LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Otkud toliki interes odjednom…………………….. [smiley]

u njegovom odabiru pomno je sudjelovalo bezbroj stručnih suradnika i timova! [wink]

Otkud toliki interes odjednom…………………….. [smiley]

Pa nije baš odjednom [rolleyes]. Dvije godine se ovdje priprema situacija za dokap.Godinu dana je trebalo samo za koncesiju. [angry] Sad kad je sve rješeno počeo ukrcaj.Nije kasno,još se stignemo ukrcati jer ovo će rasti iz više razloga …opći optimizam,dokap,duplo povečanje kapaciteta.bolja prometna povezanost…..[thumbsup]
I za mene ne najmanje važno (još uvjek [lol] ),u slučaju da opet krenu glasine o čišćenju burze (a hoće sigurno jer pravilnik se ubrzo mora donjeti) ovo je jedna od onih koja ostaje.Može jedan ,no problem [lol] [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Docap?
Kaj je to još uvijek aktualno………………. [huh]

u njegovom odabiru pomno je sudjelovalo bezbroj stručnih suradnika i timova! [wink]

Ja sam mislio da samo vi i ja vas tako vidite, ali kad vi kažete da njih bezbroj tako vas vidi, onda ta činjenica i na nama dvojici daje za pravo da tvrdimo da je vaš odabir ispravan.

Još jednom čestitam na odabiru.

[thumbsup]

Periculum in mora.

Docap?

Uvjet svjetske i evropske banke……..ne želja nego uvjet. Moraju namaknuti svoj dio love kroz dokap.Također mora država smanjiti vlasnički udjel na najviše 20%,ovo je posebno interesantno otvara put mašti…..

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Docap?

Uvjet svjetske i evropske banke……..ne želja nego uvjet. Moraju namaknuti svoj dio love kroz dokap.Također mora država smanjiti vlasnički udjel na najviše 20%,ovo je posebno interesantno otvara put mašti…..
[/quote]
možda je to tako, ali pitanje je kad će se ta dokapitalizacija dogoditi, ako se dogodi. Ipak kriza diktira puno toga.

sutra je novi dan.

Ja sam mislio da samo vi i ja vas tako vidimo, ali kad vi kažete da njih bezbroj vas tako vidi, onda ta činjenica i na nama dvojici daje za pravo da tvrdimo da je vaš odabir ispravan.

Još jednom čestitam na odabiru.

[thumbsup]
[/quote]

ispravak. ( lapsus calami )

@ golubv

ja vidim da se vi konstantno pozivate na skori docap kad tvrdite da će ova dionica rasti.

ako vam to ne predstavlja problem, napišite jedan post u kojem nećete spominjati docap, već neke druge istinite podatke (npr. primjetni optimizam na našem i na svjetskim tržištima kapitala, P/E, MONOPOL, mogući nagli rast cijene ove dionice ukoliko ovaj optimizam potraje, etc.) zbog kojih bi netko trebao kupovati ovu dionicu ovih dana

Pozdrav,

Periculum in mora.

evo samo za kolegu koji bezuspješno pokušava drukanjem spustiti cijenu

usporedbe radi, nova procjena vrijednosti "Luke Bar" koja je napravljena prije nekoliko dana, a radio je tim profesora stručnjaka koji su izabrani na natječaju, je 168 miliona eura!

po bilanci "Luka Ploče" vrijedi 23 miliona eura!

sve ostalo vezano za usporedbu provjerite sami, da ne ispadne navlakuša. potom izračunajte isplativost ulaganja u dionicu LKPC.

http://www.kucilooro.webs.com/

Nemojte se ponasat kao djeca,rekla,kazala,ide,pada,itd.itd,ova dionica ima jako dobru buducnost,ja je imam u svom portfelju,i da posteno kazem nemislim je prodavat jako jako dugo,dokap ili privatizacija ce doc,onaj ko nevjeruje ili usporedjiva luku bar sa lukom ploce taj nema 2 eksera u glavi,toliko od mene.

Od ukupne lučke površine gotovo 115 hektara je još neizgrađeno te je predviđeno za razvoj lučkih kapaciteta.

samo ovo je pametnom dovoljno!

Od ukupne lučke površine gotovo 115 hektara je još neizgrađeno te je predviđeno za razvoj lučkih kapaciteta.

samo ovo je pametnom dovoljno!

Inače, TA gledano iznimno jak bull trend, s povremenim oscilacijama.
Izvješće ga drži ovdje gdje je, inače bi raspalilo gore.
Luka Rijeka napravila preko 120% od dna. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close