LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda sletište za padobrance? Razmislite malo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kolega slazem se da su sve vase opcije moguce i vrlo zivotne. No mozda se i ugodno iznenadimo. Na brodarima mi stalno spocitavaju da hebes trziste. Kazu da se kupuje nada u buducnost. Naravno imam dionicu i ovaj post nije poziv na kupnju ili prodaju. [smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Mesić je izjavio da je Katar zemlja „nabijena kapitalom“ i da je dolazak emira prilika za hrvatska poduzeća koje žele raditi u Kataru, poput Konstruktora, da uspostave kontakte, ali i prilika za hrvatsku da postane energetski neovisnija i da otvori nova radna mjesta.

Iako Mesić izrijekom ne spominje Ploče, vjerojatno misli na Luku Ploče kao moguću lokaciju drugog LNG terminala.

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

Još je uvijek dobra prilika za ukrcati se bez obzira na ……..!

17.04.2009 15:22

Kolega vjerovatno ste mislili da će tada početi kupovati ( ukrcavati se ) oni radnici koji su u nedostatku posla poslani kući na godišnji odmor.
Prije će biti da se radnici spremaju na iskrcavanje iz ovog vlaka ako ova kriza još malo ojača, samo što će jedni izlaziti na vrijeme, a drugi će i dalje čekati.

Periculum in mora.

Stvarno dobra vijest Katarski emir dolazi u srijedu 22.4

Slažem se, jaaako dobra vijest. Osim LNG terminala možda se emir zainteresira i za pomorski, tj. lučki promet?! Znam da mnogi (i na ovom forumu) stalno priželjkuju pad TK, ali činjenice su neumoljive. Luka traži strateškog partnera, a emir je jedan od onih koji imaju, a žele ulagati.
Optimist sam, kao i uvijek! Za mene je četvrtak zanimljiv dan, dan kada ćemo svakako znati više o budućnosti Ploča i doline Neretve.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ali činjenice su neumoljive. Luka traži strateškog partnera, a emir je jedan od onih koji imaju, a žele ulagati.
Optimist sam, kao i uvijek! Za mene je četvrtak zanimljiv dan, dan kada ćemo svakako znati više o budućnosti Ploča i doline Neretve.

E prijatelju stari, ova opcija bi več mogla držati vodu [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dok se čeka emir, koji je usput budi rečeno već dolazio i odlazio, stanje kod nas trenutno CROBEX – 3,40 %, a u svijetu je otprilke isto DAX – 3,11 %, AMERI prema crvenom.

Periculum in mora.

Danas nam ni šeik nije pomogao. A taman se uhvatili četiri znamenke.

@ Caesar

Imate sreće da je ovdje dobra družina. Na brodarima bi vas "ajkule" već popapale zbog ovakvog pisanja.

Vidim da ste novi na ovom forumu ( tek oko dvadesetak dana ) pa ću vam reći koja je jedna od najboljih stvari na ovom forumu.
To je da se postovi ne brišu pa svatko može bez problema vidjeti što je i kad je netko nešto napisao na ovim stranicama.
Stvari treba prikazivati onakvima kakve jesu i kad to nije popularno , pa zaista nije problem pogledati tko je i što je napisao u ovoj 2009 na ovu ( LKPC ) temu (+ HDEL naglasak na ono vrijeme kad je bila oko 120 kn, brodarima, komentari… ) i usporediti s cijenama na taj dan i nekoliko dana ( tjedana ) poslije.

Kad vidite tko je , što je i kad je pisao lako ćete vidjeti koga trebate nazivati ajkulama, a od koga ne treba imati straha da će Vas pojesti, bez obzira koliko se trudio
[smiley]

Periculum in mora.

baš me zanima u kolko će bit čišćenje! [smiley]

Vrijeme je da LKPC naraste LKRI je rasla i rasla a ja mislim

da je LKPC ipak malo bolja puno veči p/e kod LKPC itd

također LKRI ima čudnu upravu makar cu i nju kupit ta imam obje…. [lol] [lol]

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

baš me zanima u kolko će bit čišćenje! [smiley]

Nisi naveo u kojem smjeru čišćenje [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close