Hvala poštovani Stardust!
Pretpostavljao sam to, pa nije zgoreg da to naglasite jer ne pratimo svi toliko detaljno!
Jer smiješno mi je kako forumaši čitaju bilance gledajući na dobit a nesvjesni da se amortizacija povećava, primjerice!
U svakom slučaju pravo mjerilo će nam bit 1 kvartal na svim dionicama!
Nema na čemu poštovani Multinick!
Četvrti kvartal pokazuje dosta toga što se i vidi iz pristiglih izvješća, neki nisu prošli tako dobro kao Luka.
1. kvartal me jako zanima, na muci se poznaju junaci i to će se pokazati sasvim sigurno.
Promet LKPC = 0 ( nula ) kuna.
Da li je ispravna odluka " ne kupovati "ovo malo dionica što je ostalo ispod 1.000,00, vidjet će se za nekoliko dana ( sati ).
Promet LKPC = 0 ( nula ) kuna.
Da li je ispravna odluka " ne kupovati "ovo malo dionica što je ostalo ispod 1.000,00, vidjet će se za nekoliko dana ( sati ).
kolega jel imaš kakvu informaciju ili
onda, što će biti danas na rasporedu :
igra "najbrži prst" ili se čekaju bolja vremena ?
Ipak je malo preslaba likvidnost ma Luki PLoče. Očito su građevinari u focusu.
možda danas i LKPC dođe na red.
idemo po voznom redu. jutros građevinari, trenutno brodari, poslije tko zna
Mnoge dionice su odradile značajan rast proteklog tjedna, a LKPC i još neke koje su inače u takvom raspoloženju rasle ovaj put nisu pratile rast tržišta.
Znači li to da se njihov rast tek očekuje vidjeti ćemo ovih dana ako se ovaj optimizam zadrži još koji dan ( tjedan ).
Izgleda da bi mnogo brže išla gore da je kojim slučajem prešla granicu od 1.000,00, a bilo je prilika proteklih dana da se ta granica bez problema preskoči.