LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš me zanima dal će burza reagirat na ovo, za sad još ništa, malo se ask povisio….al ništ čudno za ovu mizernu likvidnost burze.

Dugoročni potencijal je prepoznat i u Svjetskoj banci, pametnome dovoljno.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Možda je Luka na 6000 bila precjenjena međutim na 850 kn je do boli podcjenjena jer kako će Bosna dobivat robu ako ne preko Ploča sve je ostalo puno skuplje rješenje, a i Bosna mora živjeti. Mislim da je realna vrijednost oko 3000 kn, šta kažu druge kolege.Hvala

Imam fantomske dionice

Što, zar nisi shvatio iz ovih jedinica što ih dobismo, što misle??

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

World Bank za Luku Ploče odobrila kredit od 116,62 milijuna dolara
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8cbd8a79-ecff-46bb-92df-379e3e3dfa07&ref=rss
25.03.2009 11:22

ljudi izgleda nemaju još ovu informaciju pa nema reakcije bar da imam još keša

Dobija ja 1 ili 100% nije me briga glavno da naša luka ide UP [thumbsup]

Imam fantomske dionice

Kliring mjenjaj target podhitno da te neko ne poklopi po onoj sitnoj cijeni [thumbsup]

take it easy,luka je trenutno bez brodova..posla nema,ali kao što rekoh,nema to nikakve veze,svakako cijena od 800-900 kn je preniska..čestitam na strpljenju..idemo dalje..stardust–moj target ostaje isti…

Ovdje sve tvrdoglavci. Nitko mi nije htio prodat po 820 [cry] a ništa idemo gore [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Izgleda da će se moja prognoza s 590 strane sutra i ostvariti. Pričao sam s jednim prijateljem koji je stručnjak za tehničku analizu i on tvrdi da je ovo bull u Americi od najmanje 6 mjeseci,tako da ako ovi naši mafijaši iz Vlade nešto ne zabucaju mogli bi još pristojno narasti.
Pozdrav

Imam fantomske dionice

@ Zivko

Stručnjak za tehničku analizu, daj nemoj me nasmijavat, tehnička analiza vrijedi isto kolko i gatanje moje babe. Tehnička analiza se svodi na trend koji je svakom iole pismenom vidnjiv čim pogleda kretanje Crobexa ili DJIA, i ništa više – fundamenti i očekivanja su ono što vrijedi, grafovi jako malo.

Izgleda da će se moja prognoza s 590 strane sutra i ostvariti. Pričao sam s jednim prijateljem koji je stručnjak za tehničku analizu i on tvrdi da je ovo bull u Americi od najmanje 6 mjeseci,tako da ako ovi naši mafijaši iz Vlade nešto ne zabucaju mogli bi još pristojno narasti.
Pozdrav

Istina je za Amere.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Danas se prosječna cijena dionice LKPC podigla za jedan stvarno zanimljiv broj 6,66.

Istina je da još uvijek nema nekog velikog prometa ( iako ovaj današnji ulazi u prvih 15 ove 2009), što prema nekim analitičarima je dobar znak, a prema drugima nije, jer se i dan danas mnogi analitičari spore koji je bolji rast, onaj na velikim ili malim prometima.

Činjenica je da se optimizam vratio na naše tržište kapitala, pa se potvrda trenda rasta pozitivno odrazila i na ovu dionicu što u svakom slučaju nije loše za imatelje ove dionice, jer rast LKPC nije "friziran".

Periculum in mora.

New Report

Close