LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo još loših vjesti za Luku.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/katar-bi-gradio-terminal-za-plin-u-luci-ploce,31447.html

Bogami, i sam sam užasnut ovom viješću.
Spašavaj se ko može

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kako bi rekao jedan forumaš, na Luci Ploče je sada akumulacija, iako je tada bila skoro na 3000 kuna kada je to govorio.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Ovo je bio sarkastičan komentar kolega ako niste shvatili.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Kako bi rekao jedan forumaš, na Luci Ploče je sada akumulacija, iako je tada bila skoro na 3000 kuna kada je to govorio.

ovo sada više nije akumulacija nego kapitulacija [bye]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Pozdrav svima. i zapamtite , gledajte pozitivnu stranu ovog bullshit .
Kao što sam rekao neki dan , dokap nam po svemu sudeći stiže , nenadano , a ne kako smo mi očekivali – " na sva zvona "

Evo , još samo jedan malo " ozbiljniji " komentar .
Prije nekoliko dana sam iz obevaza prema dobavljačima firme za koju radim išao na večeru glede zaključka uspješne poslovne godine. ( bez obzira na " stezanje remene " – bilo je svega – usudio bi se reći i ptičjeg mlijeka – što znaći da i nije tako loše – barem nekom )
Ono što sam htio reći je to da sam iz razgovora sa prisutnima na večeri ( a bilo je ljudi iz banaka, autoindustrije, marketinga i sl. ) došao do zaključka da se "kriza" ustvri do sad nije ni osjetila niti je ustvri i postojala , a da će ista tek doći , s obzirom na PR iste, itekako je očito.
Naime , tko proizvodi krizu , novine , TV i sl. i što uzrokuju – ljudi ne kupuju aute , stanove , poslovne prostore , jednom riječju staju sa potrošnjom, a potrošnja je bez obzira ne analitičare generator ( pogledajte Ameriku za vrijeme Clintona ) . Sad kad ljudi stanu sa potrošnjom uzrokuju domino efekat koji završava sa krizom .
Budući da smo trenutno pogurali domino , mišljenja sam da nam kriza tek predstoji ,

ja sam obrtnik,iako mi je promet blijedih milion kuna godišnje,indikativan je.što se tiče prometa u ovoj i prethodnoj godini,potpuno je identičan,odstupa samo 2%.nas gabula tek očekuje u idućoj godini,ipak,to ne znači da će u idućoj godini,dionice padati kao u ovoj,dapače,mislim da će svatko tko bude imao 01.01.2009. dionice neke likvidne firme,01.01.2010. će sigurno biti u plusu,ali neka još malo rokne,pa ćemo trejdati…

Danas sam uletijo sa 50 komada,cjena do 1000 kn.

Čestitam, [thumbsup] , odličan posao

A ja izletio sa 50 komada od 1000 na niže. Sutra kupujem 60 kom.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Navlači se ekipa na kupnju i kad ih se dovoljno skupi slijedi brutalac. Istovar naravno. Nalozi na bidu se preskakuju takvom brzinom da to sigurno nisu mali već oni drugi.
Ili je u pitanju dokap pa samo odabrani znaju i kupuju.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

A ja izletio sa 50 komada od 1000 na niže. Sutra kupujem 60 kom.
[/quote]
Pa vas dva ko dva fonda – u razmjenu. Mogli ste to i bez brokera, ušparali bi 100€!
Ma šalim ste, al’ dobro je, malo ste protresli Luku, znači neće to na 777,67 kn…

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close