Kome je otreso skrbniči Raiffice 17.12. 1500 komada? Jel to bio blok neki tj u komadu transakcija ili po sitno?
Ne pušim spiku o gravitaciji. Zašto su prekrcaji? Itko? može i na PM.
Zaba skrbnički je skupio 1000 komada zadnjih par tjedana…
Top Stories
Luka dobila koncesije na 38 godina
Ponovo se ide na model dokapa ali kako kaže kap Pavlović ovogo puta je sve dogovoreno.
Osobno sam prisustovao sastanku tako da nema mućki.
Novim Zakonom o tržištu kapitala ukida se instrument privatne ponude.
Što znači da ide javna ponuda, odnosno svi zainteresirani (postojeći dioničari i oni koji to nisu) mogu sudjelovat u dokapu. Jel tako?
uz terminal za rasute terete i kontejnerski terminal,vrlo je izvjesno da će se praviti i terminal za kruta goriva,mislim da ćemo točno tu informaciju znati u idućih mjesec dana,mislim da se radi o naftnom terminalu……
Gospodo kako bi se ja toga alata dočepao?
Ima ti na ZSE monitoru, vrlo povoljno, "samo" 7.320 kuna godišnje. Meni baš jučer istekla pretplata na ZSE monitor pa sam detaljno proučavao ženin PBZ investor misleći da mi u potpunosti može poslužiti kao gledalica. Ali vidim da nema ukupna k/p na PBZ investoru, ni na staroj niti na novoj verziji!
Po meni, taj podatak je skroz irelevantan jer ne prikazuje pravo stanje zbog hrpe skrivenih naloga!
Imam filing da će se nešto veliko odigrati slijedećih dana…sami znamo kolko malo špekulativnosti treba na ovoj vrijednoj dionici da se ona digne do neba.
opet svi rastu jedino LKPC ne mrada puno je špekulanta nemojte prodavat jer svi znamo koliko lkpc vrijedi
nije da lkpc ne raste radi špekulanata,nešto je drugo tu u điru,neki institucionalac se iskrcava za privatne osobe,to je dogovor da se zadrži dionica jedno vrijeme na ovim razinama,da se što više skupi,što od dogovora sa institucionalcom koji stavlja naloge od cca 70-ak kom,što od ostalih kojih plaše ti nalozi…samo strpljenja možda još koji dan,i to je to…onda probijamo…
nije da lkpc ne raste radi špekulanata,nešto je drugo tu u điru,neki institucionalac se iskrcava za privatne osobe,to je dogovor da se zadrži dionica jedno vrijeme na ovim razinama,da se što više skupi,što od dogovora sa institucionalcom koji stavlja naloge od cca 70-ak kom,što od ostalih kojih plaše ti nalozi…samo strpljenja možda još koji dan,i to je to…onda probijamo…
Tko je taj Institucionalni ?