Ako već dižete kredit, ne žurite, još nije dno, i promislite u koje dionice ulažete, nakon ove krize neke dionice definitivno neće biti atraktivne kao do sada. Usput, male količine a veliki skok, jel to netko zaziva ili dolaze dobre vijesti..
Ako već dižete kredit, ne žurite, još nije dno, i promislite u koje dionice ulažete, nakon ove krize neke dionice definitivno neće biti atraktivne kao do sada. Usput, male količine a veliki skok, jel to netko zaziva ili dolaze dobre vijesti..
možda dokapitalizacija
mnogi od vas ovdje pojma nemaju o dionica
-dionice se sada kupuju i sada se zauzima pozicija
-kad crobex bude na 4500 tada će te svi u glas početi vikati da treba kupovati
-šta me briga ako luka padne i na 700 kuna ja to ionako ne mislim prodati za 5 godina
-previše se kokošara skupilo na ovoj burzi koji dionicu kad naraste100 kuna prodaju takvih se treba riješiti
– ova će definitvno svakim danom biti sve atraktivnija
-400 000 pretovar kntenjera
-15 000 000 rasutih tereta
-planovi koji će se ostvariti jer svjetka banka inače nebi davala novac a ovdje ga ne štedi jer koliko se god zatraži odmah se dobije
mnogi od vas ovdje pojma nemaju o dionica
-dionice se sada kupuju i sada se zauzima pozicija
-kad crobex bude na 4500 tada će te svi u glas početi vikati da treba kupovati
-šta me briga ako luka padne i na 700 kuna ja to ionako ne mislim prodati za 5 godina
-previše se kokošara skupilo na ovoj burzi koji dionicu kad naraste100 kuna prodaju takvih se treba riješiti
– ova će definitvno svakim danom biti sve atraktivnija
-400 000 pretovar kntenjera
-15 000 000 rasutih tereta
-planovi koji će se ostvariti jer svjetka banka inače nebi davala novac a ovdje ga ne štedi jer koliko se god zatraži odmah se dobije
"Kokošara" se nikada nečeš riješiti jer bez njih nema tržišta, inaće sve ostalo stoji.
Osim prednosti koje si navela potrebno je istaknuti da LKPC ima i veliki nedostatak – večinski udio države, te je zbog toga izrazito podložna političkim manipulacijama i sukobima, što je čini poprilično nestabilnom dionicom.
Te cjenovne manipulacije političkih insajdera su nekim kolegama sa ovih stranica i meni ostavile vrlo jake i duboke opekline, pa preporučam da budeš vrlo oprezna!
Naša sudbina je njegovim rukama i kao on odluči tako će nam biti
[img]http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2007/76039.jpg[/img]
ne zna on ništa,da zna,ne bi luka ovako ljosnila,lkpc nije dovoljno likvidna,te tako ne može privući kokošare,koji odmah prodaju,možda sitni kokošari kao što sam i sam,mogu tu nešto učiniti.većina kokošara se nalazi na građevincima i brodarima,to su ljudi koji ne trpe veliki gubitak,pa odmah bježe.pošto je samo tržište plitko,zbog neškolovanih kokošara je burza i pala ovoliko,naravno,u nedostatku stranih kokošara..pozdrav od sitnog kokošara…p.s. ima i puno boljih dionica na zse trenutno,samo otvorite oči…..
Kostolany je uvijek tvrdio:
– pad cijena kod malog prometa je loš znak jer signalizira daljnji pad;
– pad cijena kod velikog prometa (što veći to bolje) je dobar jer dionice prelaze u ruke čvrstih;
– rast cijena pri velikom prometu loš je znak jer kolebljivi tada kupuju vrijednosne papire;
– rast cijena pri malom prometu je dobar znak jer je većina dionica još uvijek u rukama čvrstih investitora.
Kostolany je uvijek tvrdio:
– pad cijena kod malog prometa je loš znak jer signalizira daljnji pad;
– pad cijena kod velikog prometa (što veći to bolje) je dobar jer dionice prelaze u ruke čvrstih;
– rast cijena pri velikom prometu loš je znak jer kolebljivi tada kupuju vrijednosne papire;
– rast cijena pri malom prometu je dobar znak jer je većina dionica još uvijek u rukama čvrstih investitora.
[/quote]
kad lkpc pri padu ostvari u najmanje 3 dana najmanje 3000 000 kn,to bi moglo biti dno….
Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod LKPC je VLASNIŠTVO DRŽAVE.Sve ostalo je jako dobro.Političari ipak gledaju samo sebe i svoje fotelje a interes same firme im je na sporednom mjestu.