Što da kažem osim da je velika razlika između druka i realnih očekivanja,
jer i kad to nije popularno treba stvari prikazati onakvima kakve jesu, pa zaista nije problem pogledati tko je i što je napisao u ovoj 2009 na ovu temu i usporediti s cijenama na taj dana i nekoliko dana poslije.
Za sve one koji misle da je sve na ovoj burzi i s cijenom ove dionice plod slučajnosti ili sreće, napisat ću dijalog iz jednog filma ( Kockari ) kad na kraju glavni lik kreće u Las Vegas.
Kennedy Airport.
– So, where you headed? – I’m going to Vegas.
– Vegas, huh? – Yeah.
Good luck, man.
[Mike Narrating] People insist on calling it luck. [smiley]
Zanimljivo je kako na ovoj temi jedni drukaju izrazito prema gore, dok drugi koji bi kupovali ispod 66x kn, jer kad je bila ta cijena očito nisu, drukaju izrazito prema dole.
Skoro pa pat pozicija [lol]
Jednu sam rečenicu čuo prije godinu dana, ide tipa: "Uvijek postoje dobri argumenti zašto bi dionica trebala ići gore i uvijek postoje dobri argumenti zašto bi trebala ići dole!".
Sentiment se na burzi malo promjenio i očekivao sam LKPC već na 1000kn ako ne i više,kao što je Ledo napravio skok, zašto je ovako troma ne znam, a nema puno prodavatelja….
Danas se čak povećala likvidnost na pristojnu razinu.
Da čujemo targete, Bud, Alt…. [thumbsup]
Moj target je 1000 kn do petkam a poslije bumo vidjeli. Luka je vjerovatno najperspektivnija dionica na ZSE jer je dokapitalizacija neizbježna, a Bosna nema alternativu. [thumbsup]
Ja sanjam 1000 ali sanjao sam i Inu na 4000..
Danas se čak povećala likvidnost na pristojnu razinu.
Da čujemo targete, Bud, Alt…. [thumbsup]
logika burze–kupuj kad je najgore-prodaji kad je najbolje..idemo dalje,ja nisam u lkpc ali isto se veselim ovome rastu–target prodaja na 1100,00 …
Šteta što nam tržište nema municije, gledajući Amere da je situacijija ko što je bila 2007. sutra bi otišli u tri gornje blokade [undecid]
Kliring, skroman si ti momak, moji apetiti su ipak malo viši, naravno kroz duži rok.
Kako kaže Romerica prilagodit ćemo se situaciji. Ako sve bude išlo kako treba lako se target pomjeri na više [wink]
Izgleda da se ponavlja priča od jučer.
Vjerovatno netko čeka da se prodavatelji postave na ask, pa da onda opet povoljno ( u ovakvim uvjetima na tržištu ) kupi na kraju dana čišćenjem aska kao što je bilo jučer ?
World Bank za Luku Ploče odobrila kredit od 116,62 milijuna dolara
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8cbd8a79-ecff-46bb-92df-379e3e3dfa07&ref=rss
25.03.2009 11:22