozdrav.
Zato spominjem docap,jer je najbitniji i uvjetovan od kreditora. [smiley]
@caesar
Spominjem docap zato jer je to u kombinaciji s smanjenjem udjela države na 20% glavni razlog za ulaganje u ovu dionicu.Špekulacija oko toga ko će se dočepati gotovo 50% firme svakako će (opet)golicati maštu svih malih dioničara.Od prije cca.dvije godine ne sjećam se nikakvog CAESARA na ovom topiku pa tako nisam siguran da si si dao truda i pročitao sve te silne stranice.Ako jesi znao bi da je već bila održana skupština s dnevnim redom DOCAP ali nije bio odobren od strane države zbog prekratke koncesije – (do 2017).To je bila jedina zapreka a sad je više nema.Koncesija je prijevremeno produžena samo zbog sigurnosti planiranih ulaganja.Inaće bi to rješavali puno puno kasnije obzirom da je stara vrijedila još 10 godina (onda 12).Dakle docap ide a kad bude objavljeno u n.n.bit će malo skuplije………….pozdrav.
Zato spominjem docap,jer je najbitniji i uvjetovan od kreditora. [smiley]
Zar nije nešto drugo bilo naznačeno kao razlog odbacivanja prijedloga o dokapu?