Ovo nije normalno netko će ostati bez gaća.
ovo nije dogovorena transakcija,netko izlazi,i žuri mu se,a zašto mu se žuri,zna samo on..no,netko i kupuje,a zašto kupuje,vjerovatno ni on sam ne zna,ali zna,da će za godinu ili dvije,maznit 100%..to su ti dugoročni investitori,a ne kao ja,u 10 dana sam imao 11 kupnji,i 10 prodaja,ma idem ga i ja malo oskvrnit na 1300,00..
Moje mišljenje je da je netko pokušao zaustaviti cijenu pa se malo prešao u svom naumu jer nije očekivao ovakvu kupnju kakvu još od vremena propalog dokapa nismo vidjeli.
ovo nije dogovorena transakcija,netko izlazi,i žuri mu se,a zašto mu se žuri,zna samo on..no,netko i kupuje,a zašto kupuje,vjerovatno ni on sam ne zna,ali zna,da će za godinu ili dvije,maznit 100%..to su ti dugoročni investitori,a ne kao ja,u 10 dana sam imao 11 kupnji,i 10 prodaja,ma idem ga i ja malo oskvrnit na 1300,00..
Kolega , zar se nismo dogovorili da je čekamo opet na 1K, što je sad ?
hebote,udario sam ga 3 puta šakom u glavu,a on kao da mu nije ništa,regenerira se kao ona zvijer iz terminatora,pa odakle ti ih više?
nema više, gricnuo sam i ja tridesetak komada, crobex nam se vratio u plus, a LKPC bi sad mogla lagano na 1400
Kupnja – LKPC-R-A
20 1.305,00
9 1.302,00
10 1.301,00
10 1.300,02
10 1.300,01
Prodaja – LKPC-R-A
7 1.339,95
13 1.340,00
2 1.349,00
40 1.349,99
39 1.350,00
Borba velika, imam osjećaj da je kupnja puno jača ako me ne vara osjećaj koji me tako puna puta prevario
Ovo nije normalno netko će ostati bez gaća.
Evo i mene opet kod vas, prijatelju.
izgleda da je neki stranac zakoračio na zse i šiša sve odreda,po mom mišljenju,to su amerikanci,pošto je tečaj dolar-kuna u samo 5 dana oslabio za cca 10%,znači da se tu radi o milijardama kuna,a zakaparili su atpl,dlkv,lkpc…
Bilo bi to doista lijepo, ja isto mislim da ovo nije nitko od naših investitora.
izgleda da je neki stranac zakoračio na zse i šiša sve odreda,po mom mišljenju,to su amerikanci,pošto je tečaj dolar-kuna u samo 5 dana oslabio za cca 10%,znači da se tu radi o milijardama kuna,a zakaparili su atpl,dlkv,lkpc…
tko će ga znati tko stoji iza ove kupnje, ali da netko kupuje LKPC -kupuje. već je prošlo 2005 komada, a kupuje se i dalje. bit će zanimljivo za par dana vidjeti promjene u top 10 jer sam uvjeren da je prodavač cijeli dan isti, a mogao bi iskrsnuti i novi kupac u top 10 jer ovoliki promet od skoro 3 milje nisu danas napravili samo mali ulagači
na kupnji iznad 1300 kn je preko 200 komada (vidljivih). da nema ovih kokošar-trejdera koji trguju za zaradu od 10 kn po donici već bi danas bili na 1400
Bacio sam oko na statistiku ZSE, ovako veliki količinski promet s LKPC nije bio unatrag 6 mjeseci, a promet je već iznad 3 milijuna
Volio bih da nisam u pravu ali vidićete da nikakvih ili skoro nikakvih promjena u top10 neće biti, po meni je ovo prelijevanje iz šupljeg u prazno.
Ponavljam volio bih da nisam u pravu jer imam dosta dionica LKPC a ovo bi značilo da je došao pravi kupac.