LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema smisla isplaćivati veću dividendu? Tko? Luka Ploče? O čemu vi to, kolega??
Inače, radi se na izradi novog projekta dokapitalizacije, ali ne na temelju izdavanja povlaštenih, već redovnih dionica. Možda neuspjeh dokapitalizacije Ingre uspori ovaj projekt, ali zaustavit se zacijelo neće. Sampras vjerojatno nešto više zna o tome do kuda se došlo, ako je tu?
"BiH i njene potrebe" nemaju s tim nikakve veze, kao što to u postu gore špekulira kolega amater3!

Pročitaj postove prije nego ih komentiraš. Kolega je pitao o mogućnosti dokapitalizacije emisijom povlaštenih dionica kao u slučaju janafa. Razliku između povlaštenih i redovnih valjda znaš. Dokapitalizacija Ingre nema nikakve veze s Lukom Ploče. Na "dokapitalizaciji" Luke ploče i tom prospektu koji se radi već dugo su mnogi već izgubili novce. Ove špekulacije vezane s Bih ne bi komentirao, jer u krajnjoj liniji nije toliko ni bitno. Bitnije je po meni koliki prioritet Luka ima kod vladajućih, a prema tome će ići dinamika investicija. Nažalost, za sada se samo u predizborno vrijeme vadila kao sredstvo prikupljanja glasova i potom pala u zaborav.
[/quote]
Kolega LKPC nije pala u zaborav mislim da su ulaganja u LKPC jedna od većih u RH i to novcem Svjetske Banke, a to da se dokapitalizacija upotrebljavala kao sredstvo prije izbora u potpunosti se slažem.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kolega LKPC nije pala u zaborav mislim da su ulaganja u LKPC jedna od većih u RH i to novcem Svjetske Banke, a to da se dokapitalizacija upotrebljavala kao sredstvo prije izbora u potpunosti se slažem.

Nisam mislio da su ulaganja pala u zaborav, već da jednostavno nemaju toliki prioritet kao neka druga ulaganja, što je šteta. Iako s vremenom sve dođe na svoje.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

meni uopće nije jasno kako će se država otresti cca 37% lkpc do ulaska u eu,i kakvu svrhu onda ima dokap za državu,znam da bi za dioničare i za luku dokap bio blagonaklon,ali za državu i ne baš?važno da je luka bebić kupio vilu,a puno ih je ovdje bilo koji su tu istu vilu izgubili…zato ne vjerujte luki ni kad darove nosi…

Poziv za nadmetanje za IZRADU IDEJNOG PROJEKTA ZA MAGISTRALNI PLINOVOD SPLIT – PLOČE DN 800/75

http://www.plinacro.hr/default.aspx?id=14

alt333

za tvoju zadnju parafraziranu rečenicu..od mene imaš 100.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

alt333

za tvoju zadnju parafraziranu rečenicu..od mene imaš 100.

i 1 od stalnog mi prijatelja koji me već obasipa jedinicama mjesecima,bezrazložno,možda čovjeka boli istina,ali ja ću uvijek govoriti istinu i samo istinu,evo i tebi 100 zato jer si dobar čovjek…

meni uopće nije jasno kako će se država otresti cca 37% lkpc do ulaska u eu,i kakvu svrhu onda ima dokap za državu,znam da bi za dioničare i za luku dokap bio blagonaklon,ali za državu i ne baš?važno da je luka bebić kupio vilu,a puno ih je ovdje bilo koji su tu istu vilu izgubili…zato ne vjerujte luki ni kad darove nosi…

Jure, e ovo ti je jedan od najboljih [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Interesantno mi je kako se nitko na ovom forumu nije osvrnuo na današnji promet ( 5.830,00 kn slovima : pettisućaosamstotrideset kuna ) ostvaren ovom dionicom. Samo za vašu informaciju, ovaj promet ulazi u najgorih deset ( 7. mjesto ) u povijesti trgovanja ovom dionicom. Odgovor na pitanje zašto je tako mali ( nikakav !!!) promet pronađite sami.

Periculum in mora.

Interesantno mi je kako se nitko na ovom forumu nije osvrnuo na današnji promet ( 5.830,00 kn slovima : pettisućaosamstotrideset kuna ) ostvaren ovom dionicom. Samo za vašu informaciju, ovaj promet ulazi u najgorih deset ( 7. mjesto ) u povijesti trgovanja ovom dionicom. Odgovor na pitanje zašto je tako mali ( nikakav !!!) promet pronađite sami.

Kolega, pogledajte koliki su dnevni prometi na burzi pa će te tu naći dugo traženi odgovor. Ukoliko i ubuduće budete imali poteškoća u traženju istog slobodno me kontaktirajte na pm. [lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Hehe…nisam ni skužio da sam jedini…to ja ubo-o 5 komada…a bum i danas…pa valjda bu se netko pridružio kad je dionica bezobrazno jeftina…
…a odgovor…promet je mali jer nitko osim mene ne kupuje…a to potvrđuje onu moju priču od prije par dana…

Ko se to ludira na asku, ajde brzo priznajte?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kolega, pogledajte koliki su dnevni prometi na burzi pa će te tu naći dugo traženi odgovor. Ukoliko i ubuduće budete imali poteškoća u traženju istog slobodno me kontaktirajte na pm. [lol]

[/quote]
stardust, ja stvarno ne znam u kojem ste dijelu mog posta vidjeli pitanje ( ??? ) u kojem ja tražim nečiji odgovor.
Što se pak brige za stanje prometa cijele burze vidim da pripadate u skupinu onih koji misle da liječnik u jutarnjoj viziti provjerava temperaturu pojedinih pacijenata da bi dobio prosječnu temperaturu svih u sobi. Na kraju, evo jedna molba. Molim Vas da nakon završetka današnjeg radnog dana na burzi i vašeg uvida u cjelokupni promet iste kažete nam gdje kao što vi kažete IĐE ( vaš prethodni post utjecaj…) dionica Luke Ploče u ponedjeljak. unaprijed zahvaljujem.

Periculum in mora.

New Report

Close