LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li netko iz Ploča da kaže koju riječ o Pavloviću i ekipi koja je na vodećih pozicijama u firmi,koliko je pošteno i ambiciozno vodstvo firme?

100% pošteno svi koji su iz Ploča znaju kakav je kap.Pavlović čovjek

100% ambiziozno to se vidi po planovima

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod LKPC je VLASNIŠTVO DRŽAVE.Sve ostalo je jako dobro.Političari ipak gledaju samo sebe i svoje fotelje a interes same firme im je na sporednom mjestu.

Prije ulaska u EU država se mora riješiti većinskog paketa a to nije baš tako daleko a vjerujem da ga se neće riješiti u bescijenje, mislim da će biti puno zainteresiranih.

Ako su INU onako dobro utopili ovo vrijedi bar 50 puta više.

Ima li netko iz Ploča da kaže koju riječ o Pavloviću i ekipi koja je na vodećih pozicijama u firmi,koliko je pošteno i ambiciozno vodstvo firme?

pavlović me podsijeća na tuđmana,tj. on i nije tako loš kakvi su oni oko njega…baš sam prije 3 dana bio kraj njega kad je pričao da nije bitno koliko si sposoban,već kakve imaš veze..to ti sve govori,mada mi se pavlović sviđa,ali ne sviđaju mi se neki stari prevaranti koje naravno neću imenovati,a teški su kriminalci,a imaju utjecaj na burzu..amen?

PLOČE: S iznenađenjem je u lučkim krugovima u Pločama dočekana vijest kako su hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i katarski emir Hamad bin Kalifa al Tani tijekom nedavnoga susreta u Dohi dogovorili da emir Al Tani u svibnju posjeti Hrvatsku, kada će se razgovarati o mogućemu potpisivanju sporazuma o izgradnji terminala za plin u Pločama. Katarski emir je, naime, pokazao interes za suradnjom u području transporta katarskoga plina za istočnu Europu, a Ploče su prikladna lokacija za taj posao. Međutim, kako sada stvari stoje, Arapi su zakasnili, jer je gotovo cijelo lučko područje «pokriveno» sadašnjim ili budućim terminalima. Uz staru luku, koja zauzima veliki dio lučkoga područja, u tijeku su radovi na izgradnji kontejnerskoga terminala na površini od oko 15 hektara i terminala za rasute terete koji će se prostirati na 25 hektara lučkoga područja. Naftni terminali Federacije izgrađeni su na oko 15 hektara, dok je plutajuća «barža» u kanalu Vlaška – more u vlasništvu Luka Ploče Trgovine. Istina, tvrtka «Interšped» ima koncesiju za izgradnju terminala za ukapljeni naftni plin, ali kapaciteta tek 30 tisuća metara kubnih, dok LPT, kao tvrtka kći Luke Ploče d.d., očekuje isto kroz produženje prvenstvene koncesije. Nakon svega, trenutno je na raspolaganju tek tridesetak hektara slobodnoga lučkog prostora i to namijenjenoga širenju kontejnerskoga terminala i povećanju prometa kontejnera, prihvatljivog s ekološkog i socioekonomskog aspekta. Zbog toga nije jasno gdje bi se mogao izgraditi distributivni centar iz kojega bi katarski plin opskrbljivao tržiše istočne Europe. Najnovija inicijativa sigurno će, međutim, izazvati nervozu među već postojećim interesantima, koji «pikiraju» na lučko područje, svjesni činjenice da će Luka Ploče u godinama koje dolaze dobiti najsuvremenije komunikacije prema europskome istoku.

pavlović me podsijeća na tuđmana,tj. on i nije tako loš kakvi su oni oko njega…baš sam prije 3 dana bio kraj njega kad je pričao da nije bitno koliko si sposoban,već kakve imaš veze..to ti sve govori,mada mi se pavlović sviđa,ali ne sviđaju mi se neki stari prevaranti koje naravno neću imenovati,a teški su kriminalci,a imaju utjecaj na burzu..amen?
[/quote]
ako može kolega nešto konkretno

-eto ja bio pa čuo sve više me podsjećate na nekog školaraca koji svoje komplekse ovdje liječi

-pavlović je dobar ali ostali nisu, koji su ti ostali koji nisu dobri prozovite ih javno

-da netko iz luke ima utjecaj na burzu e to je tek prava budalaština, ali od koga je nije nikakvo čudo tko je taj tko ima utjecaj na burzu recite ili zašutite zauvijek

-da pavlovića interesuje politika on bi davnih dana već bio u saboru ali njega to ne zanima kolega

-molim vas ubuduće kada nešto kažete da to potkrijepite argumentima jer do sada to niste činili do sada ste obično govorili ja čuo rekao mi prijatelj čuo u kafići rekao netko u trgovini i.t.d.

-argumenti kolega argumenti a onda ću vam ja to demantirati ili potvrditi ako ste u prave

[/quote]

Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod LKPC je VLASNIŠTVO DRŽAVE.Sve ostalo je jako dobro.Političari ipak gledaju samo sebe i svoje fotelje a interes same firme im je na sporednom mjestu.

Prije ulaska u EU država se mora riješiti većinskog paketa a to nije baš tako daleko a vjerujem da ga se neće riješiti u bescijenje, mislim da će biti puno zainteresiranih.

[/quote]
Prijatelju očito je da si u dionici totalno, ali daj smiri malo, druk je tako očit da gubiš kompas…

[/quote]

[/quote]
Prijatelju očito je da si u dionici totalno, ali daj smiri malo, druk je tako očit da gubiš kompas…
[/quote]
Po čemu je druk članak koji sam postao govori kakve su ambicije luke i kolika su trnutna ulaganja, ništa od ovoga nije laž a to mogu potvrditi svi koji su iz Ploča.

Vaš link

kap Pavlović je sigorno pošten čovjek i ne znam po čemu je to druk daj mi objasni, to će vam potvrditi 98% građana Ploča.

[/quote]
ako može kolega nešto konkretno

-eto ja bio pa čuo sve više me podsjećate na nekog školaraca koji svoje komplekse ovdje liječi

-pavlović je dobar ali ostali nisu, koji su ti ostali koji nisu dobri prozovite ih javno

-da netko iz luke ima utjecaj na burzu e to je tek prava budalaština, ali od koga je nije nikakvo čudo tko je taj tko ima utjecaj na burzu recite ili zašutite zauvijek

-da pavlovića interesuje politika on bi davnih dana već bio u saboru ali njega to ne zanima kolega

-molim vas ubuduće kada nešto kažete da to potkrijepite argumentima jer do sada to niste činili do sada ste obično govorili ja čuo rekao mi prijatelj čuo u kafići rekao netko u trgovini i.t.d.

-argumenti kolega argumenti a onda ću vam ja to demantirati ili potvrditi ako ste u prave
[/quote]
ispravak netočnog navoda–ne ima utjecaj na burzu,već utjecaj na lkpc,zašto ću ja ikoga prozivati,zna se koje državne službe to rade,tj. ne rade,i zna se pod čijim se okriljem kralo u lkpc,i zna se tko zapošljava u lkpc ljude,i pod kojim kredibilitetom,zašto bih ja iznosio tu neka imena,šta ja imam od toga?pavlović je o.k. ostali nisu.to je čisto moje mišljenje..no,to ne utječe na vrijednost dionice,pa me to i ne zanima toliko,samo sam odgovorio čovjeku šta ja mislim o pavloviću i ekipi…meni je puno bitnije da sam spoznao mehanizam rasta i pada burze,a argumenti vezani uz neku firmu,ionako su samo ukras na političkoj pozadini zadane situacije…

Netko je fino postavio branu i sada može skupljati!

Kupnja Cijena
70 1.250,00
4 1.240,01
9 1.240,00
5 1.226,00
5 1.225,01
10 1.225,00
20 1.220,00
3 1.215,50
10 1.215,00
4 1.213,01
Cijena Prodaja
1.259,00 10
1.260,00 80
1.297,97 4
1.297,98 5
1.298,00 2
1.299,00 4
1.300,00 34
1.310,00 10
1.312,46 4
1.313,14 22

Po meni, taj netko zna što radi, a zašto radi doznat ćemo valjda do NG?

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Nema više brane, pomeli je, sad je na 1250 skriveni na prodaji (10×20)

Kupnja – LKPC-R-A
4 1.240,01
9 1.240,00
5 1.226,00
5 1.225,01
10 1.225,00

Prodaja – LKPC-R-A
20 1.250,00
10 1.259,00
80 1.260,00
4 1.297,97
5 1.297,98

Nije se dobro skrio, nema ni njega vise.

Kupnja Cijena
30 1.282,00
9 1.270,00

Cijena Prodaja
1.290,00 30
1.337,90 9

Nit’ su to pravi kupci, nit’ je to pravi prodavatelj?! Pepaju se zbog jednog eura pomaka…
Il’ su to skriveni nalozi?
U svakom slučaju dobro se držimo i one se najave od 777 kn ili koliko (?) niže nisu ostvarile.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close